Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL E65BT NC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.68)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  +Ok ljud,

  -Problem med Noise cancelling som släpper igenom ljud om man bara roterar huvudet lite grann. Trasig mikrofon som hanterar NC?

  - Klent byggda, har fått laga dem en gång genom att trycka tillbaks sprinten i "gångjärnet" som höll ena luren på plats. Nu har plasten gått av på ungefär samma ställe, Har haft ytterliggare ett par JBL lurar som också gick sönder på liknande sätt (användes enbart vid datorn).

  Använd silkesvantar när du hanterar dessa, annars riskerar de att gå sönder...
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag köpte ett par av dessa lurar efter att ha läst bara positiva kommentarer men de var inte alls så bra som jag hoppats på, varken inom ljud eller bekvämlighet.

  + Bra pris.
  + Ganska snygg design.
  + Har alla multimedia knappar man behöver.
  + Okej ljud, men inte mer än så.

  - Ljudet är okej men väldigt fattigt på detaljer och stundvis väldigt grötigt och tråkigt. Jag jämförde lurarna med mina Sennheiser HD555 och det är som natt och dag, HD555 är kristallklart och JBL är lite basigare men låter stundvis som tomtegröt. Visst att ljudkvaliteten i billiga trådlösa hörlurar är sämre än de med sladd men det var ingen rolig skillnad.

  - Hörlurarna känns som ett par instängda hörselkåpor och det spelar ingen roll om du har brusreducering eller ej. Jag testade att diska när jag hade på mig lurarna och hörde saker genom kroppen in i lurarna, troligtvis för att vadderingen mellan öron och högtalare är så gott som icke existerande.

  - NC fungerade okej men ljudet blev sämre och hörlurarna kändes fortfarande som ett par hörselkåpor. Jag förstår dock inte riktigt meningen med NC då de istället hade kunnat förbättra ''hörselkåpan'' så att den stängt ute ljudet utan NC.

  - Största problemet jag hade med hörlurarna var att de inte har någon vettig vaddering i kåporna mellan öron och högtalare. Du har en fånigt tunn tygbit som sitter över en hård plastyta och om dina öron inte passar så kommer de att gnida mot tygbiten + plasten så att man får ont i öronen.
  Jag äger även ett par HyperX hörlurar och de har ungefär samma design men de har en tjock vaddering mellan öron och högtalare så att öronen vilar skönt mot vadderingen. Jag testade att lägga bomull i lurarna och det fungerade men då blev ljudet ännu sämre, man ska inte behöva modda hörlurar för att inte få ont i öronen..

  Detta är min upplevelse av hörlurarna som jag trodde skulle vara superbra, många verkar dock vara jättenöjda så man ska nog ta min recension med en nypa salt.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  10/10. Riktigt bekväma, sitter bra runt öronen och känns inte klumpiga. Ljudet är mycket bra även det, NC funkar som det ska och stänger ute mycket ljud. För 990:- kan jag inte vara annat än nöjd!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mycket bra lurar! Slår de flesta i denna klass i både ljud och kvalitet.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Första med NC. Otroligt nöjd! Kör med Pioneer HDJ2000 och Sennheiser HD25 samt ett par AKG lurar då jag DJar och letar musik, men som lyssningslurar på jobb och på resa är dessa ett grymt alternativ till Bose35:orna. Bra balanserat ljud och bra tryck i basen utan att den tar över. Bra kvalitetskänsla, snygga och sköna. För det priset jag gav (990:-) kan jag inte ge annat än högsta poäng! Att betala flera tusen till för ett par Bose tycker jag inte är värt pengarna kontra vad man får för produkt.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Possitivt
  ++ Noise canceling är nästan lika bra som Bose QC 35 (1) på att ta bort ljud. Dock har dessa en tendens att skapa lock för öronen då de inte ger luft till öronen. Fungerar inte i vind men det gäller ju i princip för alla NC lurar.
  ++ Bluetooth (utan NC) är helt tyst. I princip ingen white noise.
  ++ Ansluter till flera enheter samtidigt och byter mellan dem beroende på var ljudet kommer ifrån. Super bra!
  + Gedigna. "Strukturen" tål att bli illa behandlad.

