Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EUP8GREEN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (135)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.96)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 mån sedan
  Ganska kass produkt som jag avråder att köpa. Batteri-indikatorn slutade fungera redan efter en vecka och glöm att komma åt i trånga utrymmen då det inte går att lossa själva munstycket. Ska man använda den till att dammsuga upp lite dam/grus vid ytterdörren kanske den duger, men kvalitén känns ändå för svajig. Inköpt hos Proshop. Krångligt med reklamation vid köp på distans. Nästa gång kommer jag handla i fysisk butik.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Köpte en motsv sandfärgad EUP86SSM.
  Tillägg efter fyra veckor:
  För att få den fallerande stödhjulet fick vi kämpa på och påminna två gånger. Utlovad levererans uteblev flera gånger. Ingen info eller status om det utan vi fick stöta på Netonnet varje gång. De skyller på Electrolux.

  Till slut fick vi åka till butiken så tog de reservdel från en retur av annan kund.

  Jag höjer nu betyget från en till två prickar. Produkten funktion 3, kvalitet 2, service 1.

  Det bästa med produkten är att den är lätt tillgänglig. Den är tyvärr inte lika smidig att komma åt med under skåp och bänkar etc som en traditionell dammsugare.
  ---

  Efter försiktig användning-dammsugning av en ryamatta-tre ggr på 10 dagar - så lossnar ett av stödhjulen på borsten. Otroligt. Netonnet vägrade ta in och byta dammsugaren mot en annan. Jasg väntar fortfarande efter någon vecka på ett nytt hjkul med posten. Och risken att det fortsätter att lossna. Dålig kvalitet. Det finns andra märken. OBS. många omdömen med höga poäng inrapporterade under kort tid feb-mars 2018. Hmmm?
 • Dålig
  6 mån sedan
  Köpte den mycket snarlika EUP84DB (se recension där). Samma problem som torbjonwik. Stödhjul mm lossnar. Finns inte en chans att ett reservhjul löser problemet. Det är konstruktionen som är kass där toleranser och materialval inte håller måttet. Detta är min 3e Ergorapido-modell. De två förra var superbra, men denna åker tillbaka - för andra gången nu. Visst, den suger bra men det hjälper inte om den repar golvet samtidigt. @electrolux - varför gör ni saker sämre?
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Supernöjd! Köpte den mest för att enkelt kunna städa bort grus, kattsand och smått. Men den drar även damm och katthår superbra.

  +enkel att använda
  +bra batteritid
  +suger upp bättre än väntat
  +helt ok för katthår
  +enkel att tömma

  -lite lite lite bökigt att ta bort hår och annat som fastnar i borsten. Verkligen ett pyttelitet minus. Hade gett 9.5 stjärnor om jag kunde.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vilket drag det är i denna maskin!
  Suger riktigt bra samt otroligt lättkörd. Den låter en hel del (mer än vår ”vanliga” dammsugare) men inget jag tar bort någon stjärna för.
  Jag hade riktigt höga förväntningar på denna maskin.
  Det jag skulle kunna klaga på efter några dagars användande är att den känns lite skör, otroligt plastig så vi får se hur länge den håller.
  Långa hårstrån snurrar in sig i rullen vilket oxå kanske skapar irritation längre fram.

  Sammantaget är jag nöjd med maskinen och kanske ändrar betyget efter mer användande....
  Köpte dammsugaren på årets BF för 1290:-

