Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony WI-1000X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha gått igenom fyra st Bose QC30 varav inget fungerade som det skulle så hävde jag köpet och köpte dessa istället och är mycket nöjd.
  Bättre noise-cancelling, bättre batteritid, bättre nackband som inte snurrar runt och hamnar fel hela tiden och mest viktigt; de GÅR att ringa samtal med...

  För musik tyckte jag att QC30 hade aningen klarare och mer detaljerat ljud. Mer detaljrikedom och "luft" och jag hörde kontinuerligt nya ljud som jag inte hört tidigare i musik. WI-1000X verkar ha samma typ av adaptivt EQ som QC30 har, vilket gör frekvensgången väldigt o-linjär, men ljudet engagerande och kul att lyssna på även vid lägre volymer.

  Det största nedköpet mot Bose är öronsnäckorna. Boses var bekvämare och behövde framför allt inte tryckas in i örat, vilket gjorde dem mycket mindre utsatta för vax som vandrar in i luren och sedemera helt förstör den (vilket händer med alla in-ears).

  Om jag bara skulle lyssnat på musik skulle jag föredragit Bose QC30. Eftersom det är viktigt för mig att kunna använda lurarna som headset vinner dessa.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 mån sedan
  Fungerar bra att lyssna på musik med men inte mycket mer. Brusreducering är effektiv när man väl sitter still och den har hittat sitt läge.
  Sitter man och väntar på pendeltåget så är det ett läge. När du reser dig upp och går mot tåget så byter den nivå med följd av (tidigare ett pip men nu valbart att stänga av) ett kort avbrott (där tidigare nämnda pip var). När man kommer in i vagnen så ändrar den nivå med en ny kort paus för att när man sedan sätter sig, ny paus...
  Och ytterligare en paus när tåget börjar röra på sig.
  5 avbrott på 30-45 sekunder.. Störande
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Använd 2 år nu nästan varje dag på jobbet, minst 7 timmar per dag ,inget att klaga på
  Fantastiskt! Rekommenderar
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utmärkt ljud och bra noise cancelling.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Sony WI 1000X har ett fantastiskt ljud då man använder LDAC, basen, mellanregister och diskanten i en Sony ES anda. Fungerar också utmärkt som handsfree vid telefonsamtal... Rekommenderar dessa lurar för de kräsna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Skaffade dessa för att nya luren inte har hörlursuttag.
  Bra brusreducering, ställer dock in den manuellt. Går bra att prata med, men då brukar jag stänga av brusreduceringen för att den verkar påverka hur bra den jag talar med hör. Bra ljud.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  funkar utmärkt som hörlurar men inte som headset om man ska prata i telefon

  + grym brusreducering
  + skitbra ljud
  + bekväm
  + bra batteritid

  - kan endast ansluta mot 1 telefon
  - usel microfon köra bil och prata går inte , än värre för brusreduceringen tr även bort röster.
  - tyvärr inte värd sitt pris

  Update efter ett halvårs användning:
  Sänker betyget till ganska dålig då jag blir mer och mer missnöjd
  Köp endast dessa lurar om du ska lyssna på musik och aldrig prata i telefon. Sämre headset har jag aldrig provat. Microfonen suger så ingen hör dig och höga ljud som barnskrik och tex bestickkling förstärks så får du inte ur headset ur öronen innan ljudet kommer är du garanterat döv.
  Batteritiden på 8h musik är under all kritik med tanke på vad produkten väger och dess storlek.

  Köp på egen risk!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Good sound, music from phone with aptxHD support sounds amazing! Finally we can forget the wires. Battery time also as promised. 1 disapointment - those earbuds cant be used while charging. Otherwise very satisfied.