Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Travel Mug 0,36L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Termosar för utomhusbruk (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Första intrycket av denna produkten var att den känns stor och klumpig. Efter ca en veckas tester förstår jag dock varför. Den har varit med i bilen, på vandring, ute på tomten med mera och nedan kommer en kort sammanfattning. + Den passar i alla mugghållare jag kunnat testa. + Den går att slå omkull utan minsta läckage och utan att man är rädd att den ska gå sönder. + Under mina tester håller vattnet över 50 grader även efter 8 timmar (eller under 9 grader vid kyla) - Det är lätt att råka skruva på locket lite snett och då är den inte tät. Sammanfattningsvis kan jag bara säga att detta är nog den första produkten jag haft i min bil som inte läckt vätska på ojämna vägar. Denna kommer nu mer med över allt.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Uppdatering, 2021-01-30:
  Jag är dessvärre tvungen att revidera mitt tidigare höga betyg, av den enkla anledning att termosen plötsligt fått en ganska kraftig rostbeläggning på insidan, trots att jag uteslutande använt den hemma, endast till te och kaffe, samt att den har diskats mellan varje användning.
  Att en produkt ämnad för vätska kan börja rosta inom ett halvår är fullständigt oacceptabelt, och således ger jag nu lägsta möjliga betyg till denna termosmugg.

  Originalomdöme:
  God värmehållningsförmåga, stilren och greppvänlig.
  Spillsäker är den dock enbart när det gäller vätska som faktiskt är innanför låsmekanismen.
  Efter att man druckit brukar det alltid finnas kvar lite vätska utanför den, och denna vätska är inte spillsäkrad utan kan rinna ut längsmed termosens kanter. Det är med andra ord ingen bra idé att dricka från den och sen placera den liggandes, utan man bör alltid förvara den i stående position.
  Det är det enda negativa jag hittills har upptäckt, och i övrigt är detta den bästa termosmugg jag provat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt klart den bästa resemuggen jag haft. Den håller drycken varm (eller kall) i minst ett par timmar och är gediget byggd med bra tyngd. Den är kanske i största laget för sin volym men inget som stör mig och den passar fint i bilens mugghållare. Jag dricker mest kaffe i den och jag upplever inte att kaffet tar smak av själva muggen. Men det bästa med den är hur lätt den är att diska. Många liknande muggar har ett komplicerat lock som är svårt att hålla rent men Tefals mugg har bara två delar som man tar isär och allt går att köra i diskmaskinen, klockrent! En given kompanjon i bilen en tidig morgon! :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  När jag öppnade kartongen blev jag inte överraskad på något sätt. Muggen har en snygg design, väldigt bra grepp men sticker inte ut på något sätt från andra jag haft tidigare. Dagen efter fyllde jag på med kaffe och åkte på en utflykt med bilen. Det var då jag först ville ta en klunk förstod jag inte varför det inte kommer något kaffe trots att jag tryckte in knappen. Det var svårt att vrida om ytterligare lock för att få det fungera men jag lyckades medan jag körde. Jag är nöjd. Resemyggen har än så länge nått mins förväntningar. Lätt att diska också!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt klart den bästa resemuggen jag ägt. Då jag ofta är på språng både på jobbet och privat har den verkligen blivit testad till max. (Jobbar som konsult och arbetar på olika arbetsplatser från dag till dag). Muggen känns stadig i handen och är greppvänlig. Den känns rejäl och kaffet håller sig verkligen varmt. Med andra muggar har jag haft problem med att de inte håller värmen och att de gärna läcker. Men denna håller vad den lovar dvs inget sölande när man har den med sig. Det bästa med den är hur lätt den är att diska. Bara två delar som lätt tas isär och att sen kunna köra allt i diskmaskinen är toppen. Muggen känns fräsch och kaffet tar inte smak av materialet. Ett extra plus för den snygga stilrena designen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har testat flertal olika muggar och thermos i min bil men de var oftast för breda eller långa. Om storleken var ändå ok var det lock mekanismen störande. Denna mugg sitter kanske lite trångt, men inte alls störande. Jag kan dricka från muggen utan att titta på den. Det är också tät so om det ändå ramlar ner på golvet ska kaffet eller saften inte rinna ut. Strukturen är robust med mycket bra material, utseendet är skönt också. Denna resemugg har varit med mig sedan att jag fick det. Haft kallt och varmt inne och temperaturen var stabil så gott man kan bedöma. Visst, kapaciteten är bara 0,36 l, så ska det inte blir tillräckligt för en hel dag, men ändå... Kaka på kaka är att rengöring är enkelt och effektivt tack vare att locket kan tas isär.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Man kan litta på Tefal. Funkar utmärkt, använder på jobbet...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är ofta på språng och denna mugg är så praktisk och smidig att ha med sig. Den håller värmen, även kylan när så behövs, är greppvänlig, lätt att diska, och öppnas och stängs med en enkel knapptryckning. Stort plus att den kommer i olika färger. Önskar att man kunde byta ut dessa som man ville bara! Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snygg design, bra grepp, lättdiskad, håller värmen.. skulle kunna fortsätta strö positiva saker med den här muggen. Än så länge har jag inte hittat nåt negativt. Har inte testat hur den håller kylan, men värmen funkar oväntat bra. Fortfarande hett efter 4 timmar! Sen tog det slut så har inte testat någon längre tid, men det kommer bli fler tillfällen,det är jag säker på. Kylfunktionen kommer få visa vad den går för idag, en riktigt varm sommardag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra rese mugg som är greppvänlig när man kör och håller värmen mycket bra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Muggen är mycket bra, håller kaffet varmt och vattnet kallt. Vilket är skönt under varma dagar. Gummit runt muggen gör det lätt att greppa och hålla i muggen. Det är lite klumpigt att dricka med tanke pp locket, det är som en tryckknapp som åker upp. Men det är inget stort ptoblem utan i det stora hela är muggen helt klart en "hit"!