Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G603

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 dagar sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  +
  Bra respons
  Bra storlek (har stora händer)

  -
  Alldeles för tung, även med endast ett batteri i. Väldigt störande i tex fps spel där man lyfter musen ofta.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Perfekt smidig trådlös gamingmus som fungerar perfekt till spelen jag spelar.
  Batteritiden med vanliga batterier är ju fenomenal, fick musen i december 2020 och har inte behövt byta batterier än fast jag spelat mååånga timmar.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Prisvärd, gick från mx518 till denna, ovant i början men nu känns det naturligt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köpte den här musen begagnad för 300 spänn och då var ju musen redan använd i några månader redan så då kan ni kanske tänka er att jag redan hittat "fel" med musen i och med att den är redan förbrukad ett tag.

  Men nej, överlag är jag väldigt nöjd. Jag ska komma till det.

  Jag har använt många typer av möss sen tidigare och bland annat MX518 som jag förgäves försökte hitta en ersättare i form av wireless på men fanns ingenstans.

  Jag testade på G pro från Logitech men passformen var inte alls samma som MX518 och alldeles för liten för mig.

  Då frågade jag i forum och då fick jag tips om just G603.

  Och ja, jag måste hålla med om att G603 är såååå likt MX518 i form och vikt (vikt beror lite på hur man trixar med batteriet).

  Den här musen G603 har allt man kan tänka sig:

  + Stor mus - bra för de med stora händer
  + Reglerad vikt - eftersom man kan trixa med batteriet: 1 eller 2 batterier, det är upp till dig. Alkaline eller Lithium, det är upp till dig. AAA eller AA, där också upp till dig då du kan använda AAA till A-adapter som är rätt så billig att köpa (25 kr för 4 st).

  + Bluetooth eller 2.4ghz dongle, det är upp till dig. Med dongle så är det nästan lika fort som du skulle kört med tråd. Du behöver inte oroa dig om att förlora latens in CS:GO eller något liknande. Det är nästan ingen skillnad.

  + Batteritiden räcker så länge att du förmodligen inte kommer att behöva byta batteri på flera månader. Förresten så använder jag fortfarande samma batteri som den ägaren som sålde musen till mig använde haha! :D

  + Och eftersom du kan bara poppa in AA eller AAA-batteri så betyder det att den här musen har en fördel gentemot "inbyggda batteri-mös" som tex G703 eller G Pro eller G502. Varför? För ni vet hur det är med li-on uppladdningsbara batterier. Deras kapacitet förminskas hela tiden med tiden. Laddningsbara batterier är en fräsch-vara. Ju längre tiden gått, desto sämre kapacitet har de senare. 60 timmars batteri-tid som de var lovade i början betyder inte 60 timmars om ett år. Sånt får man ha i baktanken när man köper dessa laddningsbara möss.

  Man kan också ha möjlighet att poppa in dessa IKEA-laddbara batterier i just G603 om man skulle vilja ha en "laddbar-mus" så ja, alternativet finns. Dock finns det inte motsatta alternativ på de andra möss som G703 eller G Pro. Värt att tänka på.

  + Alla knapparna fungerar enkelt att ställa med Logitech Gaming program ( går att stänga av samtliga knappar eller macros samtliga knappar).

  + Dongle går att gömma i själva musen om man reser mycket med musen.

  + Inga flashliga gaming looks så du behöver verkligen inte skämmas om du skulle använda det här på jobbet också. Professionellt, väldigt proffsigt.

  + Scrollen är helt OK för mig. Jag använder det i CS:GO som både scroll för få fram vapen och samt nedtryck för att kommunicera som mikrofon-knapp. Både scroll och nedtryck funkar felfritt för mig.

  Så nu kommer lite negativa punkter som jag kan hitta:

  - Som andra sagt så är musen väldigt hal - fast endast för personer med torra händer. För oss andra som har konstant svettiga händer däremot är detta EXAKT rätta valet för oss. Jag tror det hade varit motsatt effekt om jag hade valt G703 med dessa gummi på sidorna.

