Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose QuietComfort 35 II

 Lägg i lista  Jämför
 • Mycket effektiv brusreducering
 • Sluten konstruktion med over-ear-design
 • Fungerar med både Android och iOS
 • Inbyggd mikron och kontrollknappar på kåporna
 • Klarar upp till 20 timmars batteridrift
 • Lanserades under 2017
Stäng
 • Mycket effektiv brusreducering
 • Sluten konstruktion med over-ear-design
 • Fungerar med både Android och iOS
 • Inbyggd mikron och kontrollknappar på kåporna
 • Klarar upp t...
Läs mer
Produktgeneration: Bose QuietComfort 35 II. 1 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  1) Skickade inte med en adapter för att enkelt kunna använda hörlurarna på flygplan. Såg en review på Bose QC35 där det följde med så jag blev besviken på att det inte fanns nåt sånt tillbehör i QC35II.

  2) USB-sladden för laddning är bara 30 cm lång. Kvittar väl egentligen men nån slags längd är alltid bra att ha.

  3) 3.5 mm-sladden dom skickar med är bara 1.2 meter lång, vilket är RIKTIGT dåligt om man faktiskt behöver använda den. Den är också väldigt tunn, vilket är bra för transport I guess men känns som att man skulle kunna klippa av den om man råkar rulla över den med stolen.

  4) 3.5 mm-sladden är INTE en ordentlig sådan, den enda sidan som man pluggar in i headsettet är nån slags mini-stereo-hane, typ 2.5 mm? Detta stod inte på Prisjakt. Det gör att om man är nånstans och vill använda nån 3.5 mm-sladd som finns där så går det inte. Det går inte heller att använda sina längre hane-till-hane 3.5 mm-sladdar man har hemma. Man kan använda headsettet som ett vanligt headset när man har det i off-läget btw, dvs med sladd så bör det funka helt utan batteri (ingen ljudfiltrering då så klart). Helt klart en bra sak men desto mer synd att dom har 2.5 mm uttag.

  5) Så varför vill man ibland använda sladd? Jo, ljud laggar efter i detta headset. Jag har provat alla tips som finns men kan inte få det bättre (Windows 7). Det tar lite över en halv sekund mellan start och stop av musik i Winamp, samma sak med det lilla ljudet som kommer då man öppnar mappar och sånt.

  Musiken är fine men delay på mappljudet (navigationsljudet) är irriterande. Ibland är mappljudet utan delay dock, antar att den använder nåt slags ljudcache för små ljud om möjligt? Att se videos på YouTube (eller nerladdade videos) verkar fungera, tror det är nåt inbyggt som kompenserar för delayen så att tex läpprörelser och sådär syncas. Men att spela spel med QC35II via Bluetooth har delay på ljuden, då behöver du den där korta lilla specialsladden. Har dock varit med om att en YouTube-video plötsligt slutat "specialsynca" och då är det tydligt att ljudet är efter på speciellt läpprörelser. Refreshade jag tabben så var läpprörelserna i sync med ljudet igen.

  6) Den inbyggda micen bör inte användas samtidigt som man tex spelar. Hade hoppats kunna bara använda QC35II för att snacka med folk under tiden man spelar, tyvärr så reducerar QC35II kvallan på ljudet rejält om man använder micen. Den är gjord för att svara i telefon med, då pausas musiken och man hör bara personen prata.

  Då det bara är röstuppspelning så märker man inte den försämrade kvallan men om musik spelas upp är det jättestor skillnad. Så när jag spelar måste jag fortfarande använda QC35II med sladd + extern bordsmic. För den som ska använda headsettet till telefon så funkar ljudupptagningen av sin röst bra, omgivningen filtreras ut helt okej.

  7) Köpte en sån där liten 150 kronors Bluetooth USB 2.0 för att koppla upp mig till QC35II. Det funkar men jag måste varje gång koppla upp mig två gånger för att ljudet ska skickas till QC3II av nån anledning. Undrar om lagget skulle försvinna med bättre Bluetooth sändare/mottagare? Dock hur stor kan det vara liksom, har datorn på mindre än 1 meters avstånd.

  8) Man måste installera en app på sin smartphone för att göra en setup! Det är inte bra att det är ett krav, jag har en gammal telefon. Som tur är så kunde jag göra setup på en väns smartphone, avinstallera appen och ändå ansluta headset till min dator sen när jag kom hem. Denna app behövs verkligen inte. Vad jag läst så spionerar Bose massvis med appen, även innan man kommer åt option-menyn, man måste ge dom tillåtelse till skumma saker som att läsa av ens plats tex. För att kunna använda sitt headset! Min väns telefonnummer, kontakter och platsinfo ligger säkert i nån databas hos Bose nu. Tråkiga tider vi lever i.