  Å du, belysningen i framkant är riktigt bra!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra om den fungerar, tyvärr har 2st dammsugare lagt av helt plötsligt, varje höll ca 2 veckor, helt plötsligt under dammsugningen började ladd lamporna blinka som den gör när batterierna är fulladdade och den går inte starta, ringt och frågat men dom verkar inte veta vad det är så blir reklamation på båda och pengar ar tillbaka, så köp inte denna om ni vill ha en som fungerar i längden också.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Blev positivt överraskad av denna smidiga lilla maskin. Sugförmågan är fantastisk, framförallt på mattorna. Lätt att använda, enkel att tömma. Ljuset fram på munstycket gör städning enklare.Man missar absolut ingenting. Den är lättanvänd eftersom att munstycket är vridbart. Bra batteritid. Tappar inte kraft under dammsugningen. Rekommenderar starkt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Electrolux Ultrapower är en smidig dammsugare som är lätt att plocka fram. Även om den inte helt ersätter andra typer av dammsugare, tänker då främst på rengöring under möbler som exempelvis soffor, så har den här dammsugaren nästan helt ersatt vår vanliga, och är i vissa avseenden till och med bättre tack vare den roterande borsten i munstycket och sugkraften. Den gör jobbet och det blir en tumme upp!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft denna dammsugare ett par veckor nu i samband med att jag varit testpilot för den och tycker att den fyller sin funktion bra.
  Lätt och snygg att ha framme jämt för lätt tillgänglighet - enda önskemålet på designen vore att den skulle sitta tätare mot väggen vid laddningsstationen för att ytterligare minska utrymmet.
  Dammsuger grymt bra, även på mattor. Toppen att ta alla smulor, sand och grus i hallen och även allt hår som blir efter att ha borstat håret. Självrengöringen av borsten är toppen - även allt hår försvinner men kan krävas lite längre än några sekunder om det är mycket som sitter i borsten.
  Lättanvänd, även min 6-åring kan använda och sätta tillbaka den i landstället.

  Jag älskar led-lamporna som sitter nertill och lyser upp precis där man ska köra - gör att det är så enkelt att se all smuts som är på golvet och även i mörka vrår blir det så grymt mycket enklare.

  Jag kan dammsuga igenom hela huset på ca 140kvm på en laddning så batteritiden är inga problem här och det är så skönt att slippa böka med sladdar och byta eluttag.

  Jag använder den ofta flera gånger om dagen till punktsugning efter barnens alla påhitt och nedsmutsande. Däremot skulle jag aldrig göra mig av med min andra dammsugare och enbart använda denna, utan den känns som ett grymt komplement att ha stående framme jämt för det akuta. Där är den perfekt då jag slipper sladd och bara har den framme några sekunder utan att behöva plocka fram och tillbaka den stora dammsugaren ur städskåpet.

  Största nackdelen är ljudnivån när jag kör den på maxeffekt - då tycker jag den låter för mycket. Men oftast räcker det att köra på lite mindre effekt om det inte är väldigt smutsigt och då är ljudnivån okej.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Positivt:
  Stilren
  Smidig
  LED-belysning
  180-grader vridfunktion

  Mindre bra:
  För tjock för att komma in under vissa saker
  Brush clean funktionen

  Till att börja med var den oerhört lätt att montera vid leverans vilket gjorde att jag direkt kunde börja testa den utan krångel :) Det jag gillar allra bäst med dammsugaren är att den går att vrida 180 grader vilket gör dammsugningen supwrsmidig. Min andra favoritfunktion är led belysningen som gör det superenkelt att se damm mm när det blivit lite mörkare vilket gör att jag kan ta ett tag mer dammsugaren när som helst. Smidigheten med denna dammsugare är det som faller mig i smaken allra mest. Jag drar mig för att släpa fram vår stora dammsugare för att ta ett snabbt tag så denna är ett PERFEKT komplement då den hela tiden står framme hemma hos oss. Jag som inte gillar att dammsuga tycker t.o.m att det är lite roligt med denna dammsugare :)

  Det som jag upplever som lite negativt är att jag inte kommer åt på vissa ställen då den är för ”tjock” för att komma åt samt att Brush clean funktionen inte verkar fungera på mitt hår.

  Med andra ord är jag överlag väldigt nöjd med denna som ett supersmidigt komplement :)
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enkel hand-dammsugare som gör sitt jobb! Klarar av att plocka upp grus, damm, smulor och allt annat som kan spillas på golvet under tidens gång. Det enda den är lite dålig på är längre hårstrån. De kan ibland fastna men man kan då ta en kniv eller sax och lösa upp det och fortsätta. Totalt är jag väldigt nöjd med den!

