Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony WI-1000X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha gått igenom fyra st Bose QC30 varav inget fungerade som det skulle så hävde jag köpet och köpte dessa istället och är mycket nöjd.
  Bättre noise-cancelling, bättre batteritid, bättre nackband som inte snurrar runt och hamnar fel hela tiden och mest viktigt; de GÅR att ringa samtal med...

  För musik tyckte jag att QC30 hade aningen klarare och mer detaljerat ljud. Mer detaljrikedom och "luft" och jag hörde kontinuerligt nya ljud som jag inte hört tidigare i musik. WI-1000X verkar ha samma typ av adaptivt EQ som QC30 har, vilket gör frekvensgången väldigt o-linjär, men ljudet engagerande och kul att lyssna på även vid lägre volymer.

  Det största nedköpet mot Bose är öronsnäckorna. Boses var bekvämare och behövde framför allt inte tryckas in i örat, vilket gjorde dem mycket mindre utsatta för vax som vandrar in i luren och sedemera helt förstör den (vilket händer med alla in-ears).

  Om jag bara skulle lyssnat på musik skulle jag föredragit Bose QC30. Eftersom det är viktigt för mig att kunna använda lurarna som headset vinner dessa.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Använd 2 år nu nästan varje dag på jobbet, minst 7 timmar per dag ,inget att klaga på
  Fantastiskt! Rekommenderar
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utmärkt ljud och bra noise cancelling.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sony WI 1000X har ett fantastiskt ljud då man använder LDAC, basen, mellanregister och diskanten i en Sony ES anda. Fungerar också utmärkt som handsfree vid telefonsamtal... Rekommenderar dessa lurar för de kräsna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Skaffade dessa för att nya luren inte har hörlursuttag.
  Bra brusreducering, ställer dock in den manuellt. Går bra att prata med, men då brukar jag stänga av brusreduceringen för att den verkar påverka hur bra den jag talar med hör. Bra ljud.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  funkar utmärkt som hörlurar men inte som headset om man ska prata i telefon

  + grym brusreducering
  + skitbra ljud
  + bekväm
  + bra batteritid

  - kan endast ansluta mot 1 telefon
  - usel microfon köra bil och prata går inte , än värre för brusreduceringen tr även bort röster.
  - tyvärr inte värd sitt pris

  Update efter ett halvårs användning:
  Sänker betyget till ganska dålig då jag blir mer och mer missnöjd
  Köp endast dessa lurar om du ska lyssna på musik och aldrig prata i telefon. Sämre headset har jag aldrig provat. Microfonen suger så ingen hör dig och höga ljud som barnskrik och tex bestickkling förstärks så får du inte ur headset ur öronen innan ljudet kommer är du garanterat döv.
  Batteritiden på 8h musik är under all kritik med tanke på vad produkten väger och dess storlek.

  Köp på egen risk!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Good sound, music from phone with aptxHD support sounds amazing! Finally we can forget the wires. Battery time also as promised. 1 disapointment - those earbuds cant be used while charging. Otherwise very satisfied.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sammanfattningsvis:
  * Jag har återlämnat Sony WI-1000X; något av saken med en sådan uppsättning är att pluggarna ska sitta i öronen, inte om du äter en skål .... som Sony / Japsen gör. Absolut billigt och värdelöst. Tragiskt, faktiskt.

  * Tydlig röst / röst på X12 halsbandshörlurar än Sony WI-1000X; dock lite lägre volym än på Sony.

  * Marginellt tydligare ljud för samtalspartner när du använder Clipsch än att använda WI-1000X

  * Clipsch har mycket tydligare ljud och ljud på musik på ett sätt (iPhone / Spotify som en källa), men slutligen når den lika rik som Sony. Mycket långt ifrån. Så jag förstår inte priset på Klipsch X12, de pratar bra och som headset för att ringa, men dåligt på musik / ljud. Varför då priset? Och vad anser leverantören att det borde vara bra ljud .... ?? Hmmmm ....

  * Clipsch kan användas och slitna, till skillnad från Sony, vilket är helt värdelöst.

  * De enda stopparna som ingår i Klipsch kan användas; men bara den. De andra är som Sonys billiga saker. Förlorade också klipningarna på Klips efter 10 dagars normal användning. Och det är väldigt dumt, för då är headsetet värdelöst. Kan inte rekommenderas!

  * Väskan som Klipsch kommer in är helt värdelös; huffameg så idiotisk .... Gjord att prydas, men värdelös i bruk. Sony är bra, men som sagt kan Sony inte användas för vad de är avsedda för. Ljudet är överst, men dubbarna är av den minsta rörelsen, och alla levererade proppar är Chlas Olson och biokvalitet - helt värdelös.