  Neutralt
  +- Komforten är ok. De täcker hela öronen men kåporna är väldigt grunda vilket gör att de trycker mot öronen precis som ett par on ear hörlurar. Fast då ett par stora och klumpiga on ear.

  Negativt
  -- Ljudet är inte OK. Basen faller vid 40Hz och försvinner totalt vid 32Hz vilket gör att bas från gitarrer och aukustiska instrument försvinner. Mellan 45Hz och 70Hz har basen bra tryck.
  Även mellanregistret är betydligt sämre än vad jag hade hoppats på.

  Slutade med att jag lämnade tillbaka lurarna pga plastigt och billgt ljud. Men tycker man att de låter bra, så tekomenderas dessa starkt.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Positivt:
  + Bra balanserat ljud, en fröjd att lyssna på, bättre än t.ex. Bose QC35 II. Obs, självklart väldigt subjektivt!
  + Effektiv NC inomhus, gör precis vad den ska i t.ex. kontorslandskap.
  + OK design.
  + Känns stabila och av bra kvalitet.

  Negativt:
  - Dålig passform. Kåporna sluter inte riktigt tätt runt öronen, vilket tyvärr släpper igenom en hel del ljud från omgivningen. Irriterande att behöva trycka nertill på lurarna för att få dom att sluta ordentligt under öronen och stänga ute allt ljud, och att aldrig känna att de sitter på ordentligt. Två andra personer som fick testa kommenterade på samma sak direkt.
  - NC fungerar inte utomhus eller i korsdrag. Vindbrus plockas upp så fort du kommer ut eller går i t.ex. tunnelbanan. Då måste NC stängas av vilket tyvärr leder till nästa punkt.
  - Ljudbilden ändras med NC av; till det sämre. NC är alltså mer eller mindre ett krav att ha på, även i tysta miljöer, så räkna med max 15h batteritid.
  - Ljudet hackar emellanåt till med vissa enheter (i mitt fall, Macbook Pro).

  Slutsats:
  Lämnades tillbaka. Jag står inte ut med ljud som hackar, och hade det inte varit för den punkten hade jag varit ganska nöjd egentligen, man får ändå ungefär vad man betalar för och för 990kr var dom rent av prisvärda.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Mycket bekväma hörlurar med bra ljud och aktiv brusreducering. Mycket bra batteritid.
 • Usel
  7 mån sedan
  Varning för dessa hörlurar. Bågen över huvudet färgar av sig med lila färg som inte går bort. De har fördärvat ett par skjortor för mig och ett örngott. Nu har jag reklamerat dem på Mediamarkt som skickat dem till JBL för analys eftersom jag är den enda i hela världen som fått ett par lurar som färgar av sig. Ibland när man inte lyssnar har man dem om halsen och då färgar bågen av sig på kragen och sen är det kört. Får se om jag får pengarna tillbaka.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  De första stora lurarna jag ägt men är väldigt kräsen på ljudet. Dessa låter helt fantastiskt! Kör dessa helt utan filter/EQ osv.
  Och stort plus är ju speltiden.
  Om man får säga något negativt, som egentligen inte är negativt, så skulle man ibland önska lite högre högre volym. Men så bör man såklart tänka på hörseln...
  Grymma!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  990:- för JBL E65BT är ett riktigt kap. Brusreduceringen fungerar över förväntan, jag pendlar dagligen på högljudda spårvagnar och dessa minimerar allt buller så att musik och annat kan hållas på en rimlig ljudnivå. Ljudet är vad man kan förvänta sig av JBL, det vill säga riktigt bra. Bra tryck och ganska bastunga.

  Passformen är perfekt, väldigt bekväma over-ear utan att kännas klumpiga. Fälls enkelt ihop när de inte används.

