Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Leather Case for iPhone X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Skal & skärmskydd till mobiler (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hatar i normala fall mobilskal i alla dess former, men när jag skaffade en iPhone X kände jag ändå att det är värt att skydda den med tanke på hur mycket den kostade. Letade länge efter det perfekta skalet som både kändes bäst och med bäst passform. Testade silikon och allt möjligt, men valet föll på detta skal som har passform som är oklanderlig, kvaliteten och estiken! Bonus med skal på X är att den utstickande kameran inte län sticker ut 👍
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppen skydd till iPhone X i riktigt god kvalité! Känns skönt att hålla i. Dessutom reser sig skalet på ovansidan så om du mot förmodan ställer mobilen med skärmen nedåt så skrapar inte bordsytan eller dylikt själva skärmen. Tyvärr har båda mina läderskal till X modellen börjat släppa mitt på skalet. Apple tycker inte att detta är en reklamation, utan fråga om slitning, trots att jag tidigare haft iPhone modeller med läderskal utan liknande problem.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt snyggt!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Till skillnad från Apples motsvarande skal för iPhone 6,7 och 8 så har det här skalet en hal yta. Mycket lätt att mobilen glider ur handen. I övrigt är kvalitet och passform mycket hög.