Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 S7921

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Tycker inte att rakning tar så bra som jag hade önskat. Philips Aqua touch tog bättre, kanske kan det ha att göra med hur tätt rakhuvudena sitter. Annars bra, kul med appen. Hade dock önskat man kunde ställa in styrkan/hastigheten på rakningen utan appen. Trimmer och pealingmunstycke bra!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk rakapparat med massa bra funktioner som både trimmer och rengöringsborste. Borsten är min absoluta favorit att rengöra ansiktet efter en rakning och ger ett grymt rent och fräscht ansikte! Hade lite problem med appen i början och tyckte den va lite svår att förstå. Den funkar jätte bra mot oss som blir lite mer känslig efter en rakning och man slipper alla dessa röda prickar. Ger inte fullt betyg då den var lite svår att förstå och inte så bra med beskrivningar.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Skonsam apparat.
  Denna maskin tillsammans med den smarta Appen har hjälpt mig att reducera mina utslag. Tidigare använde jag en apparat av annat märke (ganska dyr apparat) men den var lite för aggressiv mot huden. Denna apparat från Philips glider bra mot huden och är smidig och bekväm.
  Batteritiden är underbar, jag reser mycket och behöver inte bekymra mig, bara att lägga ner den i necessären utan att behöva fundera på laddningen.
  Den mjuka borsten som följer med är ett roligt sätt att tvätta sitt ansikte med. Jag har använt den tillsammans med en mild ansiktstvätt ett par ggr i veckan och känner mig mjukare och renare i huden.
  Rekommenderas skarpt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra apparat med roliga, tekniska finesser. Appen man använder gör vardagsrakningen roligare. För en sån som mig som har haft problem med hudirritation och utslag efter rakn8ng med hyvel blev mycket glatt överraskad när jag efter rakning inte fått några rodnader, utslag eller irritation. Då rakade jag mig även utan gel!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rakapparat med en trevlig design som känns välbyggd. Den är både uppladdningsbar och vattentät vilket är två stora fördelar vid användning. Fungerar både för längre stubb och daglig rakning, men det är vid daglig rakning som den verkligen glänser och ger bra resultat utan rodnader och annat. Fodral och rengörningsborste ingår vilket förstärker den exklusiva känslan. Att man får stöd med rött inställningar via appen är en stor bonus och gör rakningen lite roligare och bättre.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Den tar verkligen alla strån! Otroligt skonsam och smidig.
  Jag som både rakar och trimmar har blivit ett stort fan av denna rakapparat.
  Jag är dessutom noga med min hudvård så huvudet som är till för rengöring går varmt morgon som kväll, utan att irritera min hud för mycket. Full pott!

  Enda minuset är att det jag inte fick appen att funka som tydligen ska kunna styra hastigheten på rakapparaten men inget som stör mig direkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra rakapparat som rakar nära och bra. Mindre rodnad och inåtväxande skäggstrån.

  Har tidigare haft en billig rakapparat från Braun men den fick jag lägga bort för den rakade inte bra jag fick alltid efterraka med hyvel. Detta har dock aldrig hänt med denna rakapparat.

  Att man kan koppla den till telefonen fungerar bra. Där får man direkt feedback på hur "bra" man rakar sig. Den funktionen hade jag kunnat klara mig utan men har då kört ett program som de haft och har nog fått lite mindre rodnad efter rakning.

  Bra batteritid.
  Bra med rengöringsborsten. Man känner sig fräsch i huden efteråt.
  Fungerar med både torr och våt rakning och bägge fungerar bra.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Mitt omdöme är uppdelat sedan sammanfattat till ett gemensamt betyg.

  Första mötet:
  Informationen kring denna produkt tyckte jag lät som ett självklart val för mig som har hudproblem i form av psoriasis och vid minsta irritation vid rakning så kan denna framkomma. Ett problem jag får leva med, men i och med denna produkts pitch valde jag att kliva ur min comfort zone och prova på den.

  Pris:
  Priset 3299:- tyckte jag lät saftigt för denna produkt, men i och med vad den då ska kunna göra hoppas jag att den gör det den ska för det priset. Det är på tiden att man investerar i ett alternativ som fungerar.

  Produktupplevelse:
  När jag öppnade produkten och möttes av de små extra verktygen (trimmer och borste) så tänkte jag att den här produkten har verkligen en gedigen design, ligger otroligt bra i handen, användarvänlig både i gränssnittet för de smarta bluetoothfunktionerna och laddning. Lätt att hålla ren med instruktionerna och verktygen som följer med. Detta brukar alltid vara ett problem annars, blir alltid hår kvar i trimmern, eller rakbladen.

