Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson Expression Premium XP-6005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 mån sedan
  Att 5 nya bläckpatroner kostar lika mycket som skrivaren är ett skämt. Skäms på Epson och alla andra patrontillverkare. Största scammet i historien.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft stor glädje och nytta av min nya skrivare. Den skriver ut bilder i riktigt bra kvalitet så jag framkallar inte mina bilder i butik längre. Dessutom är den smidig att använda och enkel att installera. Både jag och min familj har skrivit ut många sidor med skolarbete och bilder. Kan varmt rekommendera denna skrivare till både familjer och små företag. Ångrar inte en sekund att jag köpte min skrivare.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har fått testa skrivaren via reviewclub i en månad och tycker att den är väldigt bra, tyst och fick superbra kvalité på bilderna jag skrev ut. Skrivaren var väldigt kompakt, liten och smidigt samt mycket enkel att använda. Wifi funktionen var väldigt underlättande och smart och gjorde det väldigt enkelt att skriva ut bilder direkt från mobilen, oavsett vart jag befann mig i huset. Det enda negativa jag kan komma på med skrivaren är att den kunde vara lite slö vid utskrifter men det har man förståelse för eftersom det inte är någon laserskrivare. Jag hade gärna rekommenderat denna skrivare till andra, särskilt de som ofta skriver ut foton av olika slag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Krånglade lite när jag skulle skriva ut från datorn men fungerade jätte bra med telefonen och surfplattan. Köpte foto papper eftersom jag i första hand tänkt använda skrivaren för att skriva ut bilder. Blev imponerad av kvaliteten på utskrifterna även om de givetvis inte blev lika bra som när man skriver ut i fotobutik.

  Att skriva ut vanliga dokument fungerade också bra dock missade jag första att ställa in bredden på papper vilket gjorde att utskriften blev sned. På det store hela tycker jag att det är en bra skrivare för hemma kontoret. Imponerade att en så liten skrivare kan ha alla olika funktioner.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Krånglig att installera och med direkt kontakt tappar den kontakten mellan varje utskrift vilket känns enerverande. Direkt kontakt skriver dock ut snabbare än via mitt wifi.
  Svartvita utskrifter är klockrena. Utskrifter i färg är alldeles för matta och ser ut som om någon lagt dit ett filter av grå dimma ovanpå. Detta exempel är från en jämförelse mellan samma utskrift från denna och en annan Epson skrivare.
  Det bästa med denna skrivare är fotoutskrifterna som den gör riktigt bra. Klara fina färger och man får fotografier som man kan använda till vad man helst önskar.
  Trevligt är också att den här två kassetter så att man kan ha olika papperstyper laddade samtidigt.
  Liten och nätt så lätt att placera. Plus för den snygga designen. Rekommenderas för fotoutskrifter!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Som nån tidigare här nämt så drar den mycket bläck men det är det enda negativa jag märkt men det drar dock ned betyget lite. I denna prisklass är den dock en stark konkurrent. Jag är stormförtjust i att man kan välja dubbelsidiga papper, vilket jag inte haft på tidigare skrivare. Förövrigt klarar den det mesta och som hemmaskrivare funkar denna skrivare galant. Bra bilder, lätt meny och toppenbra med att man kan scanna och kopiera. För mig blir denna skrivare dock ett komplement då jag skriver ut väldigt mycket papper och har en till skrivare som enbart skriver ut svart. Men som komplement till den så blir det en perfekt kombination. Om jag som skriver ut så mycket papper enbart skulle ha denna skulle den bli vansinnigt dyr i drift eftersom jag skulle behöva byta patroner hela tiden. Dock behöver jag alla dessa funktioner också och då blir detta perfekt. Tittar man på andra skrivare i denna prisklass inser man att med denna maskin så får man mycket för pengarna och eftersom den är flexibel och skriver ut bra bilder och har alla sina funktioner som den har, så rekommenderas den till det hushåll som har en normalförbrukning av utskrifter. Helt enkelt ett bra köp.!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Härlig maskin, enkel att använda skriver ut fina bilder , men drar mycket bläck tyvärr.

  meen denna vinner mellan dom flesta
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick hem den här produkten, färgpatronen var skadad i orginalförpackningen... Det läckte överallt. på mitt vita bord..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt enkel produkt med massor av grymma funktioner, har använt denna skrivare hemma och bilderna blir jättebra. Jag gör tryck på ljus och färgen är strålande! Jag kan verkligen rekommendera denna skrivare.