Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sirui P-424SR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sirui Kamerastativ (92)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte mitt på eBay för 1600kr levererat till dörre Otroligt prisvärt!
  Mitt krav på stativet var att det skulle kunna stå själv men vara lätt och smidigt som ett enbensstativ. Samtidigt ska det gå att höja över mitt huvud (jag är ca 185cm) och det är ganska få som är så höga. Detta är 190cm och jag får titta upp på kameran! Perfekt om det är folk eller annat i vägen då jag kan fotografera över hindret med ett stativs stabilitet.
  Eftersom många moderna kameror går att styra via appar i smartphones kan man styra kameran "remote" och på så sätt få ganska häftiga bilder från ovan.

  Kvalitén på stativet lämna inte mycket att önska! Väldigt lätt men så långt ifrån "smeckigt" man kan komma! Det ser ganska massivt ut där det står. Allt känns otroligt solitt. Ska jag klaga på något är det väl låsen dock. De kan vara lite fladdriga och inte helt enkelt att veta om de är helt åtdragna, vilket håll man ska dra dem åt osv. Jag föredrar "vipp-lås" alla dagar i veckan.

  Att köpa till ett videohuvud på är nog att rekommendera men eftersom stativet går att vinkla och vrida i sig har jag inte skaffat något sådant än utan har kameran skruvat direkt i stativet. Fungerar fint för mig men nackdelen är att kameran tar en stund att montera på/av stativet.

  Summerat så får du inte ett bättre stativ för 1600kr. KÖP!