Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda Classic Trend 60cm (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Köksfläktar (135)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fläkten i sig är OK, men den jag fick har en defekt motor som "tickar".

  Cylindas service är nog den sämsta jag varit med om. Efter felrapportering fick jag servicedatum och tid bekräftat efter en vecka. Denna tiden avbokades sedan av Cylinda med 5 minuters varsel! De skyller på att teknikern blivit sjuk, men när jag ringer upp dem får jag reda på att fläktmotorn som de ska byta ut inte finns inne. Får en ny tid, som sedan ombokas ytterligare en gång.

  När teknikern sedan dyker upp, har han ingen ny motor med sig och kan inget göra. Min fläkt är alltså fortfarande defekt!

  Nu lovade teknikern att de ska åtgärda felet, eller att jag får en ny fläkt inom denna vecka. Har inga stora förväntningar på att detta kommer att ske.

  Undvik Cylinda!

  Uppdatering: Ärendet pågår fortfarande. Ca 2 månader nu. Fick en ny fläkt, men den är ännu sämre än den första! Har blivit drabbad av ytterligare en avbokning av servicetid. Denna gång med en halvtimmes varsel. Har även varit i kontakt med Cylindas servicechef för stockholmsområdet Daniel, men han verkar helt inkompetent och kunde inte hjälpa mig. Cylinda verkar ha stora kvalitetsproblem både med produkterna och servicen. Nog den sämsta servicen jag varit med om!

  Upprepar: Undvik Cylinda!