  9) Som tur är så funkar ljudfiltreringen bra, främst därför jag köpte produkten. Lite skumt känns det, typ som att man har lock för öronen? Man vänjer sig dock. Hör knappt datorfläkten nu, inte alls om jag har på musik. Kan ändå höra mig själv om jag pratar eller om andra gör det, vilket är bra. Första gången jag upplevt sådan ljudfiltrering, coola saker. Finns knapp på vänster öra för att sätta noise cancellation till high/low/off vilket är bekvämt. Ett plus är att man inte heller behöver vara ansluten till nåt för att få det att funka med filtrering, bara att slå på powerknappen. Kan nämna att den även filtrerar om man använder sladden. Med öronproppar plus headset kan det bli läskigt tyst.

  10) Batteritiden verkar vara som lovad, kan använda headsettet hela dagen och lägga ifrån mig det på laddning under natten.

  11) Ljudet i lurarna är bra. Det lönar sig inte att försöka beskriva hur bra ljudet egentligen är men det låter bra. Är dock fortfarande ett headset så jag använder "Equalizer APO" för att globalt förbättra allt ljud i Windows, bara att härma Winamps EQ preset "Laptop speakers/headphones" så blir allt suveränt (öka inte basen lika mycket dock då QC35II har OK bas).

  12) Lurarna är ganska bekväma, kan ha på mig dom många timmar i streck. Ibland känns det skönt att lufta öronen en stund men dom blir inte jättevarma som vissa headset kan förorsaka. Det går att vinkla lurarna så att dom riktas mot öronen även när headsettet är run halsen så man kan lyssna med dom även under sina små luftpauser (kramar dock halsen lite väl mycket när dom är vinklade). Inget att klaga på då det gäller byggkvallan, kan vrida dom rejält så det är midre risk att dom går sönder i bagage.

  13) 4000 kr betalade jag, det mesta jag nånsin betalat för ett headset. Jag ångrar inte mitt köp pga ljudfiltreringen (samt att mitt gamla headset faktiskt var trasigt) men hade jag vetat att det skulle bli sån fördröjning på ljud i spel samt att det inte går att använda micen utan att förstöra kvalitén på ljudet så hade jag nog inte slagit till för det priset. Jag skulle ha gjort mer research om Bluetooth innan jag köpte. Tänkte att eftersom mobiltelefoner börjar ta bort 3.5 mm så borde Bluetooth funka bra nu för tiden men tekniken verkar inte vara fullt redo.

  Mitt förslag om du vill ha ett headset med noise cancellation är att, om du har möjlighet, gå till en butik och prova både "Sony WH-1000XM2" samt "Bose QuietComfort 35 II" och köpa den som känns bekvämare. Båda ligger troligen efter i spel men Sony verkar stödja fler Bluetooth-profiler och jag läste nåt om att aptX ska överföra med mindre delay. QC35II stödjer inte aptX så jag kan inte prova själv. Sonys headset verkar ha mindre plats för öronen dock så dom kanske skaver/värmer mer. Är dessutom lite tyngre än Bose. Sen var det nån snubbe jag hittade som sa att man hör nåt litet elektronikljud i Sonys headphones, å andra sidan sa nån annan snubbe som tyckte Sony filtrerade bäst ändå.

  Alltid bäst att prova och jämföra själv i butik dock. Btw tror att jag kunnat få mindre delay på ljuden genom att gå till Control Panel > Devices and Printers, högerklicka Bose QC35II och välj tabben Services. Egentligen behövs bara "Audio Sink" och "Remote Control" vara enabled för mig och det känns som att det blev lite bättre när jag provade slå av dom andra sakerna. Kanske inbillar mig, kan vara värt att experimentera med iaf. Kanske är lika bra som att disconnecta och reconnecta headsettet? Brukar alltid disconna/reconna en extra gång, dels för att ibland funkar det inte första gången och nån gång har det varit dåligt ljud första gången (pga att lurarna hamnat i mic-läge eller nåt).

  Jag ger produkten 8 stjärnor iaf, minus två mest för att den inte stödjer bättre Bluetooth-protokoll (delay på ljud, inte lämplig för spel) men också pga 2.5 mm krav på headset istället för 3.5 mm. Skulle vara unfair att ge färre stjärnor trots att jag är lite purken just nu, noise cancellationen är ju kanon och det är väl egentligen hela grejen med headsettet. Sen är dom bekväma och har bra ljud. Förbaskat synd att dom inte stödjer aptX dock, antar att det är dyr licens på det? Kunderna som får lida dock.

  Tips: För att snabbtesta audio delay så tryck WinKey+R, skriv "asd" och tryck enter. En errordialog kommer fram (programmet "asd" finns inte), errorljud ska även spelas på en gång dialogen visas. För mig är det runt en halv sekund delay första gången dialogen visas, mindre delay andra/tredje gången (det är nån slags ljudcache). Obs! Vissa spel (tex Dota 2) har alternativ i audio settings som kompenserar för Bluetooth så att man inte ska märka nån audio delay men det är inte perfekt. Verkar inte alltid fungera.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Alltså ljudkvaliteten är egentligen inte särskilt bra. Det finns trådbundna lurar för ca tusen kr som låter mycket bättre. För aktiv och seriös musiklyssning hemma kan jag inte rekommendera dem. Men dessa lurar är ändå tillräckligt bra för att ha med på flyget eller att ha i kontorslandskapet på jobbet. Tack vare brusreduceringen och smidig blåtand utan strul kan jag rekommendera dem. Om de är prisvärda eller ej har jag svårt att bedöma, då jag inte kollat in marknaden och konkurrensen för dessa.

