Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-3750

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köpte denna skrivare igår och här kommer mina första tankar.

  Till en början vill jag berätta om jag har haft en drös med skrivare, Bläck och Laser (Privat och firma).

  Efter att ha läst en del recentioner nedan så är jag ärligt talat lite förvånad!Vet inte om dem som skrev är sponsrade utav Epson eller är det deras förtsa skrivare? För detta är en Okej/bra skrivare, men den har sina brister och långt ifrån 5 stjärnor enligt mig sett till priset.

  Packade upp, starta den och det tog ca 20 min att komma igång. 10 min gick åt då den startade första gången och den höll på att ställa in sig, redan då så gick bläck nivåerna ner ca 15% efter att jag hade fyllt på dem helt. (Antar att dem finns inne i slangarna).
  Sen skrev den ut 6 papper. och då kunde jag börja.

  Plus
  Kostnaden (Om man nu skall lita på SPec för utskrifter)
  Storleken (Super kompakt)
  Dubbelsidigt utskrift
  Dubbelsidigt scanner
  Inmataren

  Minus
  Foto kvalite är ej bästa, hos mig blir rött (en blandning av lila och rosa)
  Scanner funktionen i dess programvara i datorn är riktigt efterbliven om man jämför med HP.
  Saknaden av Touch eller bättre panel när man tänker på priset och att det är 2019! Panelen är lite seg hos mig, och ibland måste jag trycka på knapperna 2 gånger.
  Kvalite känns billigt och är osäker på hållbarheten i långa loppet

  SLutsats:Har läst många tester och även köpte råd och rön testet som bekräftade min erfarnhet utav foto utskrifter. Jag fick köpa den billigare för ca 2000 kr, och därför skall jag behålla den! Men jag skulle aldrig betala 3000 kr som de kostar som billigaste nu.
  Mitt vall blev denna då jag vill ha billiga utskrifter, och på papper blir denna biliggare än Laser! 4750 har Touch skärm och är något enklare att styra.

  Uppdatering efter en hel del användning.
  Appen = Okej/Bra
  Scanner= bra

  Inmatning skanner= SKRÄP! Plastigt skit, var 3dje papper fastnar, om du lägger typ 5 papper samtidigt så kan den skanna 2-3 och dem andra stannar i mitten! och är dessutom super slö, har en äldre Samsung laser skrivare svartvit som är 10 gånger snabbare och efter mer än 5 års användning så har det nog fastnat kanske 10 papper där! Här sliter man av sig håret när man jobbar med den.

  Kopiering= Okej
  Hastighet= Snabb på skriva ut, seg på skanna och kopiera.
  Kvalite utskrift= Vanlig papper och svartvit är okej/bra. Men på Glossy papper så blir det svagare utskrift i mitten av nån anledning! Angivit rätt papperstyp. Men hjälper inte. Dock detta med att den skriver ut 11000 papper får ni glömma. På den första uppsättning patroner som det följer med har jag redan förbrukat 10% svart bläck med kanske 35 utskrifter!
  Allmänt för 1850 kr som jag betalade så är den okej, men ärligt talat så antingen har jag fått en exemplar som missat all kvalité test i fabriken eller så är den Absolut ej värt butiks priserna idag!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkel och kladdfri påfyllning.
  Hade önskat att det gick att fylla hela bläckbehållaren i ett svep istället för som nu att man ska fylla på sista skvätten i steg 2. Känns bra miljömässigt och är en bra indikation om hur alla framtid skrivare kommet hantera bläckpåfyllningen.
  Saknar touchscreen som borde vara standard vid det här laget.
  Skriver ut hyfsat snabbt och har jämfört med andra vanliga skrivare samma klara färger, men jämfört med en skrivare anpassad för fotoutskrifter så är dessa något blekare. Något högljudd. Fungerar fint både till hemmabruk och för företaget. Billiga utskrifter är ett plus.
  Önskar ytterligare en papperskasett så att man alltid kan ha två olika papperstyper laddade. Toppen med luckan ovanpå för att skydda mot damm. Rekommenderas till utskrifter på vanligt papper.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är så nöjd och lite småkär i denna skrivare. Först och främst för att den känns som ett mycket miljövänligare alternativ än andra bläckstråleskrivare jag haft och dessutom känns det som bläcket aldrig tar slut även om jag skrivit ut väldigt mycket papper sen jag fick hem skrivaren. Miljövänligt och enkelt att fylla på med bläckflaskor och prismässigt känns det som en vinst med bläckflaskorna också då de verkar kosta runt hundringen att köpa så motiverar det att man kan investera i en dyrare skrivare som denna när den är billigare att fylla på. Hoppas den håller i många år så den är miljömässigt hållbar i tid, i så fall är detta ett riktigt kap miljömässigt och i investering. Gillar också att den har många funktioner, kopiator, skanner och skrivare i ett. Verkar dock inte kunna skriva ut dubbelsidiga utskrifter utan som det verkar måste man vända papperen själv, detta drar ner betyget något och även att även om den gör bra utskrifter med bilder så är det inte den kvaliteten på fotoutskrifter som gör att den är rätt val för det, eftersom de foton jag testat skriva ut på fotopapper åkte direkt ned i soptunnan så är det nog ingen skrivare för den som vill skriva ut foton. Men som liten företagare och som hemmaskrivare så funkar den perfekt och rekommenderas verkligen om man vill ha ett miljövänligare alternativ och inte oroa sig för att bläcket tar slut stup i kvarten och vill ha lite olika funktioner. På de delarna får den toppbetyg.

