Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Travel Mug 0,36L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Termosar för utomhusbruk (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  God värmehållningsförmåga, stilren och greppvänlig.
  Spillsäker är den dock enbart när det gäller vätska som faktiskt är innanför låsmekanismen.
  Efter att man druckit brukar det alltid finnas kvar lite vätska utanför den, och denna vätska är inte spillsäkrad utan kan rinna ut längsmed termosens kanter. Det är med andra ord ingen bra idé att dricka från den och sen placera den liggandes, utan man bör alltid förvara den i stående position.
  Det är det enda negativa jag hittills har upptäckt, och i övrigt är detta den bästa termosmugg jag provat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Första intrycket av denna produkten var att den känns stor och klumpig. Efter ca en veckas tester förstår jag dock varför. Den har varit med i bilen, på vandring, ute på tomten med mera och nedan kommer en kort sammanfattning. + Den passar i alla mugghållare jag kunnat testa. + Den går att slå omkull utan minsta läckage och utan att man är rädd att den ska gå sönder. + Under mina tester håller vattnet över 50 grader även efter 8 timmar (eller under 9 grader vid kyla) - Det är lätt att råka skruva på locket lite snett och då är den inte tät. Sammanfattningsvis kan jag bara säga att detta är nog den första produkten jag haft i min bil som inte läckt vätska på ojämna vägar. Denna kommer nu mer med över allt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt klart den bästa resemuggen jag haft. Den håller drycken varm (eller kall) i minst ett par timmar och är gediget byggd med bra tyngd. Den är kanske i största laget för sin volym men inget som stör mig och den passar fint i bilens mugghållare. Jag dricker mest kaffe i den och jag upplever inte att kaffet tar smak av själva muggen. Men det bästa med den är hur lätt den är att diska. Många liknande muggar har ett komplicerat lock som är svårt att hålla rent men Tefals mugg har bara två delar som man tar isär och allt går att köra i diskmaskinen, klockrent! En given kompanjon i bilen en tidig morgon! :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  När jag öppnade kartongen blev jag inte överraskad på något sätt. Muggen har en snygg design, väldigt bra grepp men sticker inte ut på något sätt från andra jag haft tidigare. Dagen efter fyllde jag på med kaffe och åkte på en utflykt med bilen. Det var då jag först ville ta en klunk förstod jag inte varför det inte kommer något kaffe trots att jag tryckte in knappen. Det var svårt att vrida om ytterligare lock för att få det fungera men jag lyckades medan jag körde. Jag är nöjd. Resemyggen har än så länge nått mins förväntningar. Lätt att diska också!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt klart den bästa resemuggen jag ägt. Då jag ofta är på språng både på jobbet och privat har den verkligen blivit testad till max. (Jobbar som konsult och arbetar på olika arbetsplatser från dag till dag). Muggen känns stadig i handen och är greppvänlig. Den känns rejäl och kaffet håller sig verkligen varmt. Med andra muggar har jag haft problem med att de inte håller värmen och att de gärna läcker. Men denna håller vad den lovar dvs inget sölande när man har den med sig. Det bästa med den är hur lätt den är att diska. Bara två delar som lätt tas isär och att sen kunna köra allt i diskmaskinen är toppen. Muggen känns fräsch och kaffet tar inte smak av materialet. Ett extra plus för den snygga stilrena designen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har testat flertal olika muggar och thermos i min bil men de var oftast för breda eller långa. Om storleken var ändå ok var det lock mekanismen störande. Denna mugg sitter kanske lite trångt, men inte alls störande. Jag kan dricka från muggen utan att titta på den. Det är också tät so om det ändå ramlar ner på golvet ska kaffet eller saften inte rinna ut. Strukturen är robust med mycket bra material, utseendet är skönt också. Denna resemugg har varit med mig sedan att jag fick det. Haft kallt och varmt inne och temperaturen var stabil så gott man kan bedöma. Visst, kapaciteten är bara 0,36 l, så ska det inte blir tillräckligt för en hel dag, men ändå... Kaka på kaka är att rengöring är enkelt och effektivt tack vare att locket kan tas isär.