Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista New York

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.81)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Mina New York, har jätte bra ljud och sitter väldigt bra. Vet att de andra har klagat på att de gåt sönder, det har inte mina gjort iallafall. Tycker själv att hörlurarna har riktigt bra kvalité!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Tunga lurar till ett schysst pris!

  Bra ljudisolering och sköna ”memory foam”-kuddar! Har inget att klaga på gällande ljudkvalitén heller.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rekommenderar inte köp för 1490kr som jag betalade men möjligen acceptabla lurar om du inte använder mikrofonen och hittar dom till lägre pris.
  + Ljudkvalitén är helt okej
  + Brusreduceringen är effektiv mot lågfrekventa ljud som bussar/tvättmaskin
  + Bra räckvidd på bluetooth
  + Bra batteritid
  - Mikrofonen är så dålig att det inte går att ringa med headsetet utan jag måste ta av det varje gång någon ringer, annars kommenterar dom att dom knappt kan höra.
  - Piper en massa när batteriet börjar bli lågt
  - Dålig volymjustering, långsam att reagera
  - Ej kompakta när man viker ihop dom

  Uppdatering April 2020
  - Plasten har nu spruckit på bygeln på ena sidan.
  - Stygnen på tyget som håller inne fodret har gått upp och fodret håller på att falla ut.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dom känns hållbara men lite otympliga när dom fälls ihop. ljudet är helt okej, men inget WOW ljud.

  Brus reduseringen eller som det står på lådan "Advanced Noise Reduction" och "Active Noise Cancellation", det existerar inte, jag sitter just nu med dom på mig och har fullt batteri och aktiverat ANC och jag hör varenda tangentbordsknapp jag trycker på och då har jag ett platt tangentbord ( inte mekaniskt).
  Köp den inte om du förväntar dig någon som helst Noise Cancellation.
  Jag vill även nämna att innan jag skrev denna review så skrev jag en på Urbanistas egna sida men de valde att ta bort reviewn och det förklarar varför dom bara har några 4 stjärniga och massa 5 stjärniga reviews på deras sida.

  - Stora
  - Ingen brusreducering
  - Dyra för vad man får
  - Går inte aktivera Bixby eller google med någon knapp

  + Följde med en fin väska
  + Okej ljud
  + Sköna runt öronen
  + Bra batteritid
 • Perfekt
  1 år sedan
  Först var jag suggen på Bose med ANC men, det kändes som att över 2000kr på ett par hörlurar vart för mycket så det blev de här. Ångrar mig inte för en sekund! Bra ljud, bra passform och skönt med brusreducering när man flyger.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har två lurar med NC, ett par Bose QuietComfort 35 II som jag köpte för 2995 kr och ett par Urbanista New York som jag köpte för 990 kr.

  Jag började med Urbanista New York och jag var främst ute efter NC-funktionen. Efter en tids användning så kände jag dock att NC-funktionen var lite klen för det kontor jag arbetar på, jag hör allt för mkt omgivanad ljud med dessa så jag köpte ett par Bose.

  Urbanista lurarna är ganska bra på att utestänga lågfrekvent ljud, men röster och andra ljud som ligger högre upp i frekvens lyckas de inte stänga ute särskilt bra.

  Mitt första exemplar tappade en plastdetalj efter 1-2 veckors sparsamt användande som jag limmande tillbaka. Efter ungefär 6 mån slutade brusreduceringen att fungera på höger öra vilket ledde till att jag fick ut ett nytt exemplar som ha funkat bra.

  Dessa lurar fungerar inte särskilt bra som headset för samtal om man vill köra trådlös. Kör man trådlöst tar mikrofonen upp mycket av ljudet runt omkring. Använde man kabel så är de dock hur bra som helst för samtal.

  Komforten och brusreduceringen är inte den bästa, men sett till priset tycker jag att de är okej. Riktigt mysiga lurar att använda i hemmet för att slölyssna på poddar och musik samtidigt som man lagar mat.

  För priset så tycker jag de kan få 4 av 5. Utan hänsyn till priset och bara jämfört med Bose -urarna så skulle jag inte ge dessa mer än en tvåa.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag hade tänkt mig ett par lurar som jag kunde använda i vardagen hemma, på resa eller på stan som inte är för dyra. Min bedömning är att de uppfyller det som jag använder dem till.

  + För mig priset, 745:-
  + Ljudet långt över förväntan, dock är jag ingen ljudsnobb
  + Brusreduceringen om det är just brus och inte röster man vill reducera
  + Alla tillbehören

  - Sladden kan fånga upp skrapljud från hårda föremål
  - Svagt sus med bluetooth
  - Brusreduceringen om man tror att det är hörselskydd
  - Kort usb-kabel, 10 cm
  - Öronen kan bli varma efter några timmar

  Har haft dem i en månad och kan bara säga att de gör det de ska för vad jag betalade för dem, 745:-. Ljudet är för min den utmärkt. Med bluetooth finns det ett litet sus i lurarna, med kabel är det tyst. Men så har jag justerat i EQ i Spotify. Kåporna är slutna så öronen kan bli varma efter ett par timmar användning. Men det inte något som drabbat mig så mycket men så tar jag uppehåll i mitt lyssnande också.

