Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xtrfy K3 RGB (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xtrfy Tangentbord (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Ett tangentbord som inte kostar en förmögenhet som dessutom kommer med RGB bakgrundsbelysning! Det känns lite som dom gamla fina Keytronic tangentborden som man kunde hitta överallt i slutet av 90-talet.. Fast typ tio gånger coolare då.

  Det är ett schysst motstånd i knapparna vilket lämpar sig ypperligt för FPS-spel och andra shooters som t.ex. PUBG och Fortnite.
  Däremot så tycker jag att om man ska button-masha (trycka på knappar snabbt upprepade gånger) som till exempel i MOBA-/RTS/MMO så gillar jag att ha lite mindre motstånd.

  Byggkvalitén är riktigt bra. Robust och det rör sig inte ur fläcken när man satt det på sitt skrivbord.

  Säkert köp!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett bra enkelt tangentbord sin funkar bra till det jag gör. Tangenterna är kanske inte för alla men jag tycker de är väldigt sköna.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har använt K3 i drygt 2 veckor och har inte hittat några problem med det förutom att om du låser Win knappen så slutar 1-5 att fungera, för att lösa det drar man ut och in USB kontakten. Det låter lite högt men om du har bra ljudisolerande lurar så märks det ej har inte haft problem med space som jag hade med mitt förra roccat tangentbord.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den är väldigt dålig kvalite! Space tangenten börjar gnissla efter man har tryckt på den runt 1000 gånger... Spelade Dying Light som är parkour och det tog inte lång tid för Space att börja gnissla. Kvaliteten på dem mekaniska brytarna är usel! Enter knappen på numpaden behövde jag bara klicka lite under själva brytaren på kanppen för att den skulle bryta av. Jag fick tangent bordet 24 December 2017 och 25 December 2017 så gick enter kanppen sönder och space började gnissla