  EDIT:
  Efter två veckors användning av dammsugaren har uppfattningen ändrats en aning.
  Det är en fin dammsugare som är lätt att hantera. Den är smidig i sina rörelser, dvs. att den ändrar riktning på beställning. Det negativa med dammsugaren är däremot faktumet att det finns ett omfattande efterarbete. Det innebär att man efter dammsugning behöver vända den upp och ner, ovanför en papperskorg och klippa hårstrån som har trasslats in i dammsugarens borstar. Klipper man inte efter varje dammsugning riskerar det att bli stopp i dammsugaren när för mycket hår samlas. Dammsugaren suger upp grus väldigt lätt som tidigare nämnt, men måste likväl tömmas på grus efter varje dammsugning då många gruskorn annars ramlar ut igen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag måste säga att jag är glatt överraskad över hur bra denna sladdlösa dammsugare faktiskt är! Med 8 hundar och en hel drös kaniner så blir det snabbt slitigt och den har klarat allt förutom grövre höstrån. Damm, päls, klorester och grus har åkt med utan problem!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skaftdammsugare som är väldigt lätt att använda, även om jag själv saknar mer "tyngd".
  Mycket lätt att styra.
  Lätt att plocka fram vid behov. Ljudet som kommer från dammsugaren då den är igång upplever jag som mildare än liknande modeller.
  Väldigt lätt att rengöra och batteritiden är ett stort plus.
  Rekommendationen är att rengöra behållaren efter varje städpass.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En riktigt bra trådlös dammsugare, alltid redo när den står i sin laddningsstation efter man använt den.
  Konstruktionen är robust och tålig, laddningsstationen är lite vinglig när dammsugaren inte står i den eller man skall ställa tillbaka den för laddning, men väl i så står allt väldigt stadigt.
  Designen är god med en behållare som mer än väl rymmer 2-3 helstädningar av min lägenhet på 52 kvm med en hel del mattor och 2 katter.
  Effekten som man har tillgång till gör att du kan grovstäda väldigt lätt men även dammsuga upp lättare saker som bara dammråttor på den lägsta inställningen.
  Filtrerna som sitter i behållaren gör att bra jobb med att fånga upp även dem minsta dammpartiklarna så att dem inte sprids i resten av lägenheten.
  Borstet som sitter i munstycket är riktigt bra och fångar lätt upp dem katthår som har fastnat i och på mattorna.
  LED-lamporna fram på munstycket är helt klart en tillgång för att se det som ligger nära munstycket i minder upplysta platser.
  Det jag funnit som är negativt med denna dammsugare är just att munstycket, med alla sina bra funktioner gör det för stort för att man skall komma under längre saker som soffor eller liknande.
  Det kan även vara svårt att dammsuga upp större saker som t.ex tappade chip etc utan att man tar sönder dem innan.

  Allt som allt så är det en väldigt bra och effektiv dammsugare, att man inte använder en dammsugarpåse gör den bara mer miljövänlig och att den är tillverkad av 55% återvunnen plast gör det bara bättre.

  Helt klart en produkt jag kan rekommendera om ni är på jakt efter en ny trådlås dammsugare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig och ergonomisk skaftdammsugare som dessutom är snygg. Enkel att rengöra och funktionen som skär av hår i den roterande borsten fungerar utmärkt. Bra sugkraft och den roterande borsten gör att smutsen åker rakt in i dammsugaren. Tack vare ledlampor ser man smuts tydligt. Den är även hyfsat tyst vilket gör att katterna här hemma inte misstycker lika mycket mot städning längre. Batteritiden håller det den lovar och det finns olika inställningar för att förlänga batteritiden. Gillar även att den är gjord av återvunnen plast.

