Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony WH-H800

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (135)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Har haft mina ett tag nu. Köpte dom pga de goda omdömena om ljudet och brusreduceringen, för användning till och från jobbet och under resor.
  Har inga klagomål när det gäller ljudet, och batteritiden är verkligen bra. Men, för mig sitter de lite löst så när jag går känns det som de glider runt litegrann. Men vad värre är, är brusreduceringen som jag tycker fungerar högst medelmåttigt. I stillasittande miljöer fungerar de hyggligt men när jag går utomhus förstärker de vindbruset rätt rejält. Stänger jag av brusreduceringen blir det en märkbar skillnad, men då hörs ju å andra sidan en hel del annat.
  En miss från min sida (hade inte kollat upp dom i butik först) var att de inte viker ihop sig utan det går bara att vinkla upp kåporna. Inte så bra när de ska knökas ner i handbagaget... Men det ska inte lurarna lastas för, det borde jag ha kollat upp innan jag tryckte på köpknappen.
  Har bara använt dom trådlöst, inte med sladd.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Började med att slå av DSEE HX hörlursappen. Vill att det ska låta som tänkt utan programvara som försöker tweaka.

  Har en gammal android-lur så det är aptx som gäller. Annars hade jag testat Ldac. Komprimering på komprimering är sällan bra. Min källa är spotify premium. Låter ändå rätt bra. Låter märkbart bättre med sladd även från mobilen.

  Ljudet över aptx samt med sladd tycker jag är fylligt och balanserat. Möjligen lite platt och onyanserat men aningen mer liv med sladden. Sett till priset låter de jättebra. Och förvånadsvärt bra över aptx.

  Sedan är de verkligen bekväma och dämpar ljudet utifrån en del. Kontrollerna är ok men lite svåra att hitta med fingrarna. Ett bra köp tyckte jag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt fylligt och rent ljud! Piskar mina momentum wireless med Sony appen
 • Bra
  1 år sedan
  Bra ljud, men ack så efter i funktioner. Taskigt att knappar er funkar med sladd eller att man ska behöva tala in i mobilen när sladden är på. Lämnar lite info här.

  Från Sonys hemsida:
  When an incoming call arrives, a ring tone will be heard via the headphones. Answer the call using your smartphone or mobile phone, and talk using the microphone of the phone. You can hear the voice of the caller from the headphones.
  If you disconnect the headphone cable from the smartphone or mobile phone, you can talk using the microphone and speaker of the phone.

  Note
  Use the supplied headphone cable only.
  Make sure you insert the plug firmly.
  The BLUETOOTH function cannot be used.
  The button, +/- buttons and button cannot be used. For volume, playback, pausing, etc., control with the connected device.

  If connecting a cable to the headset while it is turned on, the headset will turn off automatically.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En plastig hörlur som överraskar.

  Om det nånting som Sony gör bättre än andra hörlurstillverkare så är det komfort. De är de mest bekväma on ear lurar jag testat. Ljudet påminner en hel del om Sony MDR-1a. De har ett bra upplöst och balanserat ljud om än med en markant loudness, basen är rejält förstärkt men blir bara överdriven på vissa inspelningar, på de mesta musik jag testat så håller de ihop ljudbilden. Basen är ganska lik AKG y50 men H800 har bättre mellanregister och mycket bättre diskant.

  Men det som jag gillar mest är hur de känns att bära, eller hur lite de känns, väldigt lätta med ett mycket mjukt tryck mot öronen.

  Efter ha läst lite om den trådlösa teknologi som stöds beslöt jag mig för att testa skillnaden. Jag har en smartphone som stöder Ldac (Sony Xperia ZX) och en som stöder aptX (Samsung S7) Jag blev rejält överraskad hur mycket som skiljer i ljudkvalitet. Ldac ljudet från Sony'n var markant bättre än aptX från S7:an. Mycket renare, mer detaljrikedom och klarare ljud. aptX ljudet påminner om mp3 när man komprimerar under 128kbit.

  Nu stöder H800 även aptX HD, men jag hade ingen möjlighet att testa detta. Sony Xperia XZ har sin egenutvecklade Ldac och Samsung S7 stöder bara aptX. Hur som helst, Ldac, låter riktigt bra, hör ingen skillnad alls om jag kör via kabel eller blåtand, och jag har testat flac 88,2/24bit musik.

  Kopplar upp snabbt mot både Android och laptop.

  Jag gav strax under tusenlappen för dem och för det priset är de inget annat än ett superklipp.

  Om man skall jämföra med andra on -ear som jag testat så är H800 de klart bästa hittills.
  Jag köpte nyligen ett par Kef M400 vilka också låter bra men de är inte alls lika bekväma. Jag har svårt att ha dem på mer än 30min utan att de börjar kännas påfrestande Och H800 låter faktiskt även bättre. Kef M400 har kanske bättre mellanregister men de har inte samma klarhet i diskanten som H800 och de har inte samma homogena ljudbild.

  Om man ska nämna något som kunde vara bättre så är det dämpningen. Lurarna släpper in rätt mycket av omgivningen.

  Rekommenderas varmt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För inköpspriset 1290 kr, är dessa lurar fenomenala. Saknar dock touch-funktioner och noise-cancellation som återfinns hos storebror WH-H900N.

  + Ljudkvaliteten är bra med hänsyn till priset. Stor detaljrikedom i ljudet. Sluten konstruktion, kan därför dock vara lite burkigt ljud. Inte samma ljudbild som öppna lurar
  + Standardknappar för volym, play,pause, rewind, fast forward.
  + Kompakt format därför mindre otympliga.
  + Förväntad batteritid på 24h. Jag återkommer senare med det faktiska resultat.
  + Stöder AptX HD
  + Stöd för Sony Connect appen för Android och IOS. Inställningar för EQ, modes, batteriindikator osv.

  - Känns plastiga och aningen ömtåliga.
  - Öronkuddarna täcker inte hela örat. Kan bli lite obekväma för folk med glasögon som använder hörlurarna under en längre tid.
  - Endast en förvaringstygpåse inkluderas. Sony snålar på ett hard case!
  - Mikrofonen är helt värdelös förutom i tysta miljöer. Folk uppfattar en som burkig. Kan lösas med att köpa en separat hörlurskabel med mic på Claes ohlson för 70 kr.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Det här är en helt ok trådlös telefon, men för priset idag (1490, -) hade jag funderat på t.ex. Jabra Move eller lagt till lite och fick något med brusavbrott.
  Men produkten är inget att skjuta upp - eftersom det ibland faller i pris så kan det vara ett bra val.