  EDIT (komplettering nedan - jag har inte ändrat i texten ovan):

  Har nu använt lurarna mycket mer, och jag håller fast vid att ljudet är undermåligt enligt min mening. Jag rekommenderar QC35II till dem som inte har liten budget eller höga krav på ljudkvalitet, och som värdesätter enkel användning, designkvalitet och fantastisk bullerreducering. T ex dem som lyssnar på modernt producerad pop eller ljudböcker och reser med bullrigt färdmedel (flyg/tåg/båt/rymdraket) eller jobbar i kontorslandskap.

  Men för musiklyssning duger de inte alls. Vid mer "komplex" musik med flera samtidiga ljudlager och stämmor grötar ljudet ihop sig och högre frekvenser låter vassa, och så ska det inte vara. I hörlurar som är tillräckligt bra för musiklyssnande ska istället alla stämmor, ljud och instrument tydligt separeras från varandra och urskiljas tydligt och klart för sig själva, och allt ska låta naturligt och klart. Hörlurar ska ha en balanserad frekvensgång och ha en hög detaljupplösning, och det har inte Bose QC35II. För förståelsens skull, om man skulle "översätta" till bildupplösning så är dessa som högst 1280x720, medan vad som krävs för musiklyssnande är minst 3840x2160 - obs, min egen subjektiva liknelse.

  Exempel:
  1. I A Gentleman's Honor (3:19) av Philip Glass låter inte röst och instrument riktigt naturliga. Man hör det särskilt på röst och stråkar. Basen är inte alls så djup och stark som den ska vara. På slutet av låten, från ca 2:31 och framåt grötar det ihop sig och kvinnlig solostämma, körröster och stråkar låter illa. I "riktiga" lurar låter det fantastiskt, krispigt och klart och man vill aldrig att låten ska ta slut. I QC35II vill man stänga av innan låten kommit till sitt slut.

  2. I Cloudburst Flight (7:25) av Tangerine Dream börjar det låta jobbigt kring 4:00. Den här musiken är alldeles för svår för de här lurarna. Det låter inte njutningsfullt alls, så som det ska göra. Men "flöjt"-stämman vid 5:55 låter okej. Det är när det blir många ljudlager som dessa lurar ger upp.

  3. I början av Charting The Single (4:53) av Marillion låter det bra förutom cymbalerna som låter hemskt. Längre fram i låten (kring 2:50) rör gitarr, keyboard och röst ihop sig till en enda gröt. Lurarna klarar inte de många samtidiga stämmorna. Visserligen en gammal och inte så snyggt producerad låt, men så låter det inte alls i min budgetreferens Audio-Technica ATH-M50X med Hegel DA/förstärkare.

  Visserligen kan man justera något lite med en EQ-app, men gröten blir inte havregryn för det. Är det gröt så är det.

  Jag tycker att av priset man betalar är ljudet värt 500 kr, ANC 750 kr, helt strulfri blåtand är värd 500 kr, och design- och byggkvalitet värt 500 kr. Resten du betalar för är för varumärket (endast socialt värde, dvs skryt).

  Det är nästan så att jag först trodde att mina lurar var fake. Men jag har noggrant kollat allt: Hela produkten med lurar, förpackning och tillbehör både ser och känns 100% som original, även i alla detaljer, produkten är registrerad med serienummer på Bose hemsida och Bose Connect-appen funkar perfekt. Det finns inga tecken alls på att mina lurar skulle vara pirat, förutom att folk brukar hävda att Bose har bra ljud och att bra ljud är vad jag förväntade mig.

  EDIT2: Måste lägga till att jag vid lyssning och jämförelse bara använde vanliga Spotify som musikkälla och min MacBook Pro 2017 som signalförmedlingsenhet, dess inbyggda bluetooth till QC35II, och USB-C-kabel till min referens som består av en Hegel DA&hörlursförstärkare och därifrån till mina Audio-Technica ATH-M50X med dess analoga kabel. Med bättre grejer och bättre källfil låter det antagligen aningen bättre. Men oftast har man ju kanske bara sin smartphone med sig och då låter det antagligen aningen sämre.

  EDIT3: Rejtar upp dem med 3 stjärnor till. Anledningen är att jag tycker att de funkar otroligt bra i vardagen. Fullständigt fria från strul. Jag har dem inkopplade till mobilen och datorn samtidigt. Om man inte KRÄVER audiofil-kvalitet så är det bara att köpa! Klart värda pengarna (om du inte är student för då behöver du pengarna till havregryn, nudlar, kyckling och makrill :) Du blir inte besviken!
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag håller i stora drag med om det Cinepak skriver men..