  Det går bra att dammsuga soffan och de flesta mattor, tyvärr fastnar mattfransar i den roterande borsten vilket gör att dammsugaren stängs av. Den kommer heller inte in under soffa och säng vilket gör att den traditionella dammsugaren inte kan bytas ut mot denna. Vi uppskattar verkligen denna skaftdammsugare som bidrar till ett hem utan grus, kattsand och hår. Bra jobbat Electrolux!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna maskin är jag mycket nöjd med. Den är snygg, smidig, tar lite plats, ingen påse och ingen sladd. Kan ju knappast bli bättre.
  Den är även enkel att rengöra om man råkar dammsuga upp något som inte ska vara där och om något snöre eller liknande kommer in så stänger den av sig så att inget fastnar i borsten vilket är väldigt bra för en småbarnsförälder! :)
  Det jag har att anmärka på är att jag hade velat att den hade lite kraftigare sug men annars är jag absolut jätte nöjd. Den funkar perfekt på mattor och i soffan och den har räddat mitt liv!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har fått vara testpilot för denna vara och jag måste säga att den är utmärkt! Supernöjd är jag!

  den kommer åt alla hörn! Skönt att den inte har sladd! Finns en liten lampa som lyser på golvet när du dammsuger, superbra för då ser man om det ligger smågrejer på golvet!

  Rekommenderar denna vara!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har fått vara testpilot för denna 1 månad nu och är mycket nöjd, batteritiden räcker till utan bekymmer. Smidig, tar liten plats, enkel att förstå sig på, suger bra. Den är lätt att tömma och gillar brushrollcleanfunktionen. Det negativa är att den är lite för hög för att komma in under dom lägsta möblerna och tycker att 3 effektlägen inte egentligen behövs utan det hade räckt med 2.
  Detta är en skaftdammsugare jag verkligen kan rekommendera, mycket användbar mitt hem!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig dammsugare som är lätt att köra med då munstycket är enkelt att styra samt att den är sladdlös (och laddningsbar). Laddstationen är relativt liten och kan enkelt stå i ett hörn i hemmet. Behållaren för smutsen är enkel att tömma och jag gillar att man inte behöver en påse (vilket är bra för miljön). Jag tycker att dammsugaren var enkel att köra över min matta, vilket jag ofta har haft problem med då jag använt andra dammsugare. Jag gillar LED-lampan, vilket är en kul men också praktisk detalj då du enkelt kan se smuts och damm under sängen eller en byrå osv. Att dammsugaren är tillverkad av 70 % plast är kreativt och känns helt rätt i tiden.

  Det negativa med denna dammsugare är att den inte kan hantera grövre smuts, så istället för att suga upp smutsen skjuter den iväg det vilket jag tycker är mindre bra. Ljudnivån är relativt hög på dammsugaren. Det fastnar hårstrån i munstycket som man själv måste ta bort, vilket är drygt.

  Överlag gillar jag verkligen dammsugaren då den har flera roliga och användbara funktioner samt är enkel och smidig att använda. Snygg design dessutom!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nu har vår familj hunnit testa denna dammsugare i ca 1 månad, och här är våra åsikter:

  + Mycket enkel att använda. Den har endast två knappar - på/av, samt sugstyrka.
  + Lätt att bära runt på, väger endast 3,1 kg.
  + Snabb och enkel tömning av filter.
  + Är exceptionellt bra på att ta bort katthår från textilier!
  + Fiffig design som gör att den kan stå upp av sig själv, och vi slipper luta den mot möbler/väggar och därmed riskera att den faller till golvet och går sönder.
  + Snygg nog att ha ståendes framme.

  - Är inte så bra på att suga upp t.ex. torkade pastabitar. Den sprättar istället iväg dem.
  - Svår att använda i hörn på t.ex. trappan.

