Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser Momentum Free

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (262)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Alldeles för lång kabel. Klumpigt batteri. Dålig batteritid. Har jag telefonen i fickan så tappar den anslutningen titt som tätt. För 850 kr förväntade jag mig mer. Jag vet inte om ljudkvalitén är så fantastisk heller...
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Snygga. Sämre ljud än bose i samma prisklass.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Otroligt nöjd med ljudet samt batteritiden!
  Håller en hel dag med musik blandat med poddlyssnande.

  Passformen är bra och kvaliteten på materialet känns bra. Sladden emellan har inte varit något större problem för mig, upplever inte att det låter mycket när den slår emot saker heller.

  Saknar möjlighet att ladda lurarna i den medföljande lilla väskan till dem, därav 4/5.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Förstår inte varför alla är så imponerade av dessa. Ljudet är metalliskt och skrälligt, även om man dämpar den överdriva diskanten med equalizer. Sennheisers egna eq funkar inte med Spotify, dåligt. Knappar mm känns plastiga och billiga, inte riktigt som 1700 kr. Överväger ånger / reklamation.
 • Bra
  2 år sedan
  Det är väldigt bra ljud... MEN sladden känns mindre genomtänkt. Den lilla plastbiten som man justerar sladden med gör att sladden inte ligger platt mot nacken, vilket gör att den lätt glider runt och så. Man kan ha sladden på framsidan av halsen istället, men då slår sladden mot bröstkorgen vilket fortplanteras in i örat. Och fodralet som följer med är visserligen väldigt snyggt, men alldeles för stort för att ha i fickan, vilket är där man vill ha hörlurarna tycker jag.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan inte ge dem högsta betyg. Sladden är onödigt lång och hänger i vägen vilket tar bort en del av känslan att det är trådlöst. Ljudkontrollen är bra men är ganska klumpig tillsammans med batteriet och bluetooth-mottagaren. Vibrationer som fortplantas i sladden finns kvar. Kabeltrasslet slipper man dock!
  Bra ljud och efter några dagar vänjer sig örat med ljudbilden och man tycker att ljudet blir ännu bättre. Jag kan sakna den där "rymdiga" känslan man kan få i vissa bra over-ears, men alla ljudresurser finns där, definitivt. För in-ear kan de säkert vara de bästa som finns. Om man vill lyssna en hel dag (mer än 5-6 timmar) krävs det att man har med sig en power bank. I iOS visas hur mycket av batteriet som återstår i headsetet men inte i Android (en röst varnar då istället när batteriet är lågt). Bluetooth funkar bra och jag växlar enkelt mellan ljudet från datorn och mobilen. Vid ett samtal låter den andras röst rätt skramligt, jag förstår inte varför det ska vara så. Jag är nöjd med mitt köp men jag ser viss förbättringspotential.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Very good headphones that you don't even notice you got on sometimes.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En premiumprodukt in i minsta detalj.
  Kraftfull basåtergivning, detalrik röståtergivning och en mäktig ljudbild.
  KÖP!