  För mig med svettiga händer så hade det varit katastroft att ha gummi på sidorna då det blir klibbigt, äcklig känsla i längden. Det är faktiskt bra med matt-finished plast. Då slipper svetten samlas och klistrar.

  Så musen är inte för de med torra händer men helt klart rätta valet för de med svettiga händer. Välj musen efter din kropp och fysiologi helt enkelt!

  - Jag var inte helt nöjd med den där "DPI-knappen" precis bakom Scrollhjulet. Knappen är felplacerad. Den skulle gått fram lite så man kan använda knappen på ett mer ergonomiskt sätt vid FPS-spel där man vill macro spit-fire osv.

  Jag tycker MX518 hade betydligt bättre DPI-knappplacering och då kunde jag utnyttja det till macro. Det gör jag iofs nu också med denna men det blir inte samma ergonomi.

  Tycker det också ibland inte känns så konstant med necklick på just den här DPI-knappen som att den "fasntar" när man klickar ner... hmm, jag kan inte sätta fingret på det men jag är verkligen inte helt nöjd med DPI-knappen. Det finns potential här men de skulle designat det på ett annat sätt. Knappen är dock bred och stor så det är ju iofs bra. Bättre storlek än på MX518 så det är plus.

  - Sidoknappar är alldeles antingen för stora eller kanske på sätt och vis för nära tummens placering. Man kan råka trycka på dem när man lirar. Jämför med tex M518 så hade MX518 betydligt bättre placering och storlek. Varför det ska vara mindre storlek är för att man använder dessa knappar betydligt mindre än tex DPI-knappen.

  Sidoknappar är ju egentligen bra om man vill ta fram något extra vapen inom spel tex. Jag använder det för att ta fram C4 inom CS:GO.

  Mitt omdöme är baserad mycket på jämförelse med MX518, G703, GPro och G502 som jag har haft som ni kan se så ni får gärna se det från det perspektivet.

  Och även baserad på allmänanvändning, samt fps-spel som jag lirar mycket (CS:GO, Overwatch, Valorant).

  Har tyvärr inte testat det på MOBA-spel som League ännu så kan tyvärr inte yttra mig om det.

  Jag gav den här musen 5/5 eftersom det fanns inga alternativ att ge den 4,5 av 5.

  För betyget på den här musen ligger betydligt närmare 5 än 4 tycker jag iaf.

  4,5 är mest rättvist.

  Den är ju inte perfekt men de negativa delarna kan jag faktiskt leva med och i och med priset (även som ny på runt 480 kr) är faktiskt riktigt värt det!

  Jag tror det blir svårt att hitta en liknande mus med samma passform, vikt och funktioner. Det är en praktisk mus detta. Inga Bling Bling RGB om du är ute efter att show off med det. Så det beror helt enkelt på vad du är ute efter och vad ditt syfte med musen är.

  Och såklart värt att tänka på innan köp:

  1) Hur stor är din hand? (musen passar bra för stora händer)

  2) Svettig eller torr?

  3) Höger eller vänsterhänt?

  4) Palm - Finger tip eller Claw? (Just den här musen passar bäst för antingen Palm eller finger tip. Jag kör själv finger tip och det funkar galant).

  Vikten går som sagt att trixa med så inga problem. Mus utan batteri ligger på exakt 89 gram (jag har vägt den).

  Ska du ha ultralight mus på kanske 69 gram så får du söka vidare men annars tror jag denna skulle passa perfekt för dig som villl ha medium light upp till heavy.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Väldigt prisvärd, osäker på om 500h batteritid stämmer, men väldigt bra om bara hälften. Lätt och smidig utan krångel.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Lite väl "rund", i övrigt grym för spel, riktigt responsiv.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Riktigt nice, formen är lätt skönaste jag haft.

  Körde tidigare med, Logitech MX310 och senast SteelSeries Sensei RAW.

  Denna påminner om RAW men är lite längre och högre något som passar mig perfekt.

  RBG på möss känns inte smart då man måste ladda dem varje dag. AA batterierna kommer hålla länge.

  +Välja 1 lr 2 batteri för vikt.
  +Sjukt skön form.
  +prisvärd jämfört med andra möss med samma sensor.
  -Har tappat connection några gånger, kör dock ganska långt från receivern.