  Funktion:
  Jag känner att den inte lever upp till förväntningarna vad gäller rakningen, i och med att den ska motverka irritation tror jag den är lite för snäll i designen, för trots instruktioner som jag får direkt från appen i vilken rörelse jag ska raka med apparaten så missar den otroligt mycket skäggstrån. Det blir så klart inte så bra resultat som det blir med en hyvel eller kniv, men jag upplever ändå att den missar en hel del. Trimmerhuvudet kan vara den bästa trimmern jag har provat, med den branta vinkeln så kommer apparaten tätt inpå huden och det gör det möjligt att raka väldigt kort bara med trimmern. Något negativt är dock att ingen längdindikation för kammen ges mer än i form av 5 streck ingjutet i huvudet.

  Smart:
  Apparaten sägs ska vara smart, men för en som arbetar med sensorer och teknik dagligen så förstår jag tanken men det enda sen känner av är att man inte gör cirkulära rörelser. Jag hade velat haft trycksensorer och lite mer funktioner för det priset som den kostar. Appen är också väldigt motsträvande och svår att installera och hitta apparaten, även läst att fler har problem med detta, men det är en sak som vid vidare utveckling kommer att rätta till sig, mjukvara är mjukvara.

  Förvaring:
  Den kommer med en väldigt trevlig väska för reseändamål. Men den har ingen plats för varken huvuden eller laddare. Jag hade ju för det priset den kostar velat haft i allafall en laddningsstation som har möjlighet att hålla i grejerna för apparaten i badrummet. Sen kan det vara samma sladd när du ska ut och resa och du stoppar ner allt i den medföljande väskan plus en liten påse eller vad som helst.

  Sammanfattning:
  Väldigt fräsch produkt till designen, gedigen och ligger bra i handen. Lätt att använda med byte av huvuden, rengöring. Men för det priset den kostar hade jag förväntat mig en mer komplett produkt med laddstation, mer genomtänkt, jag tycker den saknar vissa kvalitétspunkter, men att denna kostar 1800-2000kr kan jag se, inte 3000+.
  Tack för en jättetrevlig produkt, den gör det den ska och ser fin ut. Jag har gjort ett eget litet ställ för den i oljat trä och med den futuristiska färgvalet så bryter den av i mitt moderna badrum!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Svårt att ge den här ett bättre betyg än "Ganska bra". Appen gick inte att installera trots att min telefon uppfyller alla kriterier.
  Rakningen är ok, men det blir ju inte baby-rumpa-lent, som när jag använder rakblad eller kniv, men det var ju inte att vänta heller. Vid lite längre skägg måste trimmerdelen användas, vilket gör att det flyger rätt mycket hår överallt.
  Scrub-borsten är rätt skön och ger ett trevligt avslut på rakningen, men den tar såklart lite extra tid, vilket gör att den bara används ibland.
 • Bra
  2 år sedan
  Jag har testat flera olika modeller av rakapparater och ingen tar egentligen lika bra som en hyvel. Denna tar bättre tycker jag och ger inte lika mycket rodnad och utslag som tidigare modeller jag testat. Testade både torr rakning och våt rakning, med lödder och utan. Det blir lite kladdigt med lödder, men jag uppfattade nog att den tog lite bättre. Själva trimmer-delen är det inga fel på och tar som förväntat.
  När det gäller borsten som skrubbar i ansiktet är det inte för mig. De som brukar använda den typen av borstar och sånt tycker kanske det är bra, men jag gillade det inte.
  I övrigt tycker jag att maskinen är bra, enkel att rengöra och går fort att ladda.
  Appen är enkel att använda och är inte nödvändig, vilket är bra. Man ska kunna ta med sig apparaten och raka sig utan att behöva använda appen.
  Sonen med sitt moppefjun testade också maskinen och kände att den tog mycket bättre än hans andra maskin han normalt använder.
  Vi ger ändå produkten ett bra betyg, för den är trots allt en bra rakapparat som gör det den ska, även om en hyvel alltid kommer ta bättre.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Känner inte att den är lika bra som en rakhyvel. Den klarar dessutom inte av så mkt mer än en-två dagars skäggstubb...
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket bra rakapparat med ett bra grepp, ingen tendens till rodnad och prickar efter rakning och man får en len hy precis som man använt en rakhyvel.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Resultatet efter att ha använt den 5 ggr känns väldigt bra. Len som om att jag använt en rakhyvel. Väldigt lätt och smidig. Ergonomiskt grepp. Tycker att prislappen är lite saftig. Men är annars nöjd med produkten.
  skonsam mot känslig hy, ergonomisk, lättanvänd, snygg
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är en väldigt bra rakapparat! Jag har använt en billigare variant tidigare och det märks sannerligen skillnad i kvaliteten och känslan samt resultatet. Med denna får jag ingen rodnad och hyn ser märkbart friskare ut. Delvis tack vare de grymma rakbladen men även borsten som följer med används flitigt och huden känns lenare.
  Idén med appen känns mest kul men tack vare den så kan rakapparaten välja inställningar vilket är grymt bra!
  Det är lätt att byta sinsemellan huvudena och jag använder rakapparaten varje dag. Den är väldigt smidig, simpel att använda och ligger väldigt skönt i handen. Det känns kvalitet!

