Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips EasySpeed Plus GC2145

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Enkelt att använda och väldigt lätt på handen! Vart inte svårt alls att kasta ut det gamla strykjärnet :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Enkelt och smidigt strykjärn som blir snabbt varmt
  perfekt lång sladd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så himla härligt strykjärn. Glider lätt och jag upplever att ångan gör sitt jobb. Sambon har slutat skratta åt mina skrynkliga gardiner och jag har kastat bort mina två andra strykjärn!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt längd på sladden,snabb uppvärmningstid. Rekommenderas starkt .
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Lätt och smidigt strykjärn som gjorde det lite roligare att stryka. Blev fort varm och ångfunktionen funkade bra. Kan rekommendera 👌🏼
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Ett lättanvänt strykjärn utan en massa konstiga funktioner.
  Kom snabbt upp i temperatur och ångfunktionen va kraftig och bra!

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Snabbt varmt, okomplicerat att använda och glider lätt över tyget. Enkelt att fylla och tömma med vatten. Lätt att stryka bra med detta.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidigt och lättglidande strykjärn som fick mig, som i vanliga fall avskyr att stryka, att tycka att det var riktigt roligt! Blir snabbt varmt och stryker med jämt resultat! Rekommenderar starkt!
 • Bra
  2 år sedan
  Blir snabbt varmt och smidigt att använda. MEN jag tyckteatt det ångade för mycket, man kan ställa in på lite eller mycket ånga, men det var snarare mycket eller jättemycket ånga så plaggen känns fuktiga efteråt. Så jag fick stänga av ångan och stryka plaggen torra.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Snabb och smidig.
  Värms upp mycket snabbt och glider lätt på alla ytor. Alla funktioner är suveräna och jag rekomenderar den starkt. 👌
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig, enkel och lätt att använda och med det aktiva livet som en småbarnsförälder har så måste allt man gör vara smidigt, enkelt och lätt att använda och denna har verkligen dessa tre egenskaper och uppfyller åtminstone mina krav på denna produkten!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Ett strykjärn som gör jobbet. Kläderna blir jämnt och bra strukna.
  Lätthanterligt med bra anvisningar på de olika inställningarna. Ångfuktionen fungerade jättebra till mina skjortor! Strykjärnet är lite stort. Men det är en smaksak vad man vill ha. Det täcker ju större ytor då iofs, så det blir mer effektivt.
  Lätt att fylla på vatten utan att det spills utanför. Den läcker inte heller ut vatten som andra strykjärn gjort för mig tidigare.
  Den enda lilla nackdelen är att den känns lite plastig i knapparna. Men det är ju även ett väldigt bra pris på den, så det är ändå värt det!
  Rekommenderar denna, ett bra köp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Detta är ett av de bästa strykjärn jag har testat. Sjukt smidig och blir snabbt varm. Jag stryker väldigt mycket plagg som är känsliga och detta strykjärn är perfekt för sådana plagg. Lagom o storleken och lätt att förvara. Rekommenderas varmt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En väldigt bra strykjärn som blir varm snabbt och glider lätt över plaggen där man slipper stryka flera gånger över samma ställe. Kraftfull ångfunktion men som samtidigt bränner inte handen. Mycket prisvärt och även snygg. Detta strykjärn är anledningen till att jag stryker mina plagg oftare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra strykjärn, värms snabbt och skjortorna blir då raka snabbt. Enda nackdelen är att den var större än jag trodde. Trodde den skulle vara mindre, men ändå väldigt smidig på grund av dennes design. Rekommenderar den starkt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Den blir varm väldigt snabbt vilken är en bra egenskap när man måste skynda sig. Strykjärnet kallnar inte lika snabbt som den blir varm men det är ej ett problem.
  Ångan är kraftfull men ett litet minus att det kommer några droppar av kondens men det gör inte så mycket. Ångan kommer ej till handen som håller strykjärnet så det känns väldigt tryggt.
  resultatet blir bra, det blir inga djupa skrynklor kvar. Det går lätt att få ett bra resultat man behöver inte stryka för många gånger på samma ställe.
  Väldigt prisvärt för resultatet man får
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt bra strykjärn. Gillar alla funktioner det har! Det värms upp väldigt fort och glider lätt över tyget. Läcker inte vatten när jag använder ångfunktionen vilket jag upplevt att andra strykjärn kan göra. Känns som ett järn som kan stryka på många olika tyger, känns säkert!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra strykjärn för det priset. Ångar bra och glider lätt på plagget. Stryker mest bomull och är jättenöjd hittills med järnet. Har tidigare använt mig av Philips strykjärn och har aldrig varit missnöjd då heller. Jag kommer flitigt att använda detta strykjärn.