Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EUS8X2CB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Väldigt tyst dammsugare (ljudnivå 61 dB) vilket var det jag var ute efter samt att den skulle ha bra filter så luften hålls ren vid dammsugning vilket är väldigt viktigt med en dammsugare! Den verkar riktigt bra än så länge, väldigt tyst på lägsta effekt och suger upp det mesta bra, den får inte alltid med grus/ småsten på lägsta effekt dock! Men det lägsta läget fungerar utmärk att damma med eller suga upp damm/ hår mm. från golv. Drar du däremot upp på halv effekt (det jag använder mest) eller högsta effekten där sugeffekten verkar enormt bra så åker allt med in i dammsugaren och dammsugaren har fortfarande ett mycket behagligt ljud som inte allt upplevs så högt som på de dammsugare jag haft innan.

  + Väldigt tyst och behagligt ljud.
  + Bra filter, även lätt att byta de två filter som finns (Ska göras en gång varje år, det bakre är tvättbart och kan tvättas fyra gånger innan nyköp vilket sparar ca 200 kr per gång. Det främre filtret följer med dammsugarpåsarna om du köper originalpåsar).
  + Bra pris (999 kr på CDON).

  -Dammsugarmunstyckena (speciellt det större) är för höga och det blir svårt (läs omöjligt) att komma åt överallt som under soffan eller under andra lägre möbler (tyvärr måste man nog acceptera detta för att få bästa sugförmåga och ljudvolym vid dammsugningen).
  - Dammsugarröret är inte runt som är det vanligaste så att byta munstycke om man vill det är ett problem (dammsugarmunstyckena som följer med är ju dock gjorda för bästa sugförmåga och för att ljudet ska bli så lågt som möjligt så ett byte blir ju inte alltid ett plus).
  - Känns lite plastig men det verkar alla dammsugare nu för tiden göra.

  För priset 999 kr som jag köpte den för (kostar nu 1290 kr mer ser jag) så är jag väldigt nöjd om allt bara håller i framtiden, för 2290 som den kostar nu finns det många dammsugare att välja på, dock inte många som har 61 dB vilket jag kan säga är underbart för öronen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag har endast hunnit använda den en gång men jag är väldigt nöjd med den och för bara 999 kr och med en rabattkod blev det endast 949 kr och jag kunde dessutom lägga till 2 st Halebop Startpaket 20GB surf för 0 kr så detta blev ett riktigt WOW köp hos Cdon.

  Precis som dom andra skriver så har den bra sugförmåga även på tystaste läget(lägsta effekten). Kanske det bara är att ljudet är lägre men jag tycker att ljudet är behagligare än från äldre dammsugare.

  Jag hade lätt vågat dammsuga mitt i natten på lägsta läget kanske till och med om någon i min lägenhet sov ^^

  Trevligt att få en extra dammpåse och 2 munstycken ett för mitt parkettgolv/badrums kakel och ett för vanliga golv/mattor.

  Efter läst manualen så testa jag plocka loss båda filterna - det tvättbara baktill var inget problem medans motor filtert bakom dammpåsen satt lite hårt trots att jag följde instruktionen men med lite extra tryck framåt så gick det)
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag kan verkligen rekommendera denna dammsugare. Vi köpte den på kampanj för 1490 kronor på Mediamarkt. Några dagar senare köpte mina föräldrar en likadan!

  Den är tystlåten med stark sugeffekt.

  Dammsuger minsta dammkorn. Med 2 katter i hushållet behöver man en bra dammsugare!

  Det kommer med extra munstycke och tillbehör.

  Lång sladd som dras in automatiskt med en knapp.

  Den dammsuger mattan ren. Sugs ej fast utan glider fint över.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är nöjd med denna dammsugare! Har dock inte haft den så länge och kan därför inte säga mycket om hållbarheten. (vilket är en viktig faktor för mig) Nedan har jag listat några plus och minus med produkten:

  + Dammsugaren är extremt tystgående, även vid maximal effekt.
  + Bra sugförmåga, lätt att ställa in.
  + Går enkelt att plocka isär munstycket för att komma åt i kanter och vrår.
  + Medföljer många användbara tillbehör.
  + Enkelt att ta loss och rengöra filtret.

  - Tungt och klumpigt munstycke, oergonomiskt om man ska dammsuga längre stunder.
  - Bakhjulen känns något plastiga/instabila.
  - Tar rätt mycket plats trots sin lilla storlek då man ska förvara den.