Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LaMetric Time

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LaMetric Bordsklockor (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Precis som jag förväntade mig...
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kul idé, bra utbud på appar, men...

  Jag köpte den primärt för att visa aktiva sessions från Google Analytics, i real-time. Appen för Google Analytics stöder bara värden för Today, Yesterday osv. Inget real-time. Det var en enorm besvikelse.

  I övrigt så tycker jag att displayn är väldigt suddig. Jag förstår att det är för den ska vara lite dämpad och inte störande, men jag känner nästan jag får huvudvärk av att titta på den. Känns som att den inte är i fokus riktigt.

  Jag tycker dessutom den är enormt överprisad, det tyckte jag även när jag köpte den och värdesatte den kanske till 800 kr egentligen. Nu när den inte ens levererar vad jag ville ha så tycker jag nog inte den är värd mer än max 600 kr.

  Uppdatering dagen efter:
  Sänkte från 3 till 2 stjärnor när jag upptäckte att min telefon med appen måste vara på samma WiFi-SSID för att konfigurera den. Att den når IPt bör/ska räcka. Jag kan acceptera att jag måste vara på samma WIFI för att initial setup, men inte sen. Mitt nätverk består av multipla VLAN, något som tillverkaren inte verkar förstå sig på. En IoT device borde verkligen förstå detta behov.

  Uppdatering efter två veckor:
  Min PayPal-modul ska låta när det kommer in pengar, det gör den, ibland. Även här är det ett problem att det inte är byggt på push-teknologi. Ca en gång i timmen trillar det in multipla notiser. Inte direkt användbart. Jag kan förstå om PayPal inte tillhandahåller en push-tjänst, men det borde verkligen framgå bättre att många appar är byggda med (långsam) poll.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag gillar denna "klocka" väldigt mycket. För mig så gör den precis det jag förväntade mig. Visst att den är dyr, men jag vill inte att stjärnorna ska påverkas av ett överpris, utan funktion bedöms av mig.
  För min del så används LaMetric via Home Assistant och givetvis visar tid, men även via api:t sänder jag diverse meddelanden som utetemperatur, vad chromecast spelar, vindhastighet enligt externa tjänster, kvarvarande batteriprocent i mobilen eller sänka ljusstyrka beroende på tid på dygnet.
  Just för att api:t inte kräver något moln så är det 5 stjärnor som gäller. Nog för att det krävs internet och konto hos LaMetric för att konfigurera så är det fantastiskt att inte behöva molnet när den väl är igång.