Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Steam&Go GC362

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (156)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Tyvärr dålig produkt för hemmabruk.
  Dels krångligt att Steama utan rejäl å bra ställning att ha plagget på men det värsta är att den är för klen samt att den kalkar igen på nolltid med förstörda plagg som otrevlig överraskning.
  Skippa å köp rejält strykjärn istället.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Supernöjd! Funkar bra på de flesta material och den tar bort både skrynklor från tvätt / användning / packning i väska etc. Känns verkligen fräscht att behandla kläderna med ånga. Brukar ha med den på semestern också för att snygga till kläder som legat nertryckta i en resväska. Rekommenderar verkligen!
 • Perfekt
  2 år sedan
  En otroligt bra steamer som enkelt tar bort skrynklor från plagg som man annars inte vågar använda strykjärnet till. Jag använde den tex för att stryka silkessjalen och silkesförklädet till min hembygdsdräkt och till det funkade den perfekt. Den är även praktisk att använda för att ta bort skrynklor från hängande gardiner. Att det dessutom ingår en smart påse att förvara steamern i, samt att den är lättsam att packa med sig på resan, är et stort plus.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Blev väldigt besviken. Trodde den skulle vara bättre och smidigare. Den funkar ok på stretchiga tyger, men en lätt skrynklad bomullsskjorta funkade den inte alls på. Går snabbare att använda strykjärnet. Själva maskinen är dock enkel att använda. Minus är att vattnet tar slut innan ett plagg är klart.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett av mina bästa vardagsverktyg. Hade det funnits en snyggare värmetålig förvaring till hade jag till och med haft den framme för att slippa ta ur den ur påsen varje morgon. Kommer aldrig att vara utan en sånhär produkt i mitt hushåll så länge jag bor så litet som jag gör.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Funkar väldigt bra! Lagom tung, något otymplig kanske, stryker fort och bra. Det enda jag upplevt varit negativt är att vattenbehållaren är väldigt liten så man får fylla på den hela tiden om man ska stryka flera plagg. Annars toppen! Stryker ca 3 skjortor på en omgång.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Praktisk och enkel att använda. Passar perfekt för gardiner som kan strykas på plats. Fungerar även bra för uppfräschning av kläder. Något liten behållare för vatten, vilket gör att en måste fylla på ofta. Klart godkänt i betyg och rekommenderar produkten!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Är väldigt nöjd med min steamer! Den har en stor vattentank och blir därför smidig att använda då en ska steama flera kläder åt gången. Använder den flera gånger i veckan.
 • Bra
  2 år sedan
  Väldigt lätt och smidig att använda. Så lätt att min pojkvän äntligen orkar få sina skjortor skrynkelfria själv. Helt klart värd ett köp!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt smidig, perfekt för att sista minuten piffa till sina plagg utan att behöva plocka fram ett klumpigt strykjärn!
 • Bra
  2 år sedan
  Lätt att använda. Smidig. Kläderna känns fräsha och ger bra resultat
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket smidig och lätt att använda på många olika tyger och textilier. Snygg design och väldigt ergonomiskt utformad.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Till plagg som inte är jätteskrynkliga så funkar den väldigt bra annars klarar den inte riktigt av att göra det helt slätt.Perfekt när man har bråttom till bussen emmer tåget på morgonen. Den funkar perfekt till att släta till en blus eller skjorta precis innan man ska iväg. Snabbt och lätt går det! Även tilm gardinerna funkar den bra. Rekommenderar den varmt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt att använda, smidig & ger ett riktigt bra resultat!