  1) Tillbehören är en liten del av produkten, i min mening inget som drar ner betyget - dock tråkigt att Bose snålar!
  2) Jag har inte upplevt någon delay med min laptop som kör W10
  3) Kvalitén är bättre än på 1000XM2
  4) Ljudet är väldigt nära inpå 1000XM2, svårt att avgöra vilka som är bättre
  5) NC är lika bra om inte bättre än 1000XM2, inget surr utan musik..
  6) Identiska QC35, inte lönt att uppgradera för en ny knapp

  All in all 9/10
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  +
  Bra noice cancellation på buss, tåg, flyg. Även när man jobbar i öppet landskap funkar lurarna bra.

  -
  Helt värdelösa för samtal och confcall. Plockar upp otroligt mycket bakgrundsljud, vilket är mycket störande.
  Ljudet är platt, knappt en 3a i betyg. Mina 500kr Creative lurar med 5 år på nacken är klart bättre.
 • Usel
  1 månad sedan
  Skräp! Bra ljud och smidiga men de går sönder efter ca 2 år. Plasten spricker runt fästskruvarna till membranen så att hela innedelen åker ut och går inte att få ihop igen
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Riktigt bra lurar dock inte värd 3000:-. Köpte mina på fynd hörnan för 1450:- de var de värd och lite därtill.

  +Ljud
  +Komfort
  +Batteritiden

  -PC användning
  -Körs med nån egengjord 2.5mm (trådat) skulle nog vart bättre med usb c tex.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra brusreducering, bra batteritid.
  Fungerar kallt klimat, har åkt skidor med de i minus 10-15 C åtminstone, inte mycket som pallar det kan jag säga!
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Måste ändå vara hörlurarna med Best ANC. Har testat flera olika brands, men mest nöjd med denna modell. Designen är något plastig och lätt. Uppskattar ljudkvaliteten och batteritiden
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Älskar dessa. Ägt 2 utav QC2 och 2 par av första modellen QC1. Jag tycker dom är fantastiska, men tyckte inte prishöjningen var motiverad mellan dessa modeller i början men nu har det sjunkit och känns OK. Egentligen kan man lika gärna köpa första modellen om man inte är kinkig med att ändra brusreduceringsnivån (tror jag gjort det 2 gånger för att testa typ). Bra kvalité och ljud! Sköna att ha på sig under längre perioder och "kuddarna" är utbytbara (kolla aliexpress wink wink).
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Enligt min kravbild så får dessa lurar 2 i betyg, jag var ute efter en bra lur för konferenssamtal.

  Loopback på denna är värdelös, min egen röst låter mekanisk och konstig, efter 2 dagar så hade jag inte vant mig och valde att lämna tillbaka den.
  Efter ett möte så fastnar den i loopback mode och tangentbord och övriga ljud förstärks. Det finns ingen möjlighet att stänga av eller ändra loopback.

  NC och ljud var perfekt och kollegor tyckte ljudupptagningen var riktigt bra.
  Men av NC blev jag smått illamående, men det är väl varken speciellt för just denna modell/märke eller annorlunda för mig på andra modeller antar jag.

  Appen och möjlighet till att växla mellan olika enheter fungerade perfekt.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Ljudbilden är hygglig, men knappast bra.

  Maxvolym löjligt låg med MacOS eller iOS.

  Okej batteritid.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Ok ljud. Bra brusreducering. Ok batteritid. En lifesaver på flyget.

  Byggkvaliteten är knappt ok, känns inte direkt premium. Mina förra gick sönder (dog, gick inte att starta), fick nya på garantin då.

  + ok ljud och bra brusreducering

  - plastiga, kvalitet?
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bra brusreducering
  Sitter bekvämt över öronen
  Bra ljud
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Helt ok ljud. Bra aktiv brusredusering. Ok batteritid.

  Tycker det är jäkligt struligt med parning av olika enheter. Sitter jag i mitt kontor så försöker den hela tiden para ihop sig med typ min iPad som Årman övervåningen. Också rätt kass att kräva en app på telefonen för att styra detta. Borde gå att styra direkt på hörluren.

  Byggkvaliteten är ok. Men känns inte direkt premium alls.

  Bose har ju också en historik av att inte direkt vara ett företag som bryr sig om privacy. Som jag förstår det så loggar de allt man lyssnar på och säljer denna informationen. Men men, det gör väll alla idag.

  Jag är nöjd. Kanske mer värd pengarna om det ska användas för pendling på flyg. För övriga use-cases tycker jag lurarna är för dyra för vad man får.

  Så. Summa summarum: helt ok
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Har fått testköra en kompis lurar i en vecka då jag velat inför köp. Jag är väldigt såld!

  Bra: +Bra ljud. Många klagar på basen, vilken inte är den kraftigaste, men jag upplever den inte som bristfällig på något sätt. Ljudet är oavsett vad jag lyssnat på väldigt välbalanserat. Håller helt med andra som säger att lurarna tar fram detaljer i låtar man aldrig hört förut. Allmänt behagliga att lyssna med, bra ljud, bra brusreducering!
  +Bekväma. Har aldrig varit med om ett par lurar som inte gjort ont efter användning ett tag, oavsett modell. Dessa har en väldigt djup "kupa" som sväljer öronen utan att trycka någonstans. Har använt de flera timmar i rad utan att märka av det.
  +Batteritiden. Har använt de flera timmar varje dag under min testvecka, batteriet har sjunkit från fullt till 40% och då har jag fått kämpa för det. Toppklass!
  +Lätta och åtkomliga kontroller på lurarna. Ingen big deal men någonting jag inte tar för givet.

