Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-2750

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  ok hemmaskrivare - inte jättenöjd med fotokvalitén men bra för vardagsutskrifter. Wifi funkade jättebra.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Superbra skrivare! Fantastiska bildutskrifter! Här haft denna i en månad nu och känner att den slår min gamla bläckpatronskrivare med hästlängder med tänkte på att bläcknivån är så mycket större. Mycket detaljer i bildutskrifterna och skannern tar med sig alla detaljer. Enkel att ställa in med wifi och enkel att skriva ut med appar via telefon och plattor. Rekommenderar denna starkt.
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Epson EcoTank ET-2750 Utmärkt kvalité på utskrifter men är krånglig att få inställningarna rätt. Det är en väldigt liten display. Tar väldigt lång tid innan utskriften är klar. Hade önskat en mer lätthanterlig maskin.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Här nu testat skrivaren i lite drygt 4 veckor och det enda man kan tycka är att displayen skulle varit lite större men det försämrar inte funktionen på skrivaren kopiatorn fungerar super. Och bildernas kvalité är för mig kanon så himla enkelt att skriva ut genom Wi-Fi och så himla roligt med Epson appen Creative print gör det hela enu roligare riktigt bra skrivare rekommenderas!
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Jag tycker att skrivaren uppfyller alla mina krav och jag har nu använt den i ungefär två veckor. Den skriver ut foton med godkänd kvalitet, trots att det inte är en ren fotoskrivare. Kopiering fungerar snabbt och smidigt och uppstarten av skrivaren är likaså den snabb. Displayen hade dock kunnat vara större, men det är bra i alla fall att den är vinklingsbar. Smidigt att fylla på bläck i större behållare, istället för en massa mindre patroner som ska bytas ut osv.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har bara haft skrivaren någon vecka. Men första intrycket är bra. Wi-fi kopplingen fungerade utan problem med wps-knapp.
  Det jag märkt är att ren scanning inte fungerar utan sladd till dator.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skriver ut fort och bra papper men till foto pappret fick jag inte inte den att fästa (svarta färgen) ev. Har jag fel fotopapper. Men jag hade gärna haft en sån för alltid
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skriver ut snabb och effektivt. Verkar som att färgen håller länge.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  - Har en väldigt liten skärm, det blir irriterande att kolla och knappa runt på en sån liten skärm.
  + Väldigt praktiskt, ett plus då den inte tar så stor plats.
  - Ganska högljudd och väldigt seg speciellt när den ska kopiera på båda sidor.(det pipande ljudet är väldigt störande och stör andra i samma rum)
  - För att ha ett sånt högt pris är det synd att den inte är "AirPrint "
  + Förenklar det när man kan se hur mycket färg som är kvar.
  - Dock lite svårt då det inte står hur många sidor den har kopierat och hur många sidor som är kvar till att kopiera.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den skrev ut superfina bilder och patronerna är billiga och räcker länge. Ett litet minus är själva installeringen som var lite krånglig annars var skrivaren superbra!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar bra, men var en liten besvikelse innan man hade ställt in den rätt. Bilder blir inte bra om man enbart skriver ut de på vanligt papper, men med fotopapper blir de hur bra som helst. Går relativt snabbt att skriva ut och bläcket kladdar inte alls. Gillar funktionen när man kan skriva ut eget rutat papper, kalender och liknande direkt ifrån skrivaren.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Lätt och installerat. Snabb utskrift. Håller på bläck länge för att skriva ut några sidor. Snabb och fyll på bläck. Har försökt det ett tag och är väldigt nöjd
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft den här maskinen ett tag och kan rekommendera det till alla. Det är lätt att använda och det är lätt att se hur mycket bläck som helst kvarstår när som helst. Plus för dubbelsidig utskrift.
  Det kan vara lite svårt att hitta i menyn för att minska / förstora kopior, men efter ett tag går det smidigt.
  Det är trevligt att jag inte behöver en kabel för att använda maskinen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag gillar att den här skrivaren är wifi-aktiverad, även för skanning.
  Jag har haft skrivare med anslutningar via rutor tidigare, men sedan har scanning inte fungerat som jag vill.
  Användning av iPrint-appen gjorde det också ett skämt att ansluta skrivaren till både tablett och mobil, och jag kan även använda scannern och skriva ut utan problem.
  Skrivaren är också "placeringsvänlig", den är inte stor och eftersom den är wifi, är det inte så att den behöver vara lättillgänglig. Det kan placeras ur sikte tills du behöver det.
  Jag gillar Epson-skanningsgränssnittet, men det enda jag saknar där är möjligheten till ett skikt av plastmassa, helst som ett alternativ. Enkel matning med ett ark är OK, men om du skannar en del blir du trött på att lyfta locket för varje ark.
  Jag var skeptisk till att använda bläcktankar istället för patroner, när jag fruktade att det kunde vara rörigt, men det visade sig vara ogrundat. Flaskorna öppnade och stängdes som de borde, och ingen droppe kom i vägen. Tankarna har också mycket större kapacitet så att de inte behöver fyllas så ofta. Med en hel flaska bläck till ett lägre pris än en enda bläckpatron är detta ett ekonomiskt och miljövänligt sätt att göra saker.
  Utskriftskvaliteten är också mycket bra, speciellt när du kör bilder på fotopapper kantlöst. Mycket god kvalitet och bläcket är nästan helt torkat när utskrift kommer ut.
  Jag rekommenderar skrivaren men jag ritar två stjärnor eftersom skrivaren tenderar att vara oense med arkstorleken och om jag väljer en arkstorlek från utskriftsdialogrutan väntar skrivaren ut tills du trycker på knappen för att fortsätt om det tycker att det är fel typ av papper från förra gången.
  Dessutom, på skrivbordet, med nedladdad programvara från Epson (istället för installerad från den medföljande cd-skivan) visas en dialogruta minst en gång om dagen som bleknar för att söka efter nya versioner, även om jag har kontrollerat den gör det automatiskt.