Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony SBH24

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (135)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte en svart SBH24 den 11e november. Jag hade sedan tidigare en SBH20, men då jag använder den i bilen för att slippa koppla in aux i telefonen när jag ska åka bil så behövde jag ha ett par trådlösa lurar till. Detta gör att recensionen mycket kommer vara en jämförelse mellan de båda.
  Ljudet har jag inte hunnit analysera särskilt mycket än, med de poddar jag har lyssnat har låtit bra. Jag får återkomma när jag har använt den lite mer, både med de medföljande hörlurarna och mina andra. Enhetens räckvidd har varit minst lika bra som standard på enheter som säljs här i väst. Jag kan utan problem gå och hämta vikter ett 10m bort i gymmets lokaler utan avbrott eller störningar i strömmingen.
  Jag gillar att det bara är en knapp på framsidan, inte play, skip och prev som på min föregående. För att hoppa till nästa låt så krävs ett dubbeltryck på play-knappen, tre tryck backar ett spår. Detta gör att jag aldrig behöver kolla för att hitta åt vilket håll enheten är för att hitta vilken knapp som är nästa och vilken som är föregående.
  SBH24 har ett clip med gångjärn, till skillnad från SBH20 som har ett fjädrande stålclip. Även här föredrar jag den nya versionen. Det är mycket enklare att fästa och ta bort utan behov att hålla emot tygen som enheten fästs i.
  En annan liten grej som jag gillar är att den använder sig av USB C för laddning.
  För 300:- plus frakt, som jag gav, tycker jag att det är ett schysst köp!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Okej ljud men bedrövlig battrietid!
  Min gick sönder efter ett par månader, det var inte så speciellt dyrt men jag fick vad jag betalade för! fast jag tycker sony bör sluta och tillverka sånt skräp...
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Otroligt prisvärda hörlurar.

  Ljud:
  Helt ok ljudbild, inget som sticker ut. Med en equalizer kan du dock t.ex. pumpa upp basen _rejält_, vilket är ett stort plus för mig som hänger på gymmet en del.

  Batteritid:
  Håller alltid en hel dag (använder dem ca 1-1,5 h till och från jobbet, ca 2h på gymmet på maxvolym), dock sällan i två dagar så jag laddar dem varje natt. Inget problem, samma rutin som med mobilen liksom. Riktigt bra med USB-C också, laddar den till max på typ en halvtimme.

  Övrigt:
  - Föredrog nog fästanordningen på SBH20 (föregångaren), men spelar ingen större roll.
  - Förenklad kontroll för play/stop/byta låt, riktigt bra.

  Uppdatering:
  Drar av en stjärna pga att en plastdetalj av fästanordningen har gått av, samt att bakstycket har börjat släppa. Ser ut som att vara (dåligt?) limmat. Detta trots att jag inte använt hörlurarna vårdslöst på något sätt. Tidigare versionen SBH20 hade jag inga sådana problem med, och den kändes allmänt mer robust än 24:an som är mer plastig.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Ok ljud och det blir bättre om man byter ut de medföljande propparna till några bättre. Toppen med laddning via USB C. Har inte haft några problem med att de inte kopplar upp eller kopplar ifrån.

  För full pott kunde batteritiden vara lite bättre.
 • Acceptabel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  I use it on daily basis and it does what it is supposed to. Sometimes when it's in my pocket, the pause button will get pressed automatically with very little force, it's annoying sometimes. Otherwise it's really good, connects to your phone automatically in like 2 seconds!
 • Dålig
  1 år sedan
  klar försämring i utförandet från föregångaren SBH20. På clipset med gångjärn av plast tvivlar jag starkt på hållbarheten dess utom tar den betydligt mera plats och går inte att snurra så att mikrofonen är åt rätt hålla och usb c är framtiden men när allt annat fortfarande använder äldre anslutningar så kunde man kanske ha skikta med en konverter nu är det bara den löjligt kort kabel med och ingen nätanslutning vilket känns billigt

  kommer inta att köpa fler av den modell.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skräp, riktigt dålig batteritid samt att den tappar ljud störande ofta! Annars är det väl ok ljud, inget speciellt ...
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna för ca 2v sedan.

  Ljudet:
  Tyvärr väldigt platt för musik, jag upplever att de knappt levererar någon bas alls, men det har nog mer med de medföljande earplugsen (som man kan byta till några man gilla bättre). Men Jag bedömer produkten i sin helhet och då är ljudet knappt godkänt. För tal och podcasts är de bättre, mkt tydliga och en trevlig funktion är att microfonen anpassar volymen när jag är i en bullrig miljö, slamrar/spolar med något i köket etc.
  Ljudet i mina gamla original applelurar (de vita med aux-sladd) var klart bättre.

  Ergonomi:
  Medföljer ett antal olika gummi/silikonpluttar för lurarna, för mig funkade de som var monterade. Jag kan tycka att clippet till huvudenheten är lite för lös, väldigt ofta tappar den taget vid kragen/jackan/bröstfickan om man kommer åt lursladden lite grann. Störande.
  Handhavandet på enheten är enkelt, som föregående nämner, med en enda knapp för funktionerna.
  En lampa blinkar och indikerar med färg hur mkt laddning som återstår.

  Övrigt:
  Sådär kvalitetskänsla.
  Den sak som verkligen drar ner omdömet är att den inte tycks klara mer än ca 5h musik/tal innan man måste ladda om den, något jag blir nästan tokig på. Om jag glömmer ladda den över natten tar den snart slut dagen efter. Riktigt störande och gör hela köpet för min del som ganska mediokert.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra uppföljare till SBH20. Nu Fungerar det ATT komma Igång Google Assistant. Trevligt med USB C!