Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roccat Kone AIMO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roccat Möss & pekdon (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Detta är en extremt bra datormus. Är den första Roccat-produkten jag har haft och är mycket nöjd. Kvaliteten på produkten är extremt hög och knapparna känns väldigt robusta. Mycket förtjust i mushjulet som kan flyttas i 4 riktningar!

  Appen som du kan använda för att byta musen är mycket bra och erbjuder extremt mycket personalisering och anpassning av rullningsknapparnas funktioner och ljus.

  Det enda jag tycker är lite negativt med musen är att det är lite brett brett bak, vilket betyder att små och ringfingrar inte är så bekväma som jag vill ha. Detta gör också att jag ger 9/10 och inte 10/10
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Roccat Kone Aimo är en funktionell mus, estetiskt giltig och tekniskt utförande: ett övervägande som inte är överraskande, om vi tar hänsyn till det som är resultatet av tio års studier, experiment och försök från Roccat-företaget, som för närvarande är en global ledare inom sektorn mekaniska tangentbord och exakt möss. Så den första Roccat Kone har ett par decennier bakom honom, och han har haft tillräckligt med tid att förbättra och anpassa sig till idag: du är på väg att ta reda på varför vi är så säkra på det.

  Roccat Kone Aimo är först och främst resultatet av en intervju som involverade 30 000 användare, har ett RGBA-belysningssystem och en Uwl-Eye-sensor, liksom en ARM Cortex-MO-processor, ett Titan 4D-hjul och några Omron-switchar. Kort sagt, kännarna har redan förstått vad vi har i våra händer tack vare Roccat. Roccat Kone Aimo säljs i tre färger, vit, grå och svart, erbjuds för närvarande på en otroligt intressant siffra och har utformats för att förbättra komfort framför allt jämfört med den ursprungliga versionen. ifrån varandra, naturligtvis, den rätta tekniska utvecklingen vi har nämnt.

  På toppen av Roccat Kone Aimo är standardknapparna trevliga att röra och extremt lyhörda. Den första viktiga detaljerna som noteras är rullhjulet i titan med fyrvägsrörelse med knappt de små knapparna för justering av DPI. Så om vi lägger till de två sidoknapparna och en Easy-Shift-knapp, får vi totalt 12 knappar för 22 funktioner: tänk dig att använda dem under spelfaser, och du kommer att förstå allt, men allt som är tillgängligt. RGB-belysningen har istället för sex lägen och fem zoner, vilket gör att vi bland annat kan välja den som föredras för varje zon. Uggsöget på musens undersida innehåller en modifierad Pixart 3361 optisk sensor för att få stöd upp till 12 000 DPI.

  Alla dessa tekniska möjligheter kombineras med en mjukvara som är tillräckligt intuitiv att använda, men framförallt mångsidig. Det gör det möjligt för oss att kalibrera, förfina och ändra någon aspekt av produkten, för att anpassa Roccat Kone Aimo inte bara till våra "fysiska" behov och preferenser utan också till de specifika målen vi avser att driva en serie alternativ kan göra oss bekväma i ett visst spel eller sammanhang, men visar sig vara mindre lämpliga i en annan, så att byta profiler snabbt och intuitivt är en fråga om nödvändighet och stil.

  På tuttoteK.it hittar du vår fullständiga recension: https://www.tuttotek.it/hardware/recensioni-hardware/roccat-kone-aimo-recensione