  Mitt highend tangentbord från DELL har precis samma färger, ser ut som ett set :)

  Update; Scrollen skevade efter bara några månader, fick en ny på garantin.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Jag var ute efter en bättre trådlös mus än den "nödmus" som jag led under på tok för länge (Deltaco MS-805). Såg här att Logitech G603 hade många omdömen och de var klart positiva och det lockade mitt intresse. Priset var också starkt bidragande till att jag valde denna. 449 kr är ett mycket bra pris för en spelmus i mitt tycke. I skrivande stund tar Logitech 849 kr för G603 på sin egna site. Jag noterar också att Logitech beskriver G603 som just en spelmus.

  Även om Logitech inte listar musen på den svenska delen av sin site så får man söka efter modellnamnet. Enligt Prisjakt lanserades den 2017 så Logitech vill kanske fronta med sina senaste skapelser? G603 borde i mitt tycke återlistas då den uppenbarligen är populär och säljer säkerligen bra också. Nog om det.

  När jag plockar upp musen ur kartongen för första gången slås jag av den lena, matta ytan. Silkeslen och skön. DPI-knappen framför scroll-hjulet går att justera känsligheten i fem steg. Den lilla indikatorlampan vid DPI-knappen visar i fem olika färger vilken känslighet du använder för stunden - gulligt!

  På undersidan finns ett reglage i tre lägen, av-låg-hög. I låg-läget är rapporteringsfrekvensen satt till åtta millisekunder och det ska leda till längre batteriprestanda. Detta ska enligt Logitech räcka i hela 18 månader (!) på två AA-batterier, och de finns också med i förpackningen. I hög-läget presterar musen maximalt och frekvensen ligger då på 1 ms. Cirka 500 timmar håller batterierna då enligt Logitech. G603 går även att använda med ett batteri. När batterikapaciteten ligger på 15% varnar indikatorlampan. Vet ej om installation av Logitech Gaming Software (LGS) är ett krav för att delge varning vid låg batterikapacitet?

  På undersidan finns en knapp för att ansluta G603 till en andra/sekundär enhet via Bluetooth. Du kan använda G603 till flera enheter och skifta mellan dessa. Växelbruk med andra ord :-)

  G603 har inte någon batterilucka undertill. Istället lyfter du undan hela ovandelen på musen underifrån för att byta batterier. Ovandelen/höljet sitter lagom fast med tre små svarta skruvar som möts av tre små magneter som sitter runt batterierna. Höljet faller tillbaka till sin omedelbara, fixerade position. Passformen imponerar varje gång.

  Sensorn vid namn HERO är optisk och upplösningen ligger på mellan 200 - 12000 dpi. Sensorn läser av många olika typer av underlag och den gör det med bravur. Jag vill ju egentligen inte berätta vilket underlag jag använder till musen då det är udda, men G603 bryr sig uppenbarligen inte om det aktuella underlaget och trots att jag använder en tunn skärbräda på 2,5 mm i polyeten (PE) inköpt på Netto för flera år sedan så går det galant. Guilty as charged ;-)

  Jag rekommenderar G603. Är du ute efter en ny mus till ett behagligt pris som även fungerar ypperligt till krävande spel - ge G603 en chans!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket trevlig trådlös mus till ett bra pris, den har bra passform , lååång batteritid och lagom vikt som kan anpassas med ett eller två batterier. Både USB-mottagare och Bluetooth kan användas, vilket var viktigt för mig. Anslutningen byts med ett knapptryck och sker direkt, dock sitter knappen på undersidan av musen. Ett minus är den glansiga ytan på musen, egentligen inget som stör när jag använder den, men ska jag lyfta den glider den lätt ur handen. Saknar möjligheten att ladda musen med kabel, men för det här priset kan man inte få allt och med tanke på den långa batteritiden är det inte hela världen.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Logitech G603 är en stabil och praktisk gamingmus som gör ett bra jobb för sina kronor. Hittar du G603 under 400 kronor har du gjort ett riktigt bra kap.

