Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 65PUS8602

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (192)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Svårt att hitta några brister. Den har väl egentligen allt man kan önska sig från ett TV som inte är OLED. Bland annat HDR, Kvantpunkter men framförallt "local dimming" som annars är det knepiga med dagens LED (läs: LCD).
  Den medföljande soundbaren är det bästa i ljudväg jag har hört som följer med ett TV, dock inget att hänga i granen om man har ett gