Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EER75STM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (164)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Prisvärd och superpraktisk dammsugare med OK prestanda.

  Suget i dessa handhållna dammsugare är betydligt svagare än hos nätanslutna dammsugare, men detta räddas upp till viss del av den roterande borsten. Dammsugaren är inte 100 procentig längst kanter, men å andra sidan gör borsten att den är effektivare på mattor än en vanlig nätasnluten utan borste trorts det betydligt svagare suget hos 75STM.

  Dammsugaren är ganska bullrig då den behöver köras på max för att ha bra städeffekt, så det nedre effektläget anser jag är ganska meningslöst (för golvstädning). Batteritiden som anges gäller också bara för det lägre och för golvdammsugning ganska meningslösa effektläget, så drifttiden för golvdammsugning är kanske dryga 10 min (?).
  Dammbehållaren och filtret är också i det minsta laget för att användas på golvet i en villa med barn, så det är viktigt att tömma behållaren ofta, samt att rengöra (helst blåsa rent filtret med kompressor, alternativt dammsuga det med en "riktig" dammsugare med panelborste för att inte 75STM skall tappa sugeffekt och bli än bullrigare).

  Denna dammsugartyp är dock mycket praktisk, så även om den inte är 100 procentig prestandamässigt/funktionsmässigt så är den helt suverän från ett praktiskt perspektiv, och kök +nedervåning i villan har aldrig varit mer välstädade med en så liten ansträngning som med denna relativt billiga dammsugare.