  Positivt

  + Bra gamingmus för sitt pris under 500 kronor
  + Fungerar med både bluetooth och Logitech-dongel
  + Praktisk mjukvara för att göra alla inställningar
  + Använder vanliga AA-batterier
  + Sköna vänster/höger- och sidorknappar med bra respons
  + Växla mellan strömspar- och prestandaläge på undersidan

  Negativt

  - Hela designen är ganska hal (jag saknar bättre greppyta)
  - Hela ovansidan sitter med svaga magneter
  - AA-batterierna gör musen tyngre än nödvändigt
  - Med bara ett AA-batteri blir datormusen obalanserad

  Nämnvärt

  . Logitech G603 får inte HERO 25K-uppdateringen som G604 gör
  . Skrollhjulet är effektivt men saknar kvalitetskänsla
  . Logitech USB-adapter medföljer för radioanslutning
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Vilken mus! Enormt responsiv, bra med inställningsmöjligheter. Bra vikt då man kan reglera den själv genom att använda ett eller två batterier. Musen är lite större, så inget för de med små händer. Jag har storlek 8 på handskar och den är precis på gränsen till stor för mig, men inte riktigt.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Haft bland annat G400, MX518 samt MX700, men denna musen ligger i topp av alla jag ar provat.
  Extremt bra batteritid, skönt grepp och bra känsla i knapparna.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Nöjd med den tills som så många andra sagt, scrollen gick sönder efter runt 18månader.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har provat en massa olika möss den senaste tiden, men återvänder alltid till denna pga ergonomin, känslan i materialet och batteritiden.

  Vill gärna ha en uppföljare på denna:

  Lite fler knappar
  Hyperscroll
  1 istället för 2 platser för batteriet för att skapa en jämnare vikt

  Det hade varit perfection....
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För 349kr så finns det nog ingen bättre mus.
  Hyfsat bra programvara som fungerar, bra latens, bra storlek för mina händer (palmgrip - Stl 10). Gick från en Asus Gladius vilket har snarlik storlek och tycker denna har bättre form.
  Drivs på två AA batterier, då det ger ganska mycket tyngd rekommenderar jag att man skaffar två st AAA till AA adaptrar (finns på tradera) och kör två av Ikea's LADDA AAA batterier istället. Det går även köra bara ett batteri osv.

  För att göra den så lätt som möjligt så kör du 1st AAA Lithium batteri med adapter.

  Finns ingen anledning att köra trådad mus längre om man inte har en mikrovågsugn bredvid datorn (eller sitter på LAN).
  Den enda nackdelen: Ytbehandlingen på musen gör att den känns hal.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har provat flera olika möss från andra tillverkare .Jag är förvånad hur respons och ergonomi verkligen fungerar i G603. I mitt tycke fungerar den till arbete och verkligen spel .Jag är både nöjd och imponerad . Att designen r snygg skadar inte heller 349:- under mellandagsrean måste vara ett rent fynd för denna lilla rackare . Går du i tankar efter en billig trådlös mus som är bra. Rekommenderas G603 starkt!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra och stabil mus! har lite vikt, bra scroll, bra placering på knappar men ett stort minus och det är högt klickljud! Förväntade mig inte den tystade musen men blev något förvånad över hur högt det klickar i jämförelse med mina tidigare Mionix möss.
  Inköpt 2018-08 och har än så länge inte behövt byta batterier.

  Sitter dock inte lika skönt i handen som Mionix Naos 7000.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkel att installera. Har man lite vana från tidigare logitechvaror så är det busenkelt att komma igång. Musen är stor men jag har stora händer (strlk 9) så för mig passar den utmärkt (palmgrip). Skönt att man kan köra med enbart ett batteri för att få ned vikten något. Någon tipsade om litiumjonbatteri som är ännu lättare om det skulle behövas.
  Mushjulet har en alldeles lagom skön mjukhet, bra "kugg" när man scrollar. Har inte upplevt att musen är "hal" som någon skrev tidigare, är nog mycket en vanesak. Ända negativa än så länge är väl att musklicken kanske är lite höga. Kan bli enerverande i längden kanske?
  Men jag är väldigt nöjd med trådlöst ,har provat att spela med utmärkt resultat.