  Några små och huvudsakligen ännu ganska obetydliga minus:
  -Räckvidden. Inte alltid jättebra men har inte varit något nämnvärt problem. Kopplade till datorn (Macbook pro) kan räckvidden vara flera meter men när jag promenerar med telefonen i fickan (iPhone 7) kan räckvidden konstigt nog vara dålig ibland. Vet inte om det är telefonens eller hörlurarnas fel.
  -Känns lite plastiga och "flimsiga". Lurarna i fråga har några år på nacken dock och har ju hållit så här länge. Inte heller något som helst problem, bara något som kanske hade kunnat vara bättre.
  -Priset. Jag kanske bara är snål men 2500 kr är ju ändå mycket för hörlurar i min värld som vanlig vardagsanvändare, även om jag värderar bra ljud. Jag kommer dock köpa ett par så snart jag har råd.

  Betyget 4/5 sätter jag lite konservativt, jag tycker lurarna är kanonbra och jag rekommenderar dem.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Så jäkla nöjd. Ljudet är superb, noise cancelling är något extra med dessa.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Väldigt nöjd, perfekt för resor och när man inte vill bli störd på jobbet.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Sättet mikrofonen fungerar på och kvalitén på inspelningen är under all kritik! Av någon anledning har Bose gjort så att när mikrofonen är igång så spelar den upp allt det den hör direkt i hörlurarna! D.v.s., istället för att dämpa ljudet omkring en, så blir det som en förstärkning! Väldigt många användare har klagat på det här. Du kan läsa mer om det här:

  https://community.bose.com/t5/Around-On-Ear-Headphones/QC35-II-Microphone-amplifies-background-noise-when-using-siri/td-p/198352

  Alternativt googla "bose quietcomfort 35 ii microphone background noise".

  Bortsett från det är det fantastiska lurar, men den här märkliga egenskapen gav mig inget annat val än att lämna tillbaka dem till återförsäljaren.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Jätte nöjd med ljudet . Stänger ute allt ljud runt om kring. Sköna att bära på sig. Rekommenderas starkt om man letar efter klart ljud och fint . Lätta att hantera
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Lagom ljud och bra noice cancelling.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Riktigt bra hörlurar, bra uteslutning, bra passform, bekväma och tåler faktiskt svett från gymmet!
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  + Rent ljud
  + Bland de bästa NC
  + Bra mikrofon
  + 2st BT enheter anslutna samtidigt
  + Lätta och behagliga

  - Tunt ljud när det kommer till musik. Klen bas & dynamik hur än man skruvar i EQ
  - Batteritiden 20h vet jag inte, känns som kortare men har aldrig klockat det.

  Summering: Bra om du vill ha ett headset. Dåligt om du vill ha dem till musik.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Har nu haft dessa i ett år.

  + Passform, sitter väldigt bra och har aldrig upplevts skava, trycka eller kännas tunga eller liknande.
  + Noise cancelling, riktigt bra. Att åka tåg eller flyg är en fröjd med dessa och man kan verkligen sitta i sin egen värld.
  + Batteritid, har aldrig upplevt att jag behövt ladda dem i tid eller otid.

  - Ljudet. Tunt ljud som ej går att reglera via app eller liknande. Förväntar mig mycket mer djup och åtminstone en equalizer till lurar av denna prisklass.
  - Blåtandsräckvidd, pinsamt kort räckvidd. Ligger tex mobilen öppet och hinderfritt så är räckvidden ca 3 meter. Så fort man går ur ett rum eller har en vägg emellan så framkommer störningar. Har även upplevt störningar när telefonen varit i byxfickan (höger), och den klipper ljudet helt om jag sätter mig på huk.

  Har för övrigt låtit bli att uppdatera lurarna till senaste programvaran efter att ha läst i Bose-forumet om kraftigt försämrad noise cancelling-funktion efter uppdatering.

  Hade gett produkten 4 stjärnor om ljudet varit bättre. Kommer inte att köpa Bose-produkter i framtiden.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Bra lurar med ganska bra ljud och bra noice cancelling. Byggkvalitén är ok men de känns plastiga, billiga och sladdriga. Jag tycker även att de ser lite billiga ut.

