Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Phanteks Eclipse P300 Glass (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Phanteks Chassin (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  byggt datorer sedan 1996. Väldigt imponerande vad man får för 599 kronor. Har inte stött på ett chassi så här billigt med så hög kvalite. Var trevligt att sätta ihop. Kabeldragningen var enkelt att få det rent och fint inuti. Fick dock köpa till några bättre fläktar för att hålla nere tempraturerna. Medföljer en 120mm fläkt som är kass/sådär.. Låter lite för mycket för min smak. Kör en äldre 2600k i detta och tempraturerna inuti lådan kunde gå upp till 45 grader med original fläkten. Kör fin noctua kylare med dubbla 120:or på CPU. Rekommenderar varmt man sätter 2 styck 140mm fläktar i fronten, en 140mm i toppen, och byter bort original fläkten, denna kan bara vara 120mm, så totalt behöver man 3 styck 140mm och en 1 styck 120mm, så har man en väldigt fin låda man lätt kan köra SLI i. Sambon tyckte lådan var fin med lila ljus. Går ändra färg på belysning eller stänga av helt. jag körde dock den vita varianten på p300. Gillar blått ljus som ger lite star wars tema över det! Rekommenderar varmt detta chassi. Ända negativa är att plåten är lite tunn, men det funkar rätt bra ändå och inget som försvårar eller gör lådan skranglig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt prisvärt! Köpte det för 599 SEK. Hela chassit känns välbyggt och stilrent. Bra möjlighet för kylning med både vatten eller med 4xfläktar (två fram, en i taket och en bak) Snygg LED-belysning på sidan och runt startknappen. Rekommenderar absolut produkten!

  Plus
  + Design och kvalitetskänsla
  + Kylningsmöjligheter
  + Plats för kabeldragning
  + Pris
  + Stöd för LED-strips
  + Storlek (liten för att vara ATX)
  + Dammfilter
  + Medföljer många skruvar
  + Distanshålen är markerade M, A och M/A så man lätt vet vilka som hör till Micro-ATX och vilka som hör till ATX.

  Minus
  - Hörlursutgången på frontpanelen känns lite plastig när man kopplar in hörlurar
  - Distanserna är förinställda för moderkort av storlek ATX så man måste flytta om ett par av dem om man vill få in ett m-atx moderkort.
  - endast en fläkt ingår