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Man kan litta på Tefal. Funkar utmärkt, använder på jobbet...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är ofta på språng och denna mugg är så praktisk och smidig att ha med sig. Den håller värmen, även kylan när så behövs, är greppvänlig, lätt att diska, och öppnas och stängs med en enkel knapptryckning. Stort plus att den kommer i olika färger. Önskar att man kunde byta ut dessa som man ville bara! Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snygg design, bra grepp, lättdiskad, håller värmen.. skulle kunna fortsätta strö positiva saker med den här muggen. Än så länge har jag inte hittat nåt negativt. Har inte testat hur den håller kylan, men värmen funkar oväntat bra. Fortfarande hett efter 4 timmar! Sen tog det slut så har inte testat någon längre tid, men det kommer bli fler tillfällen,det är jag säker på. Kylfunktionen kommer få visa vad den går för idag, en riktigt varm sommardag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra rese mugg som är greppvänlig när man kör och håller värmen mycket bra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Muggen är mycket bra, håller kaffet varmt och vattnet kallt. Vilket är skönt under varma dagar. Gummit runt muggen gör det lätt att greppa och hålla i muggen. Det är lite klumpigt att dricka med tanke pp locket, det är som en tryckknapp som åker upp. Men det är inget stort ptoblem utan i det stora hela är muggen helt klart en "hit"!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det var lite svårt att stå upp som nykomling, ligger väl i handen, stod stadigt även på en så smal kant som verandaskrin. Jag tog en enda slurk och till och med den sista återstoden efter över 2 timmar var varm, isolerande väl eftersom det inte var möjligt att känna på utsidan att det fanns varm vätska inuti. Det är trevligt att ha överallt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har testat den här termokoppen på både kalla och varma drycker. Det håller vad det lovar. Både kalla och varma drycker håller sig bra och det spill inte! Trevligt att titta på också! Jag har haft detta med mig överallt, från promenader i åkrarna och på åkturen eller arbetet. Om något subtraherar är det att jag önskar rummet mer än det gör, och att det är lite stort / tungt. Men tror inte att det är något större eller tyngre än andra liknande produkter på marknaden, så jag kanske borde anpassa mina förväntningar där. Sammantaget väldigt trevligt och praktiskt termoelement som håller länge på din dryck! Rekommenderas!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra produkt. Bra design. Okej att över en del kan tvättas i diskmaskin. Fastnat på bordet på grund av gummit som ligger längst ner. Inte för stor.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna kopp läcker utan att den läcker! Lätt att rengöra eftersom alla delar kan tas isär och tvättas i maskin. Det är bra att hålla och du kan dricka runt kanten. Gillar både varma och kalla drycker (ät gärna isbitar, de förblir leeeenge) Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trevligt termoelement, perfekt storlek OCH det spill inte i väskan, även om jag måste springa till bussen! Dessutom är det lätt att rengöra, trevligt att ha både kall juice och iskaffe, samt varmt te och kaffe etc. Så här
 • Perfekt
  1 år sedan
  Koppen är förvånansvärt solid och välbyggd. Jag har många termoelement från tidigare, men det här är den enda som är helt tät när den är stängd (testade det genom att fylla upp det och lägga det på huvudet i två timmar - ingen droppe kom ut). Det håller också temperaturen mycket bra, både varm och kall. Har använt den till både te och kall juice nu på sommaren. Användbart, det är väldigt bra att hålla, och silikontejpen runt koppen glider inte i handen. Plus för smart lösning genom att trycka ner i mitten för att öppna / stänga, för då kan du göra det med en hand i bilen medan den är i kopphållaren.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super termokopp som jag har med mig både på långa bergspromenader men och i bilen på väg till jobbet! Skulle rekommendera någon att tänka på att köpa en termokopp :)