Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Melitta Aroma Fresh

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Melitta Kaffebryggare (64)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  8 mån sedan
  Jag var jättenöjd i början men efter ett par månader började kvarnen att slira. Alltså att det mals kaffebönor men sen ramlar inte bönorna ner som dem skall och kvarnen slirar och man tvingas manuellt lägga press på bönorna för att dem skall nå kvarnen. Om man inte gör det mals det för lite bönor och kaffet blir väldigt blaskigt. Så när maskinen fungerade var den underbar men nu tvingas man brygga med vanligt färdigmalet kaffe.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Bryggkaffet som den ger när du häller i bönor och väljer antal koppar, styrka osv. Kaffet på det viset medför alldeles för mycket vatten i kaffet.

  Men man kan som vanligt köra med färdigt malet kaffe bönor👍
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Toppenbryggare! Möjlighet till både färskmalet och pulver. Bönorna kan ibland fastna men då får man putta till den lite så ramlar dem ner. Har en dropp-stop som faktiskt fungerar. Displayen kunde varit större och tydligare så man kunde se klockan utan att behöva stå bredvid bryggaren.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Utmärkt kaffe varje gång, även med mindre antal bryggda koppar. Inga problem med att bönorna fastnar i kvarnen som jag hade med en tidigare kvarn. Perfekt att vakna till nybryggt kaffe. Mycket nöjd!