  Rekommenderar produkten starkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En fantastisk produkt! Rakar så fint att det ej känns, tidigare har gjort ont vid rakning. I denna produkt ingår även en trimmer som fungerar ypperligt. Du har även en borste som du rengör huden med. Att du sedan kan koppla samman den med appen gör det mycket roligare och enkelt. En toppen produkt som är vänlig mot känslig hy!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt trevlig rakapparat och kul med appen. Tror dock att jag inte kommer använda appen så mycket i framtiden men jag fick bra tips från den.
  Jag brukar ha problem med inåtväxande hårstrån och irriterad hud efter rakning, men inte med denna.

  Det som drar ner betyget från perfekt till mycket bra, är att man inte får plats med trimmerhuvudet i medföljande väska. Jag tycker att samtliga produkter som medföljer borde få plats där i.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fruktansvärt trevlig rakapparat. Rakar tätt inpå utan att irritera huden. Fungerar super för både torr och våtrakning. Samlar upp skägget superbra och är lätt att rengöra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hur smidig och bra som helst!
  Och att den är vattentät så man kan använda den i duchen. Då slipper man massa hår i handfatet.

  Supernöjd med min nya rakaparat.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag har använt Philips SmartShaver i drygt en månad nu och jag kan på ett säkert sätt rekommendera det. Det ger noggrann, bra rakning och är bekväm att använda. Det rakar bättre än min tidigare maskin som nästan dubblerar! Den levereras med 2 andra huvuden för maskinen, med ett huvud som en trimmer som kan användas på kroppen eller för skäggets skägg. Trimmeren var överraskande bra och klippt såväl som ett djur och engagerat hårklippare. Det tredje huvudet som följer med är en borste som roterar. Jag har aldrig använt en sådan borste förut, men det är något jag gör nu när jag rakar. Det är mycket bekvämt att använda för att massera kinderna, annars borsta håret i skägget efter rakning / frisättning. Batteriet är bra och du behöver inte ladda ofta. Jag använder för att raka ungefär 5 gånger i veckan och jag har bara låt det 2 gånger om 5 veckor. Jag försökte använda rakapparaten i duschen ett par gånger eftersom det är vattentätt även om jag vanligtvis inte rakar mig där och jag fick lika bra rakning i duschen med ett vått ansikte och en våt maskin som annars. Du borde kunna ansluta rakapparaten till din mobil via en app och Bluetooth så att du får bästa rakning, jag blev inte testad eftersom appen inte stödde min Android-version (vilken är den senaste), det är synd men det är upp till det en uppdatering så det kommer att vara i framtiden. Eftersom appen inte fungerade med min telefon drog jag en stjärna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har testat Philips S7921 för Buzzard.com.
  Jag är till stor del nöjd med den här produkten, tyst, samlar bekväma återstoden och det blir inte en röra när du rakar. Bra hår trimmer och ansiktsvättning ingår också. Bra har du kan använda detta också i duschen eftersom det är vattentätt. Jag har inte använt appen längre, också bra med inställning enligt. hudsensitiviteten.
  Vad jag inte alls tyckte var att det inte gick bra under näsan och vissa ställen i halsen var svåra.
 • Bra
  2 år sedan
  En lättanvänd maskin med många funktioner.

  Först och främst är jag en person som inte blir riklig med skägg, så det är bekvämt att använda en rakapparat istället för klåda med rakhyvel som jag har gjort i flera år.

  Jag har använt allt från engångsstövlar, till Gilettes fusion och säkerhetsskor, där knivarna är skarpa som knivar. Vad jag har reagerat på med denna maskin här är att det tar hänsyn till att håret inte bara växer i en riktning som bladen roterar. Använd inte gel / skum för att göra resultatet bra. Slå bara på och barbera. Fiskman är en person som har mycket skägg och vill ha ett tre dagars skägg, till exempel har maskinen en trimmer där du kan välja djupet av trimning. Denna trimmer använder samma klicksystem som både borst och rakhuvud.

  Att maskinen har en accelerometer och bluetooth är onödig. Du kan få ett rakningsprogram format efter dig via appen. Men det här är bara ett slöseri med batteriet på telefonen och något du gör bra förutom. Rakning kan ställas in i 3 olika hastigheter, som jag tyckte om det minst intensiva bäst. Det finns också ett ganska stort huvud på maskinen, vilket gör det svårt att komma åt vissa områden. Tillbehörna är dyra när du går - medan maskinen har ett saftigt pris. Maskinen är för minus barbermaskbehållaren som inte rymmer borstning eller trimning.

