Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 8 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Apples iPhone 8 har skärmstorleken 4,7 tum, baksida i glas och finns i färgerna silver, guld samt rymdgrå. Nytt från föregående modell är stöd för trådlös laddning, bättre prestanda, True Tone-skärm med stöd för HDR10/Dolby Vision samt videoinspelning i 4K/60fps. Modellen har också bluetooth 5.0 och snabbladdning. Stäng
Apples iPhone 8 har skärmstorleken 4,7 tum, baksida i glas och finns i färgerna silver, guld samt rymdgrå. Nytt från föregående modell är stöd för trådlös laddning, bättre prestan... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone 8. 3 produkter i generationen. 10 föregångare och 1 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Över lag mycket nöjd!

  Förstår inte allt hat som kommer från fanboys av andra märken. Jag skiftar mellan iOS och Android konstant. Och båda operativen har sina stora för och nackdelar. iPhone som hårdvara har också sina för och nackdelar. Den är sämre på vissa håll, och bäst på andra. Liksom alla andra mobiler på marknaden.
  Använd mobilen som du själv blir mest nöjd med och sluta hata på alla andra.
  (Inte hatar man blond, brun och svarthåriga bara för att man kanske tycker rött hår är vackrast. Använd samma tänk på allt i livet så kommer livet gå lättare)
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vad säger man om en ny Apple-telefon med samma design som föregångaren iPhone 7 och med alternativet iPhone X bredvid?

  För mig är det följande detaljer som gör mig väldigt nöjd med iPhone 8:
  ++ Glaset gör telefonen stilren. Det gör den också superskön att hålla i och använda.
  + Kameran med bättre slow-mo, Touch ID samt trådlös laddning.

  I övrigt är det inget märkbart bättre jämfört med iPhone 7, som för mig redan var väldigt bra. Innan denna köpte jag iPhone X, men jag kom fram till att den avlånga skärmen och Face ID inte passar mig, så det blev återköp. Jag föredrar att nå hela skärmen med en hand och kunna låsa upp telefonen utan att titta. Slutsats: iPhone 8 rekommenderas starkt, trots gammal design.
 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som 7an fast med lite mer lull-lull.

  En sak som störde mig direkt var hur man löst övergången mellan glas bak/framsidorna och metallkanterna. Det är en markant "list" mellan de två materialen vilket jag i nuläget upplever som störande. Man skulle kunna använda kanterna att skrapa med. Inte för att man skulle vilja göra det men mest för att beskriva hur det känns. Detta känns helt fel med tanke på att prylen kostar 8 papp.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Bra tid att köpa Iphone 8, nu när nya modeller är lanserade.
  Kommer från en 5:a så denna blir ju ett rejält lyft i både snabbhet och med större skärm.
  Riktigt smidigt att uppgradera då all info flytt sköter sig själv då man loggar in första gången med sitt Apple ID
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Ersatte min gamla iPhone 6S med en begagnad iPhone 8 (i nyskick) för 2.990kr.
  Använder den mest för kommunikation som sms/chat samt lite bankärenden och surf.
  Mycket nöjd med telefonen med tanke på priset.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Varit helnöjd med telefonen direkt från början när den kom ut (uppgraderade från iPhone 6). De senare modellerna av iPhone har varit för stora och/eller dyra så kör vidare på min 8 tills vidare. Om den saknar något skulle det vara bättre batteritid.
 • Bra
  1 år sedan
  Batteritiden är inte så bra även när telefonen splirrans ny och batteriet inte är slitet alls. Kan tänka mig att det blir olidligt när batterikapaciteten går ner med tiden. Annars är den rätt bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har haft smarta telefoner från början så som tex Nokia 9000, HTC mm
  Just nu har jag en iPhone 6S och en iPhone 8. Jag måste säga att iPhone 8' an fungerar riktigt bra och smidigt efter 2 år och allt fungerar. 6S börjar bli riktigt seg. Jag använder verkligen mobilen till allt från streaming, film via HDMI adapter, smart uppkoppling hemma & i bilen.

  Jag håller med om att det finns många telefoner med en mycket bättre spec men iPhone är bra balanserade. Dock måste jag säga att just nu letar jag efter en uppdatering till min 6S och jag har börjat titta på andra märken än Apple då jag tycker många andra ger bättre värde per krona.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Haft den i 1,5år. Alltid haft Apple och älskar apple eftersom mobilerna ger en designmässigt bra användarupplevelse. Stor besvikelse är processorn som jag upplever seg.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Helt ok telefon som nu börjar komma till åren.
  Men när man läser omdömena här så börjar man undra.

  Men Du. Ja Du där som förmodligen aldrig ägt en iPhone.
  Att jämföra spec med ex Android är inte bara dumt. Det är riktigt riktigt korkat. "Bara 2GB Ramminne". Bara 1820mAh batteri är uruselt"..

  Redan där vet jag att Du inte äger eller har ägt en iPhone. Iphone och Apple är INTE det bästa som finns. Men faktum är att Apples IOS är mindre krävande än Android. Det borde man märkt om man någonsin ÄGT en iPhone. Det kan t.o.m en som kan noll om teknik märka...

  Nu tillbaks till ett faktiskt omdöme.

  + Ska man bara köra LCD så gör Apple (LG) de bättre skärmarna i branschen. Men 2019 är klart LCD ngt förlegat.

  + Top-notch-touch (här brukar Apple lyckas bättre än några andra)

  + Uppdateringarna. Inget unik för just denna modell men intresseklubben antecknar att man kan ha en iPhone i 5-6 år innan uppdateringarna slutar komma. Vilken Android kan skryta om det?

  + Helt ok kamera men inget mot vad som finns 2019 klart.

  - För dyr (Apple är ALLTID för dyra). Även med uppdateringar som gör att man kan ha sin telefon längre så blir det för dyrt.

  - Föredrar mer DPI på skärmen som ex Plus-modellerna som är betydligt skarpare än dessa. Sedan spelar det ingen roll om Apple kallar det retina-display osv. Det är lågupplöst skärm, tyvärr.

  - Inte snyggt (2019) med så mycket outnyttjad yta framtill. Nu är det display på hela framsidan som gäller. Med undantag för frontkameran.
 • Usel
  1 år sedan
  Är påtvingad en som jobbtelefon. Jag kan inte förstå hur någon frivilligt vill ha en iPhone!
  Visst, byggkvaliteten (känslan) är väldigt hög. Bra respons i skärmen och knapparna, förutom home-knappen som är riktigt dålig i denna. 6S hade iaf känsla i knappen när man tryckte på den! Att sedan 8:an, förutom svart ram istället för silver, ser exakt ut som den 6S jag tvingades ha tidigare (enda undantaget är avsaknad av 3,5mm hörlursutgång och att kameran flyttats en aning så att tidigare väska blir obrukbar) gör ju att man undrar vad som hänt under två generationer... Säker en del under skalet, men ändå.
  Men mjukvaran är fortfarande horribel! Jag orkar inte gå in på detaljerna för antingen så gillar men iPhone, eller så gör man det inte. Jag tillhör den senare. Hade Hacker's Keyboard funnits till IOS hade jag absolut kunnat höja betyget, säkert två stjärnor. Men de tangentbord som finns är alla horribla!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inte värt pengarna
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Iphone 8 i jobbet och galaxy 9+ privat. Använder helst den senare på grund av större och bättre skärm.
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  -För stor, obekväm att ha i fickor och svårt att navigera på stor skärm
  -Glattig trots fodral, kasar lätt ner eller iväg
  -Måste köpa till adapter för att kunna ha 3,5mm-hörlurar
  +Snabb och lätt att använda
  +Bra med touchID (hade iPhone 5s innan och där funkade det sällan)
  +Batteritid, klarar mer än 1 dag för mig

  Jag är inte nöjd, hade min gamla 5s funkat hade jag behållit den. Nu lämnar jag telefonen hemma mer och mer..
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Långsammare och laggar mer i UI än min gamla iPhone 6S. Var ingen bra ”uppgradering”.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag gillar Iphone, mycket för att jag är lat och inte orkar är intresserad av att hålla på att tweaka och fixa med telefonen. Och det behöver man inte med Iphone.

  + Enkel och smidig att komma igång med och att använda.
  + Snabb som fasen.
  + Enkelt och intuitivt interface.
  + Bra kamera.

  - Batteritiden känns lite klen.
  - Den glättiga ytan gör att den glider av alla underlag med minsta lutning om man inte har köpt ett case till den.
  - Priset.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kort och gott den bästa telefonen jag haft. Men - att lägga ut så mycket pengar på en telefon, som håller i ett par år, det är tveksamt.

  Jag har så här långt blandat väldigt mycket när det gäller vilka mobiltelefoner jag har haft. Allt möjligt från Nokia i forntiden, till Nokia med Windows, Sony, HTC, Samsung osv, och iPhone. Tidiga Android var riktigt tråkigt, nuvarande Android känns helt okej, men jag gillar fortfarande menyer etc bättre i iOS. För min del har det alltid känts mer genomtänkt, och oftast försöker andra skapa något som känns liknande (inte för att Apple alltid är först med nya idéer, utan bara att de i mitt tycke implementerar det bättre och ändå sätter standarden vad gäller grafiskt gränssnitt). Kliver säkert på många tår där, men det är min åsikt iaf.

  Om man jämför iPhone 8 och 7, så vet jag att många var lite tveksamma till hur mycket som egentligen skulle vara bättre, skulle det vara värt en ny telefon? Jag lyckades slarva sönder min 7, så att det inte fanns så mycket val. Något som jag inte räknat med, var att iPhone 8 har markant mycket bättre mottagning än 7:an som helt ärligt hade ganska dålig mottagning. Jag befinner mig ofta i ett område med sämre mottagning, där 7:an var totalt värdelös - vilket jag inte alls märker med 8:an.

  I övrigt så är den snabb och sköter det mesta bra. Har inga problem med batteri-tid, men o andra sidan så laddas den trådlöst när jag kör bil osv, så det blir inte så rättvist egentligen.

  Angående det där med pris... Den korta sammanfattningen är att jag tycker att i princip alla vettiga telefoner är för dyra idag. En telefon har väldigt kort levnadstid, och nyare telefoner generellt håller väldigt dåligt. Men kan man få en tex som jobbtelefon - då väljer jag en sådan varje dag i veckan.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Haft 5s och 6s tidigare. Min 6s köpte jag begagnad och den hade alla möjlig problem: dålig batteritid och stängde av sig direkt man tog upp den ur fickan när det var kallt ute gjorde den helt oanvändbar.

  Bestämde mig för att köpa en helt ny iphone 8 nu i december 2018 för 6700kr.

  Fördelar mot Iphone X:
  ~3000kr billigare
  Samma batteritid och ungefär samma kamera
  Lite mindre storlek
  Hemknappen finns kvar

  Lite annat +++
  + Inte haft några som helst problem med den.
  + Riktigt bra kamera.
  + Ganska bra batteritid och det är ungefär samma batteritid på 8an som iphone X (vissa tester visar att 8an t.o.m har bättre). Pga att X har större batteri men också större skärm. Känns ovant att kunna använda mobilen en heldag utan att ladda den. Så jag har kvar ovanan att toppladda den på eftermiddagen.
  + Låses upp blixtsnabbt med touchid.
  + Trådlös laddning (samma teknik för både android och apple mobiler så i princip alla trådlösa laddare ska fungera) och snabbladdning

  Lite minus -
  - Provat surfhastigheten mot en android mobil i 2000kr klassen. Förlorade marginellt på de flesta sidor. Kan va något annat som spökar men för priset hade jag förväntat mig mer mot billigare mobiler, men den känns verkligen inte seg.
  - Stör mig lite på de skarpa kanterna som är på baksidan mellan glaset och ramen.
  - Den är inte så mycket mindre än iphone x/xs att det har en stor betydelse. Bredden är det som påverkar/märks mest och iphone X är främst högre. Blev lite förvånad när jag la båda mobilerna mot varandra hur liten skillnad det är.

  Vad mer finns att säga. Saknar inte den fysiska hemknappen eller hörlursuttaget. Den är väldigt vattentålig och klarar förmodligen av att doppas i vatten utan några problem, men tätningsklistret runt alla delar släpper med tiden så det är såklart lite större risk för vattenskada efter du använt den ett tag. Eftersom baksidan är av glas så rekommenderar jag att du köper ett skal.

  Slutsats:
  Om du saknar hemknappen och vill ha en mindre modell eller kanske inte vill betala 10k+ för en mobil och som jag ogillar android så är en uppgradering till iphone 8a ett ganska bra val. Själv är jag väldigt nöjd med köpet. Batteritiden, hastigheten och kameran gör det klart värt att uppgradera.
  Om varken pengar, hemknappen eller storleken är ett problem så är det såklart bättre att bara köpa iphone Xs för 11.000kr (bara 4.400kr dyrare än iphone 8a).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fortfarande snabb som blixten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra tid att köpa Iphone 8, nu när nya modeller är lanserade.
  Kommer från en 5:a så denna blir ju ett rejält lyft i både snabbhet och med större skärm.
  Riktigt smidigt att uppgradera då all info flytt sköter sig själv då man loggar in första gången med sitt Apple ID
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Kanontelefon. Snabb som få andra
 • Perfekt
  2 år sedan
  Efter 2 1/2 år tackade jag min iPhone 6S för trogen tjänst då batteriet gjort sitt. Apple gjorde mig inte besviken, iPhone 8 är ett bygge av rent nöje och, kan låta konstigt, ren skönhet. Mobilen ger nu med sin baksida av glas, slimmade design och de mjuka formerna en mobil som känns lyxig, även om den funnits i drygt ett år.

  Två saker som jag verkligen uppskattade är det äntligen finns inbyggd funktion för trådlös laddning, vilket undertecknad saknat på de tidigare modellerna. Likaså har ljudet fått sig en ordentlig uppdatering, vilket också uppskattas. I övrigt är telefonen snabb och Apples unika del där operativsystemet är skräddarsytt mot processorn för att det i min mening aldrig uppstår några som helst problem med program eller appar.

  Hemknappens vara eller icke vara är spännande. Dess funktion att man måste som på tidigare modeller "klicka" är borta och ersatt med en vibration. Tekniken följde senare med på kommande modeller.

  Positivt:

  + Designen
  + Inbyggd trådlös laddning
  + Avsevärt bättre ljud
  + Prisvärd gentemot nyare modeller
  + vattentålig
  + Att man äntligen höjd minnet på lägstamodellen till 64GB

  Negativt:

  - Ingen hörlursutgång
  - Apple borde skicka med trådlösa hörlurar istället för ett par sladdlurar och en adapter

  Summan är en mobil väl värd pengarna. Sitter man med en iPhone 7 kanske ett byte känns lite tätt inpå men har man en äldre modell är det helt klart värt att byta upp sig.
  Jag rekommenderar ett besök hos en återförsäljare så man får testa iPhone 8 för man blir inte besviken.

  Rekommenderar absolut denna produkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Blev en iPhone 8 64gb till sonen i present. Stabil, buggfri och pålitlig telefon. Apple kan man lita på i alla lägen.
 • Usel
  2 år sedan
  Skärmen sprack ingen garatid ....
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  +Itunes
  +Steve Jobs

  -Pricing
  -Outdated looks
  -Expensive Peripheral
  -Lack of customization

  -Meme Phone

  If this sounds like the phone for you, look no further.

  IF you want better looking phones, with more bang for your buck, there are better options.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gick från 6s och det är stor skillnad. Rekommenderas.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppgraderade från en iphone 5s. Fin telefon på alla sätt och vis. Lite större och snabbare samt bättre kamera, men inget revolutionerande vilket det inte behöver vara när allt är välfungerande. Jag visste innan att den saknade aux, men förstår fortfarande inte varför apple tog bort det, en urusel ide och i mina ögon inte innovativt, bara dumt och dåligt för miljön med fler adaptrar.
  Föredrar man ios och vill ha den senaste tekniken finns tyvärr inget alternativ med inbyggd aux, synd på en annars bra produkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gick från en 6s till denna. Trodde inte det skulle vara så stor skillnad som det verkligen är, ljusår snabbare, kameran är kanon, batteriet räcker sjukt mycket längre än min 6s men då hade den ett par hårda år på nacken också.

  Enda tråkiga är utseendet som är samma sedan 6an kom, men varför ska man klaga då man blev för snål för att köpa X:en?

  Valde denna framför X:en pga priset och hemknappen!

  Mycket värt att uppgradera från tex 6an och 6s en. 7an tveksamt..
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Samma som förra, försöker de ens?
  Hade de åtminståne tagit tillbaka aux-uttaget så hade den nog fått en 6:a, men nu undrar jag på riktigt om Apple har slutat bry sig om innovation...
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdaterade från en 6a och är sjukt nöjd. Väldigt snabb och Kameran är tip topp!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa mobilen på marknaden?

  Plus:
  Byggkvalitet
  Prestanda (över 10k i Geekbench)
  Kamera
  iOS 11.1
  Skärm med true tone
  Ljudkvalitet från stereohögtalare

  Minus:
  Finns inga, det blir full pott
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Varför laga något som inte är trasigt?
  Den personlige assistenten närmar sig perfektion.

  Man skulle kanske önska att den vore hälften så tung men det är väl omöjligt med tanke på alla teknologiska godsaker den proppats med.

  Ett helgjutet mästerverk ihopsatt av kinesiska slavarbetare för din bekvämlighet.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabbt som attan och bra kamera, men tyvärr fick bara njuta av den 24 timmars,pekskärmen började att bete sig konstigt och då blev bara att kunna swipa upp och ner bara men inte trycka eller swipa höger vänster, nu är den tillbaka till butiken, rekommenderas att vänta en tag innan ni köper, verkar att va problem men de förta som är ute på marknaden,barnsjukdomar!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  I princip samma som Iphone 7, ett par nya funktioner på insidan som ingen skulle märka utifrån. Behövde en ny mobil så fick bli denna, gick från Iphone 5.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa iPhone hittills!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  bra mobil
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  10 mån sedan
  Jag kom från en Samsung S8 för detta. Nedgången har varit lång och fortsätter.
 • Perfekt
  1 år sedan
  iPhone super bra för sitt pris Jag rekommenderar det starkt
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Grusskärm i 2018
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppgraderad från en Iphone 5. ovana format, men efter en vecka, är en van.
  Fick ett exempel på felaktig ljud (samtal) knastrar etc. fastställs av programuppdatering.
  Skärmen är mycket benägna att repor. fick repa efter 3 veckors användning. det sista jag hade i fyra år utan en skråma.
  Annars en enkel telefon, är snabb och tar bra bilder.