Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tobii Eye Tracker 4C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tobii Tillbehör (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket imponerad och jag har funnit mig beroende av den. Delvis på grund av att den förhöjer känslan någon enormt i (börjar bli en hel del nu) flera spel, men även på grund av andra aspekter. Automatisk dimning av skärmen när man kollar bort (sparar säkert en hel del på elkostnaden), automatisk inloggning via Windows Hello, och andra windowsfunktioner är jag numer helt beroende av. Känner mig lite handikappad när jag navigerar på min bärbara istället som inte har eyetracking.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Finns det eye tracking, måste prova sagt och gjort och blåste till NetonNet. Kul att leka med i några dagar. Inget jag använder mig av efter några dagar. Kanske upptäcker andra användningsområden med tiden. Passar inte curved skärmar. Som pryl cool, användbarhet för mig minimal. Framtid för eye tracking definitivt inom VR. Jag sågar inte totalt bara lite då jag ändå ser möjligheter med tekniken :)
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Fungerar bra i spel som Ghost recon Wildlands tex. Har glasögon ( Enkelslipade ), men det fungerar för mig lika bra med som utan glasögon, var orolig att detta skulle vara ett problem men icke. 4/5 pga vissa spel ej finns stöd för Tobii, utan man får söka sig till lösningar per spel osv.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Precisionen är alldeles för dålig för att den ska vara användbar tyvärr. När den är löst dock kommer detta vara helt ground breaking!

  EDIT: Update. Den tappar kontakten hela tiden så man måste stänga och sätta på den igen. Väldigt störande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Testade denna första gången i Ghost recon Wildlands och det ökade verkligen spelkänslan. Istället för att sikta med musen så tittade jag på en fiende och siktade sedan och vips så var siktet direkt inställt på mitt mål.

  I assassins creed är det också mycket praktiskt att i strider med fler fiender bara titta på den fiende man vill anfalla.

  Det är ganska otroligt hur bra precision eye trackern har. Ett stort plus är helt klart att jag nu kan köra windows hello på min stationära, riktigt trevligt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Shoppade en nu till Farcry 5, funkar förvånadsvärt bra, inte helt fel med funktionerna i Windows för den delen heller, rekommenderas!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt imponerande, något nytt äntligen!
  Denna teknik ändrar markant hur man interagerar med spel och sin desktop miljö.
  Detta är framtiden!

  Inte dyrt att prova heller, rekommenderar
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Gillar tekniken, enkel installation. Fungerar mycket bra. Lycklig, men ...
  det är nästan 2020. Ultrabredda skärmar har varit här i några år nu och det finns ingen universell anpassning.
  Priset är inte i linje med vad man får när det har varit ute i så många år nu och inte vidareutvecklats av väl, utvecklarna. (Den här kom ut 2016 och har fortfarande ingen funktion att stänga av "ögonen" som ser på dig när du inte använder det)
  Programvaran är sliten. kan inte välja "start inte upp" eller stäng av den i msconfig. Så välj att avinstallera allt tills nästa gång jag använder det.