Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Edifier S350DB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Edifier Datorhögtalare (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppgraderade från mina Logitech Z-640 som använt som ett 2.1 högtalarsystem i nästan 20 år. Nu när jag börjat få smak för "bra ljud" (vad det nu än menas) valde jag först den hyllade Audioengine A2+ som datorhögtalare. Trots dess starka midrange försvann basen. Därför valde jag att byta högtalaren mot något ett högtalarsystem som har en subwoofer, vilket blev Edifier S350DB.

  Ljudbild:
  Till skillnad från A2:an som har en skarp ljudbild har S350:an ett rundare ljud, vilket för mig passar bättre när man tar det lugnt framför datorn. A2:an var kul att lyssna på men jag blev snabbt trött i öronen av att alla detaljer var så in your face. S350:an är inte grötig på något sätt, alla detaljen från de två högtalarna är tydliga, men de tvingar sig inte på lyssnaren på samma sätt. Plus att basen från subwoofern gör att basen inte bara känns starkare än A2:an men den känns också mer naturlig. Det negativa med Edifier S350DB är att vissa toner i nedre mid rangen inte är framstående nog, speciellt manliga röster. Diskanten och basen är å andra sidan toppen.

  Det praktiska:
  Den högra högtalarens sladd sitter fast i högtalaren, något många verkar irritera sig på. då det begränsar längden. Jag personligen bryr mig inte då jag har högtalaren nära subwoofern. Vissa verkade också störa sig på att det var mycket fix med sladdarna, något jag redan är van vid från tiden jag hade Z-640:an.
  Något negativt är att man är beroende av den lilla fjärrkontrollen som är i storlek och form av en snusdosa. Tappar du bort den har du inget sätt att ändra på om du ska spela från bluetooth, AUX eller optiskt. Det gillas inte.
  Högtalarna är tunga som f*n, så gör inte som jag och bär hem högtalarna själv i kollektivtrafik.

  Sammanfattning (TL:DR):
  + Snygga
  + Subwoofer ingår
  + Bra bas och diskant.
  + Rimligt pris för det man får.
  + Stödjer PC, AUC, Bluetooth och Optiskt.

  - Beroende av fjärrkontrollen
  - Tunga
  - Lägre midrangen är inte tydlig nog.

  Slutsats: Föredrar Edifier S350DB framför Audioengine A2+, och definitivt framför mina gamla Logitech Z-640. Högtalarna är inte perfekta men helt klart värt sitt pris. Dessa kommer jag att behålla!