  + Bra ljud om än inte så bra som konkurenterna
  + Bra Noice Cancelling
  + Lätta och sitter ganska skönt på huvudet

  - Dyra
  - Inte så snygga
  - Simpla funktioner
  - Inte Aptx eller LDAC
  - Känns som de kostar 1000kr inte nästan 4000kr
  - Finns bättre för samma pengar. Framförallt Sony WH-1000XM2 men också B&W PX.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Testade Sonys WH-1000XM2 och dessa och kan säga:

  + Sköna att ha på sig
  + Knappar istället för touch
  + Koppla till två enheter
  + Något sämre ANC än WH-1000XM2

  - Känndes att det var för mycket diskant i dessa och var jobbigt ibland att lyssna på vissa låtar då den känndes alldeles för skarp med cymbaler ex i musiken. Det gick att få bort en del med Androids EQ men det fanns där ändå.
  - I samtal lät det som att prata i en burk
  - Klen bas
  - Dålig app jämfört med sonys app
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Låter bra och noise cancelling funkar utmärkt, men blåtand funkar extremt dålig.. Räckvidden verkar vara ca en meter, har försökt med alla "lösningar" som finns att hitta på nätet (jag är långt ifrån den enda personen med hackande ljud på dessa lurar) men ingenting fixar problemet utan har jag telefonen i vänster byxficka så hackar ljudet flera gånger per minut, men i höger ficka inga problem?? Hackar även ca 3m ifrån tv:n.
  Vet att det finns många som inte har några problem alls men för såna här pengar ska man inte behöva chansa om man får ett fungerande eller ett måndagsexemplar.

  Det var så illa att det blev att lämna tillbaka lurarna, köpte Sony WH1000XM3 istället och dom fungerar...
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Har hört mycket gott om dessa lurarna, så döm om min förvåning när jag upptäckte att de var helt värdelösa när det kom till noise cancelling biten. Det enda ljudet de kunde plocka bort var ventilationen i rummet och i bästa fall vårat kylskåp. Prat, ljud (youtube flygplans-ljud) från en annan mobil, småbankande i väggen och diverse knarr i golvet låter lika mycket som om jag hade helt vanliga billiga lurar på huvudet. Och ja, testat i alla 3 lägen från av till hög. :)

  Läste vidare och hittade bose's egna forum, där post efter post på flera hundra sidor talar om hur dåliga de blivit efter ny firmware och att de inte hittat någon lösning.

  Så, står du i valet och kvalet att köpa in dessa, ta en extra funderare och se till att det åtminstone är öppet köp!

  Som plus är väl att de uppfattades som rätt sköna och lätta, samt att ljudet i övrigt var rätt gott.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Finns nog inte bättre hörlurar i pris upp till 3000kr klassen. Dom sitter sjukt bekvämt knappt så man märker när man har dom över huvet. Har 3 ANC lägen, on, low high. På högsta dämpar den rejält störande ljud. Går lätt växla i appen man laddar ner från playstore eller apple.

  Enda jag hade önskat är att man kunde ändra ljudinställningar för mer bas osv i bose appen men man kan inte få allt antar jag..
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Använder dom för att lyssna på musik från min stationära dator (använder en ASUS USB-BT400 dongel för att få Blåtand på datorn). Helt suvveränt ljud!

  Sitter väldigt bekvämt.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Tycker om dessa väldigt mycket, används dagligen
 • Bra
  1 år sedan
  Använt dessa nästan dagligen under 4 månader. Gillar ljudet, vilket så klart är rent subjektivt. Bra batteritid och skönt att kunna stänga ute allt ljud.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Halvbra ljud jämförelsevis i BT-over-ear-lur-konkurrensen men sämre än Dali IO6 .

  Jag har jämfört med B&W PX7, Bang & Olufsen Beoplay H9i, Bose 700, Dali IO6, Sennheiser Momentum 3, samt Sony WH-1000XM3 där Dali IO6 vinner lätt.

  Sköna att ha på sig. Halvbra NC.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lurarna i sig var väl ganska bra tyckte jag, skön passform och ljudet var ok. Dock upplevde jag ett tryck på trumhinnan då jag använde dem men tänkte inte att det var något allvarligt då många sa att det bara var så med dessa lurar.

  Efter att ha använt dem ett par veckor med låg ljudnivå under bussresor så upplever jag att jag fått lätt tinnitus på ena örat. I tysta miljöer har jag nu ett konstant högfrekvent pip på ena örat. Det kan vara helt orelaterat till hörlurarna men det är den enda förändring av mina musik/ljudvanor jag gjort under den här tiden, jag vågar inte använda dem mer nu.

  De hade fått en 4a i betyg om de inte haft den tryckande känslan på trumhinnorna. Och de hade fått -10 i betyg om det kom fram att de kan ha orsakat min tinnitus.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Efter ca 1.5 år har jag börjat få problem med ett extremt irriterande brus på höger öra som gör att jag inte kan använda noise cancelling. Det låter som när noise cancelling är påslaget och det blåser ute vilket nästan blir ett sprakande. Hörlurarna är ganska sparsamt använda för sin ålder så jag är väldigt förvånad över felet.

  Pinsamt för ett par hörlurar för nästan 3000kr
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt bra hörlurar, öronen blir något varma efter långa perioder men det är en småsak
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sitter bra. Enkel installation och dra manual i appen.
  Saknar eq för att finjustera ljudet. Dåligt att det inte fanns. Detta var någonting jag helt klart förväntade mig sett till prisklassen. Har det i (appen till) mina B&O lurar. Om jag inte kan lösa detta blir det en retur.