  Maskinen får en bra feedback eftersom rakning är bra och är en så kallad våt och torr maskin som tål vatten. Men få funktioner för appen, omslaget, rakhyvlarens storlek och saftigt pris på båda delarna och rakapparaten.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Helt enkelt maskin. Jag trodde inte att den ger en tillfredsställande rak rakning, det är enligt min mening lång tid innan du får ett bra resultat. Huvudet följer nacke / ansikte mycket bra. Jag upplever det lite tätt mot huden. Fungerar bra på känslig hud. Bluetooth-funktionen är överflödig, testad den en gång. Efter det bekymrade jag mig inte om att hitta telefonen att ansluta.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Inte imponerad av rakapparatens egenskaper, det sjunger och det tar lång tid att raka sig jämnt.
  Trevligt med tillbehör som behaglig trimmer och ansiktsborste / ren, och det är vattentätt.
  Comic trimmer fungerar bra.
  Gillade mycket bra ansikte / borste.
 • Bra
  2 år sedan
  Den positiva först:
  Den har en bra design som gör den stabil i handen.
  Den har otroligt bra batterilivslängd, endast 1 laddning hittills (används i över 1 månad nu)
  Den har en bra skägg trimmer
  Det har en "borstborste" Jag dömde norr och nere första gången, men efter att jag använde det var jag så glatt överraskad att den användes ofta.
  Den har en app ...

  Den negativa:
  Om du har lite "hipstring" och vill trimma, har inte någon trimmer någon mm guide, du är väl inställd på skägget att vara 5 mm, du tittar inte på var du ska ställa in den.
  Det kan ibland känna att motorn påverkar stabiliteten om du verkligen ska trimma, så du kan känna dig lite "tung"
  Att använda en mobiltelefon när jag står vid en våt zon i badrummet, drar en app är inte något som faller för mig naturligt.

  Allt som allt, nöjda med det
 • Perfekt
  2 år sedan
  En rakapparat som uppfyller mina behov, både för skägg, rakning och rakning. Mycket bekväm maskin för känslig hud, jag stör inte med irriterad hud efter rakning, som jag har gjort. Appen är mest roligt, men du är faktiskt kul att följa. Och det står det om du kan förbättra rakning.
 • Perfekt
  2 år sedan
  En riktigt bra maskin som ger en helt jämn rakning. Om du har den här maskinen behöver du aldrig köpa ett rack igen. Det är kul med appen, men brukar glömma att använda den. Appen berättar hur du rakar för att få de bästa resultaten och berätta om du gör "misstag". Vilket är ganska coolt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  För en maskin! Den här rakapparaten är den mest bekväma jag någonsin har provat. Tidigare brukade jag just använt hö, så jag var väldigt mycket glad över huruvida det tog så bra och djupt. Det gjorde det verkligen! Morro med kontroll och status för rakning via app.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har haft några rakhyvel före och inte bara varit nöjd med dem. Så allmänt använt hö. Men efter att ha provat den här maskinen är jag väldigt glad, definitivt den bästa datorn jag har varit på. Det tar mycket bra och det känns nästan som en hök. Skägg trimmeren är också mycket bra bättre än vad jag tidigare använt, det tar mycket smidigt och lämnar inte långt hår däremellan. Ingen hudirritation efter rakning. Borsten som följer med huden är också mycket bekväm att använda. Den här maskinen får 10/10 av mig, den app som följde var enkel och anslut och artig och använd. definitivt ett fynd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket användarvänlig och bra maskin. Verkar som om det är bra kvalitet.
  Trevligt att vara vattentätt och att det kommer med en ordentlig hår trimmer.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Som gadgetman är jag, denna Philips rakhyvel lät som en jag borde ha. Att kunna ansluta den till en mobil för hjälp att raka mig och få en rakplan var artig. Men mest av allt hade det en inställning för känslig hud. Jag har alltid haft irriterad och röd hud efter rakning och det verkar fungera bättre. Detta är den bästa rakmaskinen jag någonsin har haft!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Efter att ha använt rakhyvel rakning under en längre tid upptäckte jag att det var dags att prova en rakapparat igen. Jag har känslig hud och behöver en rakmaskin som är skonsam mot huden och ger ett bra resultat. Denna maskin är ett utmärkt köp, det rakar smidigt och smidigt och klibbar alla konturer på ansiktet, så resultatet blir lika bra överallt. Den kan användas både våt och torr, och fungerar mycket bra både i slutet av benet och i tre dagars skägg.