Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista Tokyo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Uppdatering 2019-08-25: Jag håller fortfarande med om allt jag skrev i min ursprungliga recension, lurarna fungerar utmärkt. Men när man läser andra recensioner här så kanske det är jag som haft tur?

  ___________________________

  Jag köpte dessa lurar för ca 2 månader sedan för att använda vid träning och har därför inte testat mer frekvent än ca 1-2h 3ggr vecka samt inte i några andra sammanhang än just på gymmet. För mitt ändamål fungerar lurarna perfekt. Jag hade några saker jag var orolig för innan köpet, och eftersom inear-lurar oftast räknas som hygienprodukter så är det tyvärr lite av ett "grisen i säcken"-köp.

  1. Räckvidd och uppkoppling mot telefon. Nästan samtliga bluetooth-lurar jag använt hittils har haft problem med att ljudet kan hacka till om man vrider huvudet på fel sätt. Detta oavsett vilken telefon (iphone, huawei, oneplus m.m) och lurar (Sony w1000xm2, bose QC31, Jabra sporlurar) jag använt. Min oro låg därför i att det /kundeborde vara samma sak med dessa, som dessutom är såpass små. Så är det INTE. Jag har inte haft det problemet en enda gång under tiden jag använt lurarna.

  2. Ljudkvalitet. Små lurar och sen trådlösa på det. Det lägger inte direkt en perfekt grund för bra ljud. Jag blev dock positivt förvånad. Det låter inte fantastiskt, långt ifrån, men för vad det handlar om för produktkategori och vilket pris man betalar är jag nöjd. Lite burkigt är det, men överlag inga konstigheter. Jag tycker det låter bra.

  3. Passform. Jag har inte använt några s.k. true wireless tidigare och har därför ingen erfarenhet av det i stort. Däremot tycker jag att hörsnäckor generellt (oavsett inear eller inte) har en tendens att kunna hoppas ur lite då och då, speciellt om man rör sig. Inte heller det har varit ett problem. Man kan trycka in lurarna i örat så det sitter ordentligt och känns som vanliga inear, men för mig funkade det även väldigt bra att ha dem ganska löst sittandes, så att det knappt känns att jag har några hörlurar i öronen, väldigt skönt!

  Saker som jag inte kan uttala mig så mycket om är batteritid och kvalitet i längden. Jag har valt att ladda dem (dvs fodralet) efter två pass bara för att vara säker på att ha laddning när de ska användas.Kvalitet är svårt att nämna eftersom jag haft dem såpass kort tid. Men det känns som en gedigen produkt och svett verkar ännu inte vara ett problem.

  Jag har inga problem att rekommendera hörlurarna för någon som ska använda dem för liknande ändamål som jag. De passar helt enkelt väldigt bra till det. Det som jag dock tycker ÄR negativt är den begränsade möjligheten att styra musiken via dem, och den aningen knapphändiga informationen i instruktionerna om hur detta ska gå till. Det som står stämmer inte riktigt. Visserligen vore det nog svårt att få till en vettig styrfunktion i det lilla formatet.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har haft mina Tokyo under en längre period och måste säga att jag är glatt förvånad över de. De sitter kvar i öronen hela tiden, ljudet är mycket bättre än vad jag tror och de ser ganska snygga ut. Hade läst lite recessioner och hade inte så stora förhoppningar, men Tokyo fungerar riktigt bra.
 • Usel
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Sämsta lurar jag har använt. Slutade med att jag trampade sönder dem och slängde dem.

  Vänster öra tappade kontakt hela tiden. Har testat olika och har aldrig fått dem att fungera.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Det tar ibland upp till 10 minuter att få lurarna att para med iPhonen. När man ska sätta på dem åker de långt in i öronen, eftersom knappen sitter på utsidan. De laddar ur fort och hackar ofta. Har andra trådlösa lurar som är mycket bättre. De är dock större. Ljudet är ok men inte fantastiskt. Blir ofta irriterad och skulle inte rekommendera.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Skulle vara superbra om det inte var för att vänster lur tappar kontakten vid minsta lilla ”störning”. Det räcker med att vrida huvudet eller lyfta en arm så börjar ljudet hacka. Har testat med två olika par och båda hade samma problem. Funkar alltså inte på gymmet om man inte bara kör ben och stirrar rakt fram. Etuiet öppnas lätt av misstag om det ligger i en ficka eller väska och då aktiveras de. Ljudet helt ok och väldigt smidiga men tyvärr oanvändbara.
 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Lurarna startar ofta i enuiet, enuiet är krabbigt att stänga, lurarna tappar kopplingen om man vrider på huvudet. När de väl fungerar som de ska så har jag inte mycket att klaga på men allt som allt så skulle jag inte rekommendera dessa.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Sitter jättebra när man gymmar. Kanske inte de bästa lurarna sett till ljudet men mycket bekväma. Jag har gått igenom både bose och jabra innan jag hittade dom här. Behåller dessa
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte de här för att jag ville ha ett par helt trådlösa hörlurar som inte skulle vara så dyra. Jag funderade på att köpa AirPods men, det blev de här för att min plånbok klarade av det lite mer. Ångrar inte att jag köpte de här då de har både bra ljud och sitter bra. Tycker de är ganska snygga också.

  Skulle rekommendera de här hörlurarna till vem som helst.
 • Perfekt
  1 år sedan
  +Priset
  +Smidiga
  +Snygga
  +Sitter bra

  -batteritiden
 • Perfekt
  1 år sedan
  Letade hörlurar som var helt sladdlösa och det blev de här då dem hade ett bra pris. Är riktigt nöjd och tycker framförallt om att det inte är någon sladd som sitter ivägen när man rör sig massa. De är otroligt bra att ha när man gymmar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super! Jag tycker de funkar lika bra som min kompis airpods fast de har nästan kostar hälften av de! De sitter kvar i mitt öra och boxen som man ladar hörlurna i är super smidig.