Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xtrfy M1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xtrfy Möss & pekdon (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Bra mus, några minus från 10.
  - Inga knappar utan bara förlängning av plast över switcharna. Kan redan se att plasten böjt sig upp från ena switchen.
  - Tumknapparna är bra, men inte bäst pga sluttande sidor.
  - Bra sensor men inte bra nog för alla underlag trots optisk.

  Inga avdrag för att den är gjord för små händer alternativt claw grip, bara en notis så du vet. Pålitlig, tight liftoff, men det verkar som om alla moderna sensorer flyttar markören när man tar om. Letar vidare.
 • Usel
  11 mån sedan
  Musens sensor är extremt dålig vilket leder till att musen hoppar. Jag använder en svart matt musmatta som inte ska vara ett problem ens för dåliga möss.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sitter som en smäck i handen! Dels på grund av formen, men även på grund av ytan som verkar vara någon form av gummi.

  Då min tidigare mus var en Xtrfy M2 så var det första man tänkte på viktskillnaden. M1 är betydligt lättare vilket gör att det nästan känns som att den svävar över musmattan.

  Byggkvalitén känns riktigt bra och den ser riktigt vacker ut med dom gul/gröna LED-lamporna som lyser upp.

  Även efter ett par timmars spelande, när händerna blivit lite fuktiga, så sitter den perfekt i handen och det är nog tack vare gummiytan på musen.

  Jag känner ändå att det hade varit trevligt med någon form av viktjusterare på musen, men utöver det så är det en suverän mus till ett humant pris!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Xtrfy M1 rekommenderar jag starkt! Sjukt bra grepp och passform för handen. Känns väldigt detaljerat framtagen, där man verkligen lyssnat på dem som vet bäst = användaren.

  Passar väl den som spelar professionellt till den "hobby gamer" jag själv är. Jag har hittat musen jag letat efter.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Möss är högst personlig och helt klart den delen jag har bytt oftast.
  Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför man byter, men lätt att skylla på när det går dåligt.
  Har haft många Zowie möss och även M2 från Xtrfy innan. Innan dess några Logitech och Razer.

  Största skillnaden med denna är att det känns som dom riktigt har lyssnat på vad spelaren vill ha. Dom ha valt en sensor som passar riktigt bra till deras musmatta och känslan sitter bara där. Kvalitén är hög och känns som denna kan hålla ett bra tag framöver.

  Skönt att precis som deras tangentbord behövs ingen mjukvara för att ställa in den utan allt görs direkt på musen.

  Rekommenderar denna starkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har tidigare haft en Zowie FK1+ men ville ha en mer lutande mus. Valet stod mellan denna eller en Zowie EC1-A. Men då Zowie har så extremt dålig kvalité föll valet på denna, en liten chansning.

  Men oj vilken skön mus! Jag blev helt ärligt väldigt förvånad över hur hög kvalité denna mus håller, det trodde jag inte. Den känns oerhört välbyggd och kvalitéen känns betydligt bättre än med en Zowie-mus. Jag läste att de har lagt ner mycket tid på att scrollen skulle bli bra, vilket den är! Sladden är väger ingenting vilket gjorde att jag kastade min mouse bungee i en låda. Sidoknapparna på musen är rejält byggda och sitter fast till skillnad från på Zowie-mössen. Den glider mycket fint över musmattan och musklicken är behagliga.

  10 av 10
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  XTRFY M1 är en mus som inte olikt de andra mössen från XTRFY bjuder på hög kvalité, bra komfort och ett fantastiskt utseende. Jag har successivt gått från XTRFY M2 till M3 och nu slutligen till en M1 för att bilda en uppfattning om den musen också. Wow vilken upplevelse!

  M1 sitter, med sin aningen mindre passform än M3, som klistrad i handen och erbjuder snabba rörelser, speciellt tillsammans med en XTRFY XTP1-musmatta! Jag älskar även att det inte behövs någon mjukvara för att musen ska fungera, den är därför användbar på flera enheter än bara min gaming PC. Bra jobbat XTRFY!