Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundLink Micro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hur Bose lyckats få in så mycket ljud och bas i något så litet är helt otroligt. Man måste lyssna live för att förstå. Att den sedan är totalt vattentät och stöttålig ger en solklar 10a.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastiskt ljud för storleken! Batteritiden är annonserad att räcka i 5-6 timmar men det måste vara på maxvolym då jag efter ungefär 9 timmar på ~20% har 70% kvar! Smidig att fästa runt en stång eller annat, vattentät och stöttålig. Enda negativa jag hittat är att den inte flyter i vattnet så tappar man den ifrån båten får man dyka efter snabbt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  För att vara så liten, ger den en grym bas och klart ljud!
  Supernöjd!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag var ute efter en liten högtalare att alltid ha med mig i ryggsäcken när jag reser eller ska iväg någonstans. Storleksmässigt är den perfekt: platt och rejält ruggad gummiyta runtom som ser ut att tåla mycket stryk.
  För sin storlek är ljudet väldigt bra. Man hör djupare bastoner men går naturligtvis inte jämföra med större högtalare. Max-volymen är inte jättehög men tillräckligt för fylla ett rum. Jag har jämfört med min större JBL Charge 3 och den högtalaren har självklart fylligare ljud med djupare bas, men Bose-högtalaren har klarare diskant och I det högre mellanregistret.
  Priset ligger nu precis runt tusenlappen hos nästan alla återförsäljare och det är i högsta laget. Kollar man runt får man bättre ljud för samma summa, men inte i det lilla formatet.
  Det finns en nackdel bara som jag inte hoppas blir ett problem. Micro-USB-porten är inte alls skyddad. Det hade varit bra med någon typ av skydd i gummi för laddporten. Det gäller att säkerställa att porten är helt torr när man ska ladda.
  Bose Soundlink Micro kommer bli en bra följeslagare till jobbet, på resor, på altanen och i duschen. Eftersom den är så liten kan den t.ex ligga på bordet och spela bakgrundsmusik när man har gäster utan att vara i vägen.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Smidig högtalare som tål tuffa tag.
  Men ljudet blev jag lite besviken på faktiskt...visst den låter helt okey med tanke på storleken men inte det där wow ljudet som bose är kända för att kunna trolla fram ur små högtalare.
  Det blev en retur för min del.