  Uppdatering. Det går såklart att använda eq’n i Spotify, men då måste jag justera varje gång jag byter från lurar till högtalare eller bilen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Fungerar bra mot många ljud, i vardagen är det mest sånt som man inte riktigt vet att det är där förens man slår på noice cancelling (jag har inte testat dem med flyg eller på buss etc).

  Dock så finns det en stor nackdel! De gör nästan ingen skillnad på barnskrik! Det dämpas något, men är fortfarande alldeles för högt för att vara lämpligt för sinnesfriden. Om det är just det du vill slippa så är dessa inte rätt lösning. Eftersom du ändå måste ha musik igång för att dränka missljudet så fungerar det nästan lika bra med vanliga lurar (fast till ett lägre pris).
 • Perfekt
  1 år sedan
  High-quality noise canceling and comfort.
  Both of us, my wife and I have owned the QC 35 II for more than 6 months. Perfect to avoid distractions at the office or listen to music while commuting.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Riktigt bra pris numera och har en mikrofon som duger för att använda som headset. Sämre ANC än Sony men bättre på alla andra sätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grym brusreducering, bra ljud och sköna att ha på sig en hel dag.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra hörlurar som faller platt.
  +Komfort +Design +Batteri
  Tyvärr är dem endast snygga, sitter bra och har bra batteri. Det som inte är bra tar över och är oacceptabelt vid den här prisklassen.
  -Anc -Ljudet -Störiga ljud -Priset
  Det sämsta med dessa hörlurarna är att anc knappt fungerar. Du kan höra allt runt om dig lika bra som när du har dem avstängda. Du hör varenda ord och ljud runt om dig.
  Ljudet är mycket tråkigt och saknar helt bas.
  Inte nog med att anc knappt fungerar och att ljudet är tråkigt men det finns även mycket störiga ljud som inte borde finnas. Speciellt i högra högtalaren tillkommer ofta artefakter och konstiga skärande ljud som gör ont att höra och det kommer lite här och där. Ibland kommer det 2-3 gånger per låt ibland nån hång per låt. mycket störande och jag väntade mig mer.
  Sen har vi det höga priset. Jag köpte mina för närmare 3700 och med alla dessa problem kan jag inte rekommendera dem till någon. Även appen är jätte störig att använda.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Absolut de bästa hörlurarna jag ägt. Vilket ljudet wow. Brusreduceringen är oxså topp men jag har inget att jämföra med då jag aldrig ägt ett par lurar med denna funktion.

  Många klagar på bluetoothen men jag har testat och gått runt i lägenheten ett tag för att testa och här har jag inget att klaga på, 10 meter funkar lätt. Tiden får utvisa om det blir sämre med tiden. Återkommer om detta.

  Har ej testat mobil eller Google assistent. Men gillar inte att prata met hörlurar och Google vete fasen om jag kommer använda mig av.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Sköna och bra ljud men dålig räckvidd. Ljudet från min Apple TV 4K hackar hela tiden. Ingen större skillnad mellan dessa och generation 1. Bara en knapp som skiljer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Förstår inte att folk kan klaga på dessa lurar.
  Allt är över förväntan.
  Har haft dem i ca 3 månader och har använt dem väldigt flitigt. Har hunnit med 6 flygresor, dussintal tågresor etc.
  Basen - perfekt.
  Mellanregister - perfekt
  Diskant - perfekt
  Komfort - perfekt
  Blåtand - perfekt
  Brusreducering - perfekt
  Laddning - perfekt
  Batteritid - perfekt
  Man märker inte ens att man sitter på ett flyg.
  Jag sov igenom en hel flygresa på 4 timmar utan att vakna en enda gång. Vaknade först när jag landade.
  Trevligt med stöd för Google assistent.
  Rekommenderar dessa verkligen trots det höga priset. Använder man etuin man fick med kommer man kunna använda dem i många år pga den genuina kvaliteten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nyligen skaffat dessa. Så här långt extremt nöjd.
  Ljudet tycker jag är kanon. Lagom med bas och väldigt rent och fint ljud.
  ANCn funkar helt klockrent.
  De är väldigt bekväma och sitter mycket bra.
  Batteritiden är grym; 20 h som utlovat med ANC på stämmer ganska precis.
  Räckvidden är GRYM! Telefonen (Samsung Galaxy S10) ligger i fönstret i vardagsrummet. Jag ut i köket och är lätt 10 meter bort. Går runt ut i köket och har då två väggar (trä, gips, spånskiva) mellan mig och telefonen. Inte en tillstymmelse till störning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Oslagbart ljud och väldigt bra batteritid. Jag använder dem ofta när jag flyger och det är så underbart att sjunka in i tystnande. Det här är första paret "noise canceling" som jag äger, men det är verkligen imponerande.
  + Ljudet är toppen, både icke-ljudet och kvaliteten på musik, osv
  + Batteritiden är väldigt bra
  - Ganska stora och lite otympliga
  - Relativt högt pris, men man betalar för kvaliteten
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köpte dessa för ett år sedan för 3700:- inför en flygresa.
  Väldigt sköna att ha på sig på kontoret och särskilt på flyg. Lyckas numera sova på flyg och kan koncentrera mig i kontorslandskap, ibland kör jag bara brusreducering utan musik, grym funktion.
  Ljudet med musik är helt ok, men är bättre i exvis Audio-Technica MSR7. Den saknar dock både NC och BT så det är ju inte samma syfte.
  Slutsats: skön lur, bra nc, bra batteritid, inte för audiofilen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag va ute efter ett par bekväma hörlurar till jobbet samt allmänt och läst en del då blev dessa lurar av bose 35ii åkte till netonnet å köpte första intrycket jätte bra bra ljud lätta...
  Det började med när ja lysande på musik från spoty 0 allt annat så fort ja la mobilen bakom ryggen då tappade ja ljudet hmm det hände även när jag gick å vred huvudet med mobilen i fickan helt enkelt kass blåtand det gick inte att gå till annat rum i huset (trähus) tappa kontakten.

