Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alpine iLX-702D

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Alpine Bilstereo (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Största fördelen med denna är att den bara är en 1-DIN bakom skärmen vilket gör det mycket enklare att få plats med alla kablar samtidigt som man får en stor skärm!

  Det absolut sämsta med denna är att det inte finns någon vettig låtlista att tillgå. Alla låtar i mappen hamnar i EN LÅNG lista men det går inte att gå till tillexempel Y snabbt utan du måste scrolla hela vägen ner! Duktigt trött blir man när man kommer ner till S och då råkar trycka på en låt som då börjar spela. Bara att börja scrolla från början igen... Trafiksäkert...
  Dela upp låtarna i många mappar är lösningen, men jag gillar den inte.

  Ljudet, tja, märker ingen skillnad mot VW originalstereon som satt i. Högtalarna är troligen min bils svaga punkt i ljudsystemet. Men jag böt i huvudsak för att kunna spela FLAC-filer och koppla en backkamera. Check på det! Tyvärr räcker det inte med att den får signal från kameran när jag lägger i backen för att den ska slå på kameravyn. Man måste dra en kabel till backljuset från stereon! Hade hoppats den kunde ta den signalen från bilens CAN-system, men icke. Så jag nöjer mig med att starta kameravyn manuellt.

  Man kan koppla Android-telefonen till den och använda Android Auto, det är bra! Men jag hade velat ha två USB-portar så jag kan fortsätta lyssna på musik från USB samtidigt som jag kör navigatorn från telefonen. Men det är alltså antingen eller som gäller.

  Nä, jag har egentligen inget direkt bra att säga om denna. Den är som vilken annan enhet som helst. Bara väldigt mycket dyrare. Så där fick jag för jag ville prova Alpine...