  Rekommenderas verkligen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sjukt bra mus. Trådlösheten var klockren och batterilivet räcker 500 timmar. Hade inga problem med sensorn. Scrollhjulet kändes bra och man kan urskilja varje steg.
  Den enda nackdelen jag ser är att formen på musen är obekväm för stora händer.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Jag var nöjd med musen till en början men ganska snart så började skrollhjulet krångla. Istället för att skrolla upp/ner så skrollar det lite slumpmässigt.

  Utöver detta så känns musen lite plastig och billig jämfört med vad den kostar. Sen kan den inte heller paras med andra mottagare vilket innebär att om man även har t.ex. ett G613 tangentbord måste man använda två mottagare. Dock så måste jag säga att det är en kompetent mus som fungerar bra att spela med för den mest kräsne (när den väl fungerar som den ska det vill säga).

  Jag rekommenderar inte denna mus. Köp ett annat märke.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra mus så länge som den fungerar. Tyvärr har rullhjulet get med sig och fungerar inte alls bra. Har testat i olika usb-portar, startat om datorn för att utesluta dylika fel, men den vill inte skrolla i den riktning man väljer utan fladdrar lite fram och tillbaks. Tyvärr dålig erfarenhet av Logitech sedan tidigare då högerklicksknappen sluttade fungera på en annan mus. En av tre möss har fungerat bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Överlägset bästa musen jag andvänt innom alla kategorier ergonomi, latency, batteritid... du fattar
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utmärkt på alla vis, bästa pekdon jag ägt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Kommer från en Steelseries Sensei. G603:an är i jämförelse inte alls ergonomisk. För kort och för hög samtidigt (plus extra vikten av batterier). När jag lägger handen på den så som jag gör med Sensei:en så hamnar fingrarna för långt fram, så jag får justera om greppet varpå handen ligger i en "uppförbacke" och det blir en påfrestning på handleden (inte skönt). Undrar om G306 hade vart ett bättre val...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Extremt bra batteritid, bra storlek och framförallt snabb. Såpass snabb att jag inte märker att det är en trådlös mus.
  Använder till Mac och det funkar bra.
  Går att ansluta antingen med usb-sändaren eller direkt med bluetooth.
  Antar dock att det är bäst med sändaren så det kör jag på.

  Aldrig mer mus med sladd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Får 4 och inte 5 pga vikten. Annars utmärkt. Passar för personer med större händer.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Funkar mycket bra, har haft den i några månader nu.
  Går att använda ett batteri istället för 2st om man tycker att det känns för tungt.
  Själv kör jag med 2st batterier och tycker inte alls det är tungt, men använder inte den till spel.
  Kan kännas lite hal, därför får den 9 av 10, folk kanske har svettiga händer när de spelar och inte tycker samma sak =)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag hämtade hem denna för 500kr på rea och är helnöjd rakt igenom.
  Plug in and play säger jag bara!

  Byggkvaliteten 10/10
  Är i toppskick, känns solid och stabil med otroligt skön form som verkligen känns anpassad efter handen. Inte alls jobbig efter flera timmars sessioner enligt mig. Den är väldigt tung om man jämför med andra möss men med funktionen att kunna fungera med bara ett batteri gör den lättare. Skrollhjulet är relativt tungt men det är inget som stör mig.

  Respons 10/10
  Så snabb att jag inte märker skillnad mellan denna och alla andra trådade möss jag prövat. Samt responsen av rörelser är inte heller annorlunda mot en trådad mus. Vill även tillägga att jag spelar spel som csgo och r6s på höga nivåer helt felfritt med denna mus.

  Mjukvara 4/10
  Testade men var inte nöjd då den hade extremt dåligt med funktioner osv men denna mus behöver egentligen inte mjukvara för att funka normalt

  Den trådlösa funktionen 10/10
  Väldigt långt avstånd men det är inget jag har testat. Blåtanden är inte alltid så responsiv som usb-pluggen men håller måttet bortom förväntan. Switch-knappen funkar utmärkt och jag byter mellan bärbar och stationär dator på ett klick.

