Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Everest 110

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (124)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med dessa. Haft dem i två år nu med mer eller mindre daglig användning. Har dem till träning/löpning viket fungerar kanon samt mycket ljudböcker. Batteritiden är bra, klarar sig ett par dagar vid 1-2 timmars daglig användning. Lite beroende på hur man sätter i dem och så kan man justera så att mer eller mindre ljud stängs ute vilket kan vara bra beroende på vilken miljö man vistas i osv. Överlag bra passform. Köpte dem hos Kjell för 495 och lär absolut skaffa ett par till när dessa väl kastat in handduken.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra ljud för pengarna! Skön bas och klart ljud. Dessutom är det möjligt att kräma på ljudet högt med fortsatt bra ljud, vilket inte alltid är fallet. Sitter också bra i örat eftersom man har möjlighet att anpassa passformen genom utbyte av insatser och gummimuffar.

  Den största nackdelen är batteritiden. Dessa behöver jag - som använder dem hyfsat flitigt under dagen - ladda i princip varje natt. Men om man som jag får in vanan så uppleva det inte som ett problem.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte på rea för 495 kr hos Kjell.
  Ljudet är bra med hyfsat neutralt ljud (något mer bas+diskant än neutralt), väldigt skönt att slippa hörlurar med överdriven bas. Diskanten skulle jag säga är den svagaste punkten men är ändå okej, något vasst ljud bara. Jämfört med icke trådlösa hörlurar i 500 kr prisklassen är jag ändå nöjd med ljudkvaliteten hos dessa.

  Livslängden på batteriet har inte varit något problem däremot är räckvidden på Bluetooth lite halvdan. Lätt att blockera och få ljudet att börja hacka. Håller jag i volymkontrollern med handen eller att den ligger mot halsen så börjar ljudet hacka, den måste helt enkelt hänga fritt i luften. Provat med HTC 10 och iPhone 6s, samma problem med båda.

  För 500 kr är jag nöjd med dom, men hade inte betalat 1000 kr för dessa.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sitter alldeles utmärkt i mina öron. Har problem att hitta bra in-ear som faktiskt sitter kvar vid aktivitet/löpning. Jag antar att jag har rätt stora öron!
  Har testat flertalet olika lurar nu (urbanista boston=bra passform, dåligt ljud. Supra nero-x=bra ljud, dålig passform).

  Jag vill ha bra ljud! Dessa har alldeles utmärkt ljud och volym efter att jag har hittat dom pluggar och vingar som passar mina öron, följer med S,M,L på båda.
  Mediumpluggarna skapade ett vakuum i öronen så att membranen inte kunde röra sig riktigt ordentligt men det ordnade sig med largepluggarna.
  Bra och ordentlig bas, fin diskant och mellanregister, stabil bluetooth, skaplig batteritid (8h), fulladdning tar 2h från battery low varning.

  Ingen förvaringspåse.

  495:- på rea känns absolut värt pengarna!
 • Dålig
  2 år sedan
  Nästan total avsaknad av bas. Rent ljud men väldigt låg nivå. Är tvungen att maxa ljudet för att lyssna utomhus.