Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AEG L8WBM163C (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AEG Tvättmaskiner (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vi gillar verkligen AEG:s fristående tvätt-tork! Maskinen är väldigt tystgående jämfört med vår gamla tvättmaskin. Designen är snygg och det är väldigt smidigt att ha kombinerad tvättmaskin/torktumlare när man har ett litet badrum. Nu slipper vi många gånger hänga upp tvätt i lägenheten och med automatprogrammet kan vi sätta på en tvätt när vi ska iväg någonstans för att sedan komma hem till såväl tvättad som torkad tvätt. Det enda negativa är att det inte går att köra för stora mängder tvätt i automatprogrammet för då blir inte tvätten tillräckligt torr. Torktiden är även lite längre än en vanlig torktumlare men de positiva delarna väger med råge upp detta!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En snygg och tyst kombinerad tvätt/tork som håller vad den lovar.
  Lättanvända funktioner.
  Stort plus för mig som hundägare är att pälsen sitter kvar i filtret och inte på kläderna efter tvätt/tork.
  Mycket nöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra maskin som gör precis det den ska göra.
  Jag har tidigare använt både vanliga tvättmaskiner och torktomlare, men också andra kombinerade tvätt och torkmaskiner och denna maskin är bättre än alla tidigare maskiner jag använt.
  Det blir så pass torrt av den vanliga tvättningen att torkprogrammet bara behöver användas till handdukar och underkläder. Extra plus för att den har ett par få torkprogram, för andra maskiner med likanande funktion brukar gärna bli överkrångliga.
  Jag kan verkligen rekommendera denna maskin.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra maskin! men lite rörigt meny och display setup.

  Har haft det i drygt 3 månader nu. Bli bekant med maskinen och dess funktioner. Ser det finns inget att lägga på, bra att titta på och bygga upp kvalitet känner sig bra. Det enda som är lite irriterande är knapparna (som inte är mekaniska knappar men peksknappar). Är det de inte svarar genom att röra dem, men när du är svag förbi dem. Programmen är klara, menyerna är inte lätta att förstå, lite rörigt inställd, inte självförklarande. När du matar maskinen och den har registret på diskbänken, rekommenderar du mängden tvättmedel i%. Men ingenstans i manualen är hur mycket f, till exempel, 70% tvättmedel är. eller vad som hänvisas till. Tvättningen själv verkar som om det gör ett bra jobb. Stör inte heller mycket. Varje gång du använder torrfunktionen måste du dock tvätta förpackningen i dörren (med tyg) och köra ett tvättprogram / rengöringsprogram på maskinen. Men jag tycker att tvätta cykeln är lite lång, även om jag har kortets nedgångstid. Det finns ingen snabb progam på det, något jag saknar (30 min tvätt, 40/60 grader).
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att vår familj flyttat från ett stort hus till en mindre lägenhet letade vi efter en kombinationsmaskin som kunde både tvätta och torka men där kvaliteten borde vara likadana och inte på bekostnad av varandra. Tvättprogrammen har fungerat optimalt och desamma med torkprogrammen. Men det tar tid att komma in i alla funktioner. Efter att vi har använt torkprogrammet och tvättat tvätt efter det blir tvätten efter tvätten ganska lös. Vi har försökt följa instruktionerna för att peka ut vad som ska göras men vi kämpar fortfarande med kläderna.