  Batteritid 10/10
  Har använt dagligen i några månader och har ej behövt bytt batterier en enda gång.

  Tycker att det nästan borde vara en självklarhet att man ska ha trådlös mus vid detta lag, med samma hastigheter som de snabbaste gaming mössen är de utan tvekan bättre. Jag själv är extremt less på trådar nu och därför blev det trådlöst för min del. Rekommenderas starkt om det är kvalité du vill ha av pengarna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Är väldigt nöjd med detta köpet, speciellt prisvärd när den är på rea! Bästa funktionen är att med enkelhet byta mellan bluetooth och radiomottagaren. Logitechs programvara är också mycket bra, då man kan spara inställningarna på musen, så ens inställningar fungerar på alla enheter!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Klockren, har inga klagomål. Märkte nog tom. lite skillnad i vissa spel, trots min stora avsaknad av koordination :)

  Nu har man i all fall inget att klaga på förutom sig själv... =)

  Edit: sänker betyget till 9, då jag inte kommer överens med scrollhjulet. Att dubbelklicka det misslyckas jag oftast med, och det blir ett klick, rull, ett klick till. Den är lite för hårt klick och lätt rull tror jag.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Älskar allt med denna mus. Svårt att se att jag någonsin kommer byta ut den mot något annat.

  Den har allt jag någonsin önskat mig.

  Extremt lång batteritid.
  Snygg
  Snabb
  Går att programmera via Logitech mjukvara
  2-AA batterier, kör mycket laddningsbart hemma.
  Stor, skön.

  Inte ofta jag ger 10/10, men denna mus är värd det.
 • Bra
  2 år sedan
  Enda nackdelen jag kan komma på är att med 2 alkaliska eller laddbara batterier ombord blir musen riktigt tung. men använder man lithium istället, så blir problemet inte lika stort.

  Annars så är musen en riktig WYSIWYG, what you see is what you get. Relativt basisk, men med alla funktioner du behöver i trådlös gaming mus och även vad du kan vänta dig för detta pris.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa köpet någosin! Hade en razer deadder croma förut. Fick dubbel heshote redan första gamet! Fornitemus!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har rätt stora händer och denna passar perfekt.

  Jag kör bara ett batteri i eftersom jag tycker att den blir för tung annars.
  Det enda som jag kan klaga på är att den är rätt hal
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har letat trådlösa alternativ ett tag nu men tyvärr så får jag nog vänta något år eller två till.

  Ström
  Trots att jag lovordar möjlighet till utbytbara batterier så blir musen för tung. Varför så stora batterier när batteritiden uppenbart är god nog? Som tur är fungerar den med endast en pinne i vilket gör det bättre men märkligt.

  Ergonomi
  Till skillnad från Steelseries så lutar denna musen uppåt istället för neråt, dvs det är lång väg från musknapparna till bordet vilket gör att det blir smärtsamt efter en tids användande.
  Storleken är också att det känns som att hålla lite i en boll, kanske passar vissa men inte mig.
  Känslan av att lyfta musen (som man gör om man vill flytta sig mellan långa ytor) är inte på topp och fingrarna kröker sig. Det finns inget naturligt att greppa i.

  Finish
  Musen är sinnessjukt hal som även någon mer kommenterat och jag kan bara instämma. Jag kommer inte kunna använda den enbart pgr av detta. Snegla på Steelseries eller liknande så kommer du aldrig vilja gå tillbaka till något annat (även om deras trådlösa dito är kass).

  Ljud
  Klickljuden är enerverande och gör det tydligt, tillsammans med den hala finish att detta bara är en massprodukt/skrivbordsprodukt utan tanke på slutfinish.

  Prestanda
  Jag upplever lagg med sändaren, speciellt när jag drar objekt, den ser ut som att den hoppar över "frames" det blir inget kontinuerligt flöde (dock inget den vanliga användaren kommer upptäcka). Det är visserligen stor förbättring mot för ett par år sedan när man testade bluetooth och Logitech så det är ändå positivt men inte 100.
  Klickhjulet är ganska skönt men har för lite hack i sig för att blir fullt användbar.