  Som en avslutande notering vill jag säga att alla i vår familj (med undantag för vår 9-månaders bebis..) kan använda denna dammsugare, vi är mellan 7-40 år. Alla kan snabb gå och hämta den, på sin residenta plats i ett hörn i köket, för lite snabb städning av sina rum eller våra allmänområden.
  Vi använder den dock som ett komplement till vår vanliga slangdammsugare, då vi tycker att den är svår att använda i små hörn/vrår samt under soffan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Super att använda varje dag när man har 2 katter. Och snygg som extra möbel. Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vi har nu testat denna sladlössa dammsugare i några veckor och vi är supernöjda! Här hemma används den dagligen, speciellt efter måltiderna. Då vi har två småbarn hemma och det bli väldigt mycket matrester på golvet.. Men med denna smidiga och enkla dammsugare, går det fort att få golven snygga och rena igen! Jag kan varmt rekommendera denna dammsugare från Electrolux!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supernöjd med denna dammsugare. Bra batteritid, stark sugkraft, det ledade huvudet nedtill gör den enkel att manövrera i trånga utrymmen. Den kommer konkurrera ut vår gamla slangdammsugare. Fördelen med att ha denna som står framme är att för någon som jag som inte gillar att städa blir det snabbt och enkelt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är supernöjd med denna smidiga skaftdammsugare! Så otroligt lätt att snabbt dammsuga av tex frukostsmulorna. Har aldrig haft så rena golv som nu då den framförallt känns mer tillgänglig än den vanliga snabeldraken som står i städskåpet och känns bökig att ta fram för minsta lilla. Sladdlöst är oslagbart. Är väldigt nöjd med sugkraften. Glider lätt fram över golv och mattor. Gillar lamporna som lyser upp i hörnen. Lätt att tömma. Snygg design. Barnen gillar att dammsuga med den också. Minus för att den är högljudd och inte kan dammsuga under låga objekt. Hade den varit 2 i 1 med avtagbar handdammsugare också så hade den varit ännu bättre. Är väldigt tacksam över min nya städhjälp som ger renare golv och mer tid över till annat.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig och behändig vardagsdammsugare. Lätt att tömma och hela familjen kan använda den, även yngsta grabben på 7år. Städa upp det lilla är inte lika jobbigt längre. Älskar de små lamporna fram och att den är sladdlös!

  Det negativa är att den är ganska ljudlig, större smulor/skräp kan spritta iväg och borsten undertill är lite jobbig att rengöra om det finns långhåriga personer i hemmet - droppe i havet i jämförelse med alla fördelar!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nöjd med dammsugare men tycker den suger lite dåligt på väldigt lätta partiklar och kan inte ligga plant om man ska under en säng. Men så smidig att använda, rullar väldigt smidigt på både golv och matta.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt nöjd med den här dammsugaren! Kraftfull och smidig, stora plus för lamporna fram som gör att man inte missar någon dammråtta. Funktionen för att dammsuga mattor är väldigt uppskattad, väldigt mycket bättre än min vanliga dammsugare. Otroligt användarvänlig och stilren, passar toppen in hos mig. Det är till och med nästan roligt att städa :-)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En dammsugare som både är praktisk, effektiv och snygg. Eftersom den tar liten plats och har ett utseende som gör att den platsar bra tillsamman med den övriga inredningen, är den snabb och enkel att ta fram vid behov. Den glider lätt överallt, sugkraften är bra och lamporna fram underlättar vid dammsuging i mörka utrymmen. Den är även enkel att tömma. Min favorit och en jättebra dammsugare helt enkelt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den fungerar perfekt till de ändamål jag behöver denna dammsugare. Med en 11 månaders bebis används denna dammsugare flitigt här hemma, flera gånger om dagen.
  Det jag gillar bäst är hur lättmanövrerad den är, den har toppenbra sugförmåga och lätt att göra rent.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sååå nöjd! Fantastisk när man har trappor och kan snabb dammsuga.
  Perfekt med tre lägen då man kan välja den tysta när barnen sover eller om man har gäster och man kan snabbt dammsuga upp matrester efter middag.
  Batteritiden är väldigt bra, har inte upplevt att den har ens hunnit gått ner fast jag har dammsugit runt hela huset.
  Led belysningen är superbra då man lättare ser damm vid mörka och trånga ytor.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För två veckor sedan fick jag hem denna dammsugare, och jag har använt den flitigt. Den är lätt och smidig att använda, något klumpig då man skulle vilja komma åt under soffa och säng. Batteritiden är mycket god, och städningen utförs mycket enkelt här hemma nu. Det finns fem katter här hemma, och det blir mycket päls, kattsand och damm som sprids runt. Med hjälp av EUP8GREEN så fångas det snabbt och enkelt upp.
  Stora plus i användandet är att den är sladdlös och påslös. Lamporna längst fram på munstycket är också mycket bra, då smutsen lyses upp innan det blir uppsuget.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har provat denna dammsugare i snart två veckor nu och för min lilla lägenhet är den perfekt.
  Framför allt att plocka fram när man snabbt vill få undan tex grus och damm.
  Jag trodde först att jag skulle kunna använda denna som min huvudsakliga dammsugare men där är jag inte riktigt än.

  Batteriet hållets definitivt för min lägenhet och jag tror nog den skulle klara en medelstor villa på två plan också.
  Det beror ju även lite på en själv såklart.

  Jag använder den mest i hallen och köket just nu. Där jag och hunden skräpar ner mest.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket stark dammsugare med bra batteritid. Smart med led belysning. Lite högljudd och laddstation borde helst skruvas fast i väggen.
  Bra ersättning eller komplettering för en vanlig sladd dammsugare. Rekommenderas +++
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dammsugaren har en kanonbra sugförmåga - med två hundar och en tvååring så blir det dammigt, smutsigt och hårigt, men EUP8GREEN klarar det mesta. I alla fall när den är nytömd.
  Jag fick tömma den ganska ofta, efter ca 1,5 rum och då dammsuger jag ändå ca varannan till var tredje dag. Men den är enkel att tömma så det gör inte så mycket.

  BrushRollClean-funktionen tyckte jag inte fungerade alls. Borsten blev inte märkbart renare trots flera upprepningar. Jag fick rensa den manuellt istället, men det var också enkelt.

  Batteritiden räcker tyvärr inte för att hinna med hela vårt hus, men det vägs upp av att den passar så bra i trånga utrymmen. Jag laddar gärna den lite emellan.

  Absoluta favoritfunktionen är LED-belysningen som gör att man verkligen ser allt smuts på golvet.

  Det jag blev mest besviken på var att den är för stor för att gå under många av våra möbler. Långt ifrån alla möbler är flyttbara (som tv-bänk, skåp, skänkar osv) och jag kom inte under dem alls. Av den anledningen skulle vi aldrig kunna ha den här som vår enda dammsugare - för då skulle det aldrig bli rent under många möbler.

  Men den är fenomenalt lätt och smidig att ta fram, manövrera och komma in i trånga utrymmen med. Det positiva väger absolut upp det negativa för mig även om vi inte kommer att överge vår gamla klump med sladd.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig sladdlös dammsugare med rejält sug och bra finesser.

  Jag kan inte vara annat än nöjd. Drygt en vecka efter min ryggoperation kan jag använda en dammsugare. Inte en stor och klumpig, för den kan och ska jag inte bära. Utan en smidig och sladdlös dammsugare med riktigt bra sug. Det är lätt att tömma och rensa munstyckets borste. Belysningen är perfekt i mitt gamla torp, med alla små skrymslen. Det finns bara 2 saker att klaga på. Det är svårt att dammsuga i hörnen och den går inte in under sängen.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det bra:
  Smidig
  Bra batteritid
  LED-lamporna
  Lätt att rengora

  Det dåliga:
  Fungerar dåligt på tjocka mattor
  Svår att komma ut små ytor

  Överlag är jag nöjd med dammsugaren. Den är smidig, lättanvänd, har bra batteritid och har bra sugförmåga. Hanteringen fungerar väldigt bra på plana ytor. Den rullar lätt, är lättstyrd och LED-lamporna fungerar över förväntan för mörka platser. Efter avslutad städning så är den lättrengjord och är smidig att ställa tillbaka på sin plats igen utan att vara i vägen allt för mycket.

  Tyvärr är det inte bara frid och fröjd i övrigt. Som sagt fungerar den bra på plana ytor men direkt vi försöker dammsuga lite tjockare mattor så får den problem - den stängs av och får kämpa för att klara av en luddig matta. Utöver mattor är det även lite svårt att komma åt små ytor som t.ex. under en soffa eller i små vrår eftersom den ej har någon löstagbar del som i en mer traditionell dammsugare med rör. Den går att lyfta upp för att dammsuga ovanpå ytor men det krävs nästan direkt två händer för att komma åt ytorna eftersom den är rätt tung och otymplig att ta med en hand.