  Gjorde massa olika inställningar där bose rekommenderade för att återställa dessa lurar men hjälpte inget.

  Det står att ska klara upp till 9meter räckvidd men mina klarade knappt 0.5- 1 meter

  Ida gjorde ja återköp tanken va å ge en chans till ta ett par andra samma modell men de hade inga hemma då blev pengar istället.

  Vill ba klargöra att har kopplat dessa lurar även med annan mobil samma där oxå jätte dåligt rävkvidd
 • Bra
  1 år sedan
  Nu har jag ägt denna hörlur i några dagar och kan summera följande:

  Det positiva:
  • Otroligt bekväma att ha på sig! Ibland tänker man inte ens att man har på sig de.
  • Brusreducering av världsklass, man försvinner helt från omgivningen.
  • Ljudet är tillräckligt bra, även med brusreduceringen på.

  Ljudbilden är ganska neutralt eller kanske uppfattas för många som "platt" vilket är mer en personlig smak. För mig passar det alldeles utmärkt. Men det finns hörlurar som levererar bättre (Är audiofil).

  • Inga som helst problem att prata i telefon via mikrofonen, klar och tydlig bild.

  Det negativa:
  • Knapparna kunde sitta på bättre platser. Det händer alltför ofta att man trycker på fel knapp beroende på vad man vill göra (pausar musiken istället för att höja volymen).
  • Bluetooth - Räckvidden är knappt godkänd. Så länge du har telefonen i närheten är det inga problem men rör du dig några meter bort så tappar den kontakt.
  • Konstruktionen känns välbyggd men är för "plastig" för denna prisklass.
  • Ingen stöd för aptX.

  Bose QuietComfort 35 II är generellt en bra produkt men tycker personligen inte den är värd sitt fulla pris. Reser du mycket är detta ett klockrent val. Vill du ha fler användningsområden så finns det bättre alternativ att titta över med tanke på vad dessa hörlurar kostar.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Grymma lurar när man är på kontoret eller reser klart bästa NC av dom jag provat och så otrolig sköna på huvudet känns knappt att dom sitter på. Använder inte mina som headset eller via telefon så kan inte bedöma mic eller hur dom funkar som de men till ändamålet stäng ute ljud och spela musik är dom lika bra eller marginellt bättre än Sony WH-1000X nöjd.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Otroligt smidiga och snygga hörlurar som gör sig bäst vid resor där brusreduceringen är topptopp! Men ljudkvaliteten är tyvärr inte högre än average. För mig hackar dessutom ljudet relativt ofta tack vare dålig Bluetooth signal, trots endast 2-3m till ljudkällan vilket kan vara väldigt irriterande. Men det mest irriterande med lurarna är micen som verkar plocka upp allt ljud runtom en vilket gör dom omöjliga att ringa med i miljöer som inte är helt fria från bakgrundsljud. Går inte ens att ringa under en promenad i skogen utan att mottagaren klagar på bakgrundsljud från skorna typ. Detta är mina andra QC35II med samma problem så jag antar att det "ska" vara så. Tråkigt att inte kunna använda dom till samtal, speciellt med tanke på priset....
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Positivt med Bose 35:

  1. Fina
  2. Mikrofonen är mycket bra.
  3. Basen är mycket bra i NC.
  4. Comforten. Kuddarna är sköna.
  5. NC fungerar verkligen när den beter sig!

  Negativt med Bose 35:
  1. Bluetooth-stödet. Kvaliteten i ljudet är skit när man väl är 2-3 meter bort från enheten.
  2. NC är för känslig mot gravitation. Räcker med att man tittar ner mot marken eller att man cyklar på en aning ojämn väg så är ljudet helt förstört, speciellt blir basen förstörd.
  3. Batteritiden. Påstås vara 20h men i själva verket 14-15h.
  4. Priset. Hade inte ens köpt dessa för 2000 kr. Returnerade varan trots rabatten under green friday.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Galet bra headset. Uppgraderade från en QC-25, inköpt för mer än 5 år sedan. Fantastisk app. Trevlig och smidig BT uppkoppling där överföring mellan mobiltelefon och PC sker helt felfritt.
  Ett av de absolut bästa teknikköpen på många år.