  Brusreduceringen är inte lika effektiv som på 4000:- lurar, men det hade jag inte väntat mig heller. Enligt min bedömning efter att ha testa de när jag åkte i baksätet på en längre bil tur skulle jag säga att den reducerar väg bullret med ca. 65%, ungefär som med bomull inkört i örat. De sitter skönt över öronen utan att klämma, skulle säga att jag har stort huvud med tillhörande öron. ;) Brusreduceringen blockar främst bakgrundsljud inte röster lika mycket. Vilket kan vara både bra och dåligt.

  Knapparna sitter välplacerade och är lätta att hitta i farten. Sladden känns kvalitativ, dock kan sladdens tygklädnad fånga upp skrap ljud om man har den liggande mot något hårt, typ dragkedja, märkte dock inte det lika mycket när det låg mot något mjukt, typ en tröja. Tillbehören som följer med är: USB-kabel (ca. 10cm), ljudsladd med mik (ca. 1m), flygadapter, väska i kraftigt tyg/väv.

  Batteriet upplever jag håller ungefär det tid de lovar. När batteriet börjar ta slut stänger den av brusreduceringen 1 timme innan de dör. Man kan dock använda de utan brusreduceringen med sladden.

  För mina behov är de perfekta lurar visst kan man hitta bättre lurar, men inte till det priset som jag betalade. I 1500:- klassen kanske mer tveksamt med det tänkte jag inte betala. Jag rekommenderar de till alla som har liknande krav! :)
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här var inte roligt.
  Bytte ner mig från ett par akg y50bt som gått sönder och kan Inte säga annat än att förutom på några få punkter är det här faktiskt dåliga hörlurar. Ljudet är sämre än i apples trådade hörsnäckor. De här duger till prat - mikrofonen fungerar faktiskt riktigt bra. Lurarna duger till Podcasts och till radiopop men det låter som att ljudet går genom en väldigt aggressiv kompressor, särskilt när brusreduceringen är på. Jag saknar dynamik, tydlig diskant och distinkt bas i de hör lurarna. Brusreducering i all ära, jag hade nog hellre gått på ett par lurar med bättre isolering istället.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Rekomenderar de här starkt, jag köpte de för jag läste om dem i Mobil. Blev klart överaskad när jag testade de. Ljudet är bra, de sitter skönt och knaparna är lätta att komma åt.

  10/10
 • Perfekt
  2 år sedan
  Super!

  Det bästa är brusreducering sen att ljudet är super bra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  +brusreducering
  +ljudet
  +följde med en påse
  +sköna
  +snygga

  -Finns bara i två färger
 • Perfekt
  2 år sedan
  Tänkte köpa ett par nya lurar i prisklassen runt 1000 1500 max. Köpte de här och jag är väldigt nöjd! Riktigt bra lurar, med bra ljud och väldigt sköna.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gick sönder efter en månad.

  Det spelar ingen roll att de fått bra betyg i avseende ljud m.m när de går sönder efter en månad.
  Bågen över huvudet är endast i plast och helt låst "uppåt-riktning". Så varje gång du tar av och på dig dem, så blir det en påfrestning på bågen.
  Detta resulterade i att de knäcktes och blev helt oanvändbara då de trycker ner på huvudet samt läcker ljud.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tänkte köpa ett par nya lurar på Netonnet i prisklassen 1000-2000. Kraven var att de skulle vara sladdlösa (Bluetooth) och att de hade aktiv brusreducering. Valet föll på Urbanista New York efter att ha läst några recensioner och jämfört med andra.

  Positivt:
  + De är snygga
  + De sitter skönt
  + Bra ljud
  + Bra brusreducering

  Nu till problemet! De fungerar inte... Jag hade mina i en vecka sen slutade Blåtanden fungera vilket också gjorde att Brusreduceringen slutade fungera. Jag gick tillbaka till Netonnet och bytte till ett par andra för jag ville ge dem en chans till (Trots att jag läst den andra recensionen här på prisjakt).

  Denna gången var jag extremt försiktig med mina lurar, de har i stort sett bara legat på mitt skrivbord på jobbet. Efter en vecka när jag skulle använda dem så var de helt döda. Lyckades få ladd-lampan att lysa nån enstaka gång men så fort laddsladden rubbades en millimiter så slutade den ladda.

  Summering: Dessa lurar verkar ha något typ av fabriksfel med något typ av glapp? Väldigt synd för hade de fungerat hade de fått ett högt betyg! Gör om, gör rätt!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tänkte köpa två hörlurar. Första paret jag provade hade ett högt brusande oljud på högra sidan.
  Borde ha annat oråd redan där men jag slog till på två stycken.
  Det ena paret fungerade i ca 3 timmar innan det blev något glapp också det på högra hörluren. Det medförde att varken blåtand,laddning eller brusreducering fungerade.
  Det andra paret fungerade i ca 10 sekunder sedan la blåtanden av.
  Reklamerade båda och fick två nya.
  Det ena paret fungerar (än så länge) medans det andra paret hade samma höga brus på högra luren som det jag provat första gången.
  Summa. Av sex hörlurar som jag har haft i min hand så har endast ett fungerat.
  Har nu reklamerat den ena paret igen så det ska bli intressant att se om dom kan hitta ett som fungerar. Börjar tvivla.