  Sammanfattningsvis så fungerar den utmärkt på plana ytor där det inte finns några luddiga tjocka mattor. Batteritiden räcker utan problem till och den är lätt att starta, använda och ställa tillbaka. Problemen kommer när man ska ta sig an lite svårare ytor samt platser. Den räcker utmärkt för en snabbstädning på golv men för grovstädning av en lägenhet så vinner en traditionell dammsugare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna dammsugare överträffade mina förväntningar. Ett perfekt komplement till den vanliga dammsugaren. Enkel och smidig då den är lätttillgänlig att ta fram och dammsuga där det är som smutsigast.
  Perfekt när det kommer till att dammsuga i trappen hemma och och vid ytterdörren där det oftast samlas extra mycket smuts. Bra batteritid och enkel att rengöra behållaren samt filtret.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så himla nöjd. Lätt och enkel. Sugkraften kanon och plus med led lamporna så man inget missar.
  @pyssel_ewa
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sugförmåga: över förväntan bra!
  design: lätthanterlig, enkel och rörlig. snygg.
  ljudnivå: en aning högt. antar att det är för sugförmågans skull den låter.
  hastighet: jättebra med tre olika hastigheter.
  rengöring: filtret sitter som berget så än så länge har jag inte fått bukt med det.
  lamporna: jättebra att använda när man dammsugar under sängen.
  ställage: jättebra och tar lite plats. bra att den laddas automatiskt när den står i ställaget.
  Batteritid: har inte använt den mer än 20min i taget men det har funkat jättebra. en tumme ner för att den måste stå och laddas jämnt för att behålla livslängden på batteriet.
  brush clean funktionen: bra att den finns, det gillar jag. men den har än så länge inte funkat hos mig. hårstråna tvistar sig runt borsten istället och sätter sig som berget och då blir det till att ta bort för hand.

  Har haft den i ca 2 veckor och testat den några gånger.

  Mvh isabella
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag tycker att detta är en lättanvänd dammsugare med stor sugkraft. Den bör placeras lättillgängligt så att man alltid har den till hands. Hur enkelt som helst att suga upp smulor efter man skivat bröd eller grus i hallen efter skor, barnvagn mm.
  Batteritiden räcker mer än väl till en lägenhet på 93 m2 och den fungerar bra både på parkett, mattor och möbler. Många fördelar men det finns även några nackdelar. Det är svårt att komma åt i trånga utrymmen, t ex under soffan och om det finns personer i familjen med lite längre hår snurrar dessa fast och kan inte rengöras via den inbyggda självrengöraren. Här krävs en sax för att kunna få bort håret (annars stannar dammsugaren).
  Jag tror att man kan klara sig med enbart denna dammsugare men då behöver man komplettera med andra hjälpmedel, t ex en extra lång dammvippa för att komma åt under soffa, och andra trånga utrymmen.
  Det är väldigt lätt att tömma dammsugaren samt rengöra filtret.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I love it. It's very practical and saves a lot of time and effort when you are cleaning. The light feature is my favorite cause it helps me see all of the dust that needs to be cleaned.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min favorit funktion är DustSpotter™ led-lamporna som gör det enkelt att se smutsen i mörka utrymmen. Behållaren är enkel att tömma och laddningsstationen tillsammans med dammsugaren blir en snygg inredningsdetalj. Batteriet på upp till 80h är perfekt för att mina 100kvm och jag har även batteri kvar för eventuella olyckshändelser.

  Det jag även gillar med dammsugaren är att den är så himla smidig, har 3 kraftlägen med bra sugförmåga och jag slipper den klumpiga dammsugaren som just nu står och dammar i städskåpet. Jag är jätte nöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra dammsugare,smidig,kraftfull och lättanvänd. Rekommenderas.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En dammsugare med riktigt bra kraft som är riktigt enkel att använda. Lite tung att lyfta men ”glider” väldigt bra så märker inte alls av tyngden medan jag dammsuger.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enkel att hantera, barnen dammsuger oftare nu.

  Bra kraft.
  Enkelt att tömma behållaren.
  Bra med en fast laddningsplats.
  Bra med enkel rengöring av rullen.

  Dåligt att lampan "pulserar" när den är färdigladdad, hade räckt med att den lyser eller slocknat. Har fått tejpa över den för barnen gillar inget som blinkar under natten.