Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-3700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (189)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa skrivaren jag haft. Grymt ekonomisk!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar mycket bra.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Skrivarens design är rätt så stilrent och enkelt och ta inte så mycket plats. Gilla att man kan ser bläckpatronerna utifrån så att man kan ser bläcknivån utan att man behöver öppna skrivaren.
  Skrivaren var jättelätt att installera och har en enkel och intuitiv meny. Patronerna var lätt att fyller på från flaskorna. Bra utskriftskvalitet och med en bläckfyllning kommer man otroligt långt. Har skrivit ut allt från fotos, färgade CV, mejl mm. Jätte jätte snål i förbrukning och det är det allra bästa med den här skrivaren.
  Där det finns ros finns också ris...
  Uppstart av skrivaren förbrukade en hel del bläck men det får man räkna med. Jag upplevde skrivaren även i tyst läge som ganska högljudd och långsamt när man skriver ut många sidor på en gång. Pappersfack kunde var lite större MEN helt okej om man använder skrivaren privat hemma. Skönare skulle det bara blir om man kunde skanna fler än en sida åt gången.

  Sammanfattning:
  en jätte smidigt liten och lätthanterbart skrivare som är verkligen otrolig snål i bläck-förbrukningen. Bra utskriftskvalité på vanligt och fotopapper. Naturtrogna färger.

  PRO

  - SNÅL förbrukning
  - lätt att installera och använder
  - förbrukningsmaterial rätt prisvärd

  CONTRA

  - högljudd även i tyst läge
  - ta för lång tid när man skriver ut fler sidor åt gången
  - rätt högt inköpspris
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt och smidig att installera, smidigt att fylla på bläck. Funkar perfekt att skriva ut från mobilen då wifin är snabb. Kanske lite stor men det går att se över.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Epson ET 3700 är en otrolig prdukt när man packar upp den så fanns och skulle fylla på med bläck så gick det så smidigt och lätt jag ger 10 av 10.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  bra och enkel skrivare. Jätteskönt att kunna att kunna skriva ut från mobilen och ha den uppkopplad mot wifi. inte så jobbigt att få igång maskinen mjukvarumässigt

  Det bästa med skrivaren skulle jag säga att gemene man kan använda den men att det också finns funktioner och finesser för den som vill ha det. Storlek på bild, exakt vars den ska skrivas på pappret och massvis med annat.

  Detta gäller också bläckflaskorna. Först så såg de jobbiga ut och var rädd att spela, men det gick bra o var väldigt lätt

  Mina enda negativa saker är väl att priset känns aningen högt,
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vilken skrivare! En bra investering i miljön men även plånboken efter nått års användande, även fast inköpspriset är högt. Att man kan skriva ut upp till 14 000sidor i svartvitt och 11 200 sidor i färg är inte något jag tvekar på då mitt bläck knappt rört sig under mina ca två veckor jag har testat produkten. Jag har då skrivit ut både dokument samt foton i färg. Idéen om att ha bläckflaskor tycker jag är både bra för plånboken samt miljön. Jag gillar att denna Epson skrivare kan skriva ut dubbelsidigt även fast jag ännu inte har hunnit testa denna funktionen ännu. Att den håller 150 papper i sitt pappersfack är bra så man slipper fylla på facket hela tiden. Den hade även en snabb utskrift förmåga utan att texten var kladdig eller suddig på något sätt. Jag skulle rekommendera denna skrivare till de som vill ha en snabb, stabil och miljövänlig skrivare utan krångel.