  Själv känner jag att det är värt att betala lite mer för att få en skrivare som fylls på med flaskor som denna istället för att köpa bläckpatroner hela tiden, där det även kan kännas som det är billigare med en ny skrivare än att fylla på den med bläck.

  Helt klart en skrivare jag blivit kär i, enda nackdelen är detta med fotoutskrifter och dubbelsidiga utskrifter som drar ned betyget något.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En bra skrivare/scanner för hemmet/hemmakontor! Stora plus: lätt att ställa in, snabba utskrifter i färg och svart/vitt, lätt att ställa in, inga patroner eftersom bläckbehållarna är påfyllningsbara. Minus: inte touch screen, låter något, och man måste gå via datorn eller cloudtjänst för att scanna (skulle föredra direkt scan till mail).
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  ET-3750 är en perfekt hemmaskrivare eller hemmakontor. Relativt snabba utskrifter i både svart och färg, som är väldigt ekonomiska iängden. Detta tack vare EcoTank-funktionen med stora bläckbehållare som fylls på av användaren själv med hjälp av stora bläckflaskor. Betydligt mer ekonomiskt och miljövänligt än bläckpatroner, som nu känns omoderna och överflödiga. Ska tydligen kunna skriva ut tiotusentals sidor innan bläcket behöver fyllas på.
  Fördelarna är att skrivaren trots sina många funktioner, såsom kopiator, scanner och printer, är väldigt kompakt. Därefter ett "gömt" pappersmagasin som på större kontorssrivare. Väldigt skarp och intuitivt display. Största fördelen anser jag dock vara användarvänligheten. Väldigt väldigt enkel att installera, behövde inte ens medföljande programvara för att kunna installera denna på min PC med Win 10, datorn hittade skrivaren via WiFi direkt. Samma på telefonen, en enda av app från Epson behövdes och voila, utskrifter direkt från mobilen, superenkelt!
  Som nackdelar, de är väldigt få, skrivaren är ganska högljudd vid utskrift och jag hade gärna sett att färgutskrifterna var något skarpare och färgintensivare.

  Helt klart ett bra köp, rekommenderas!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft produkten på prov från Reviewclub i snart en månad och jag är nöjd med kvalitén på utskrifterna vad gäller bilder och texter till mitt lilla företag. Jag skriver ut bilder och texter på/om produkterna jag tillhandahåller och de behöver inte alltid hålla fotokvalité och till det har skrivaren varit bra, dock har jag även haft ett behov privat av att skriva ut just foton då jag fotar på hobbynivå, här tycker jag dock inte att den riktigt levt upp till min önskan, lite bättre hade varit önskvärt. Något som sänkt mitt betyg en del är att jag upplever inställningarna som måste göras lite krångliga då dessa görs i många steg och att det är knappmeny och inte touchskärm. Den är dock väldigt enkel att fylla på bläcket i och det syns tydligt frampå hur mycket det är kvar.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gillar denna skarpt - funkar lika bra som fotoskrivare av professionell kvalitet som en kontorsskrivare. Eftersom den har scanner funkar den även som kopiator.
  Är mycket nöjd med utskriftskvaliteten och snabbheten, och gillar skarp att jag slipper krångla med bläckpatroner - enklare och billigare att fylla på bläck ur flaskorna!
  Mycket snabb skrivare, något hög ljudnivå men det kan man bortse från då den är faktiskt riktigt snabb.
  Enkel installation, tog inte mer än tio minuter från det att vi plockat den ur kartongen tills vi hade printat ut våra första dokument. Fungerar mycket bra med alla mobila enheter och man slipper ladda hem en massa appar eller skapa konton hit och dit - man skriver helt enkelt ut från mobilen eller iPad - ett riktigt stort plus, då fjärrutskrifter brukar krångla i 9 fall av 10 med andra skrivare. Rekommenderar denna varmt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Epson EcoTank ET-3750 är en bra skrivare där man slipper köpa till ett CISS-kit och samtidigt slipper man ha patroner. Skrivaren är ganska snabb på att skriva ut och man slipper vänta för länge för att den ska hålla på att förbereda sig för utskrift. Ljudnivån är lite hög vid utskrift men den skriver ut ändå ganska snabbt.

  Skriver man ut många gånger om dagen kanske hela dagarna och har ett problem med att ljud ska störa andra som i ett kontor så kan andra störa sig på ljudet. (Ett exempel på det finner ni på min sida på Instagram eller Facebook under Reviewersweden)

  Jag gillar att det inte finns några patroner och att man bara fyller i behållaren. Kostnaden blir mindre för bläck samt att man slipper att munstyckena ska torkas ut. Det är en jättebra skrivare och rekommenderas starkt men synd att NFC funktionen inte finns med som gör att det är lätt att skriva ut direkt med trådlös koppling till skrivaren från exempel telefonen.

  För att se mer recensioner så kolla in ReviewerSweden på IG och FB.