  Pros
  Priset
  Utbytbart batteri = Ingen laddsladd som ändå skall hänga vid datorn
  Bra batteritid
  Bättre prestanda än tidigare modeller
  Lagom mängd knappar då alla inte vill ha sidoknappar på båda sidor

  Kons
  USB på sändaren? Kom in i matchen med USB-C tack
  Tung
  Hal
  Högljudd
  "hög" framnos
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Fungerar helt perfekt. Kvalitetsmässigt motsvarar musen dock inte det ganska höga priset. Mycket (otroligt mycket!) plast gör att musen känns allt annat än förtroendeingivande. Dessutom måste man slita bort de limmade glidkuddarna på musens undersida, om man vill ta isär musen för att rengöra insidan. Skruvarna är nämligen placerade under kuddarna. Riktigt dåligt. Och varför gjorde man musen så otroligt hal? Tyvärr är detta rätt typiskt för Logitechs produkter - man sparar in överallt och använder alldeles för mycket billig plast. Allt som allt kan jag inte rekommendera musen
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Var tvungen att uppdatera min älskade mx518 pga utsliten.
  Varför inte köra trådlöst tänkte jag.
  Denna är klockren. Minst lika bra i handen som 518.
  Fantastisk precision, inget lagg alls. Smart program att ladda ner om man vill programmera om knappar och känslighet.
  Snyggare skrivbord utan sladd.
  Perfekt.

  Uppdatering 181211.

  Köpte två av dessa möss. Perfekta, som sagt - förutom att scrollhjulet började gå baklänges på båda två efter ett år. Ska endast ha påverkat den tidiga batchen som jag köpte, så jag låter betyget stå kvar. Visar det sig att även de nya ersättningsmössen också har felet ryker stjärnorna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ligger skönt i handen, riktigt bra precision, stilren. Den jag beställde hade problem med scrollhjulet men efter kontakt med logitechs oerhört trevliga och tillmötesgående kundtjänst kunde jag få en ersättningsprodukt hemlevererad med expressleverans (där scrollhjulet fungerar)!

  Batterier (2xAA) ingår. Rekommenderas varmt!

  Uppdatering efter ca 4 månader: Har haft den påslagen sedan jag köpte den (i läget LO). Jobbat med den aktivt minst 8h om dagen 5 dagar i veckan, inget batteribyte än så länge. verkligen noll strul. Kanon-mus!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Skön att använda.
  ligger bra under handen och med mycket bra precision.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra grepp med handen och fungerar perfekt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Sitter bra i handen
  + Relativt snygg, minimalistisk design. En av få trådlösa gaming-möss som inte har skrikig design.
  + Bra precision och flyt.
  + Lätt att växla mellan USB-receivern och Bluetooth, så man kan enkelt växla mellan två datorer/mobil/tablet. Jag använder på så sätt musen även till min laptop.
  + Prisvärd. De flesta trådlösa gaming-möss kan kosta betydligt mer.

  Det är upp till var och en att avgöra om man föredrar utbytbara AA-batterier (som denna mus) eller inbyggd laddningsbart batteri. Jag föredrar förstnämnda, då batteriet håller betydligt längre. Med inbyggt laddningsbart batteri är man tvungen att ladda med USB-kabel betydligt oftare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Känns som en korsning av MX518 och G502, mycket bra alltså
  + I min mening laggfri
  + Bluetooth OCH dongel för enkel anslutning till två enheter
  + Känns gedigen och högkvalitativ
  + Enkel mjukvara, få inställningar men det vettiga finns
  + SJUKT bra batteritid!

  +/- Inga LEDs, jag gillar LEDs.

  - Inget jag kommer på

  EDIT: Fortfarande inget att anmärka på efter en månads daglig användning)
  EDIT 2: Två månader, batterierna som följde med musen har inte ens gått ner en bar. Underbart! Bestämmer mig för att testa att bara köra med ett batteri för att få ner vikten ännu mer, uppdaterar väl omdömet om en månad till ^^
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +Ligger bra i handen
  +Flyter på bra
  -Inget jag kommer på
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra precision och ligger riktigt skönt under handen