  Kan inte annat än att rekommendera!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Uppdatering 2019-01-30: Har testat dessa i över en månad nu, använt dem både inne på gymmet under rejält svettiga pass och ute i både ur och skur. Lurarna levererar helt klart ljud på en stabilt bra nivå och batteritiden är riktigt bra. Rekommendationen nedan kvarstår helt klart.

  Köpt på mellandagsrean tänkta som träningslurar på gymmet. Har enbart testat dessa ett par gånger när detta omdöme skrivs 2018-12-28 så produktens hållbarhet i längden vet jag inget.

  Till vardags har jag haft ett par Bose Quiet Comfort II i snart ett år och skillnaderna mellan dessa och Bose-lurarna gällande ljud, brusreducering, komfort och passform är obetydliga.

  Batteritiden är ett par timmar sämre men bluetoothens räckvidd och stabilitet är klart bättre. Med tanke på att Bose-lurarna kostar nästan 2000 kr mer så är detta en riktigt bra produkt som presterar långt över förväntningarna med tanke på dess pris vid inköp (990 kr).

  Slutsats: Klar rekommendation!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Har haft lurarna drygt tre veckor nu och är mycket nöjd.

  Hörlurarna sitter bra och ljudet är fylligt och bra med tydlig bas som jag personligen gillar.

  NC funktionen funkar mycket bra men gör att ljudet förvrängs något, dock inget som märks de tillfällen man verkligen behöver NC funktionen påslagen.

  Batterierna är fantastiska och laddas fullt på endast två timmar. Under en normal jobbvecka behöver jag endast ladda en gång.

  Har sedan tidigare ett par Philips SHB9850NC men dessa är nu förpassade till byrålådan.
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Bra ljud och sitter ganska bra - enkelt handhavande.
  Mina har jag använt ett år och främst när jag är ute och flyger / åker tåg vid ca 10 tillfällen.

  Anledningen till dåliga betyget är att dom har glappkontakt så ena mikrofonen är sönder till ena luren som används till NC funktionen.

  Snabb sökning på interntet så är det vanligt fel på dessa lurar samt även den enklare med dåliga lödningar som gör att dom inte håller bra.

  Finns en massa video klipp på youtube hur man reparerar versionen utan NC då det är ett vanligt problem att ena luren slutar funkar https://www.youtube.com/watch?v=hAJXnyQuQuA

  Tyvärr finns inget klipp för 65 versionen förrutom denna men har inte funkar för mig då mina troligtvis behöver lödas om...

  https://youtu.be/gFmsNWtIwU4
 • Bra
  10 mån sedan
  Har provkört dom några timmar och ger väl ett helt ok intryck för priset (1111:-)
  ANC funkar och det blir väldigt tyst vid brus i vardagen, dock är luren inte en over-ear och inte heller en on-ear utan något mittemellan. det blir ofta lite luft mellan huvudet och luren så det läcker lite ljud in....ljudmässigt märks det att EQ:n är justerad till att vara basig och fyllig..är alltid en smaksak hur man vill ha det. För mig funkar det men då är dessa mina reselurar så jag använder de inte alltför mycket heller.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Bra ANC med medium ljudkvalitet till utmärkt pris. Inte lämplig för alla och komfort kunde ha varit bättre under lång tid. Mycket bra och effektiv ljudreducering men ljudkvalitet och volym är inte tillräckligt bra för detta prisklass. ANC var klart bättre än Sony WH-900N, men ljudet kunde knappt matcha WH-ch500. Anständig konstruktionskvalitet, kompakt och praktisk att ta med.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Faktum är att det var bättre ljud i vanliga iPhone öronproppar. De är ok, men jag använder glasögon och sedan trycker de glasögonen ut ur fokus. När du sitter på datorn dag så är det ingenting för en åskådare. Egentligen är jag lite besviken.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Jag ville ändra min Marshall Major 2 BT med de här. Men jag fick chansen att gå in i affären och prova ljudet. Nej, var inte glad. De saknar ljudkvalitet.