Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-7700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (151)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Visst högt pris men klart värt det. Skriver ut mycket bra bilder. Bläck som räcker länge och är lätt att fylla samt att man ser hur mycket bläck som finns kvar.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket lättsam att installera och använda och bra utskrifskvalitet. Eco Tank fungerar väldigt bra och bläck för närmare 7000 foton medföljer. Kunde dock vara lite mer avancerade program till den.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick stora nöjet att provköra EPSON ECOTANK ET-7700.

  Tycker den är väldigt användarvänlig och väldigt lätt att koppla in.

  Ett stort plus att den inte behöver vara uppkopplad till dator för att skriva ut.
  Man kan göra det direkt från mobilen.
  Har haft skrivare innan där det sagts det ska funka skriv ut via bluetooth men ej funkat alls så man har fått skicka över allt till datorn både bilder och dokument/texter.
  Men med EPSON ECOTANK ET-7700 slipper man allt detta krångel det funkar perfekt utan några konstigheter.

  Kvaliten på bilderna är klanderfri och med Epson creative app kan du bla göra egna collage, skriva ut bilder för målarbok eller snygga vykort

  Stort plus att man kan se på maskinen direkt hur mycket färg som fnns kvar.
  Även väldigt lätt att byta patronerna.

  Rekomenderar varmt denna prisvärda skrivare.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Priset är hutlöst om vi jämnför med epsons andra skrivare ur xp serien som är riktigt prisvärda.Ser ingen möjlighet att tjäna igen pengarna med att färgen är billigare än som patroner. Den känns som en epson men du får verkligen betala ett premium pris för att slippa patronerna. Den är lätt att fylla på och det är trevligt att se hur mycket färg som är kvar men patronerna är också lätta att byta. Ser inte att priset för et-7700 ger än bättre skrivare i resultatet än en billigare ur epson xp serie
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick i börja på året hem EPSON tank 7700 och vi har i vor familj önskat att pröva en skrivare som inte var computer anknyten, jobbigt at hitta nånting på mobilen man ville skrive ut, for sen att måste skicka dett till computer via mail eller link for att kunna skriva ut, denna kunne skriva ut direkt fra mobilen. Både tekst och bilder.

  Denn maskin var underbar. Lätt uppkopplad och sen igång. Som funktionshindrat hade jag lite svårt med finmotorikken och påfyllning av farg.
  Men dett klarede maken på fem minutter max.

  Den är enkel att använda.
  Och vi köpte fotopaper och skrev bla ut bilder.
  Vi gillade att vi kunne se direkt på maskinen hur mycket bläck dett fanns kvar. Och även via app’en som vi peimärt använde för utkrivning.

  Vi kan varm rekommendera denna maskin, som all round printer. Båda fina inbjudninger, underbara bilder , tråkiga kallelser till sjukhus, allt skriver denna maskin ut. Snabbt och fint.