Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Från första borstning så vart jag frälst, tänderna känns så rena och munnen fräsch. Appen hjälper mig att komma ihåg att ta med tandtråd och säger till om man fuskat. Helt otroligt. Min tandhygienist såg också skillnad på mina tänder. Och så är tandborsten så snygg också. Bara plus från mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Testade den första gången igår, oj så rena tänderna kändes efter! Det finns flera olika nivåer att välja mellan, igår och idag har jag testat white+ och tänderna kändes extremt rengjorda efter. Extra plus för att den är så himla snygg och har ett coolt laddningssystem där man sätter den i ett glas kopplat till en laddare. Praktiskt! Man får även med ett praktiskt reseetui som också fungerar som laddare via usb. Eftersom min tandläkare har tjatat i flera år på att eltandborste är det bästa för att komma åt överallt så känns detta som en bra investering.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg tandborste, modernt med trådlös laddning! Dock gillar jag inte att man måste ta med sig mobilen in på badrummet! Tycker tandborsten låter väldigt mycket! Gillar inte de stora tandborsthuvudena, det skvätter ut rätt mycket tandkräm på spegel, vattenkran mm! Vibreringen i tandborsten kittlas nåt enormt, jag har fått sänka hastigheten för att kunna använda den. Smart att man kan se i appen vart man borstat lite för slarvigt. Skulle dock vilja kunna bestämma att jag vill borsta hela nederkäkens insida på en gång och inte uppdelat i tre sektioner. Jag blir lite stressad av att man ska byta läge var 20:e sekund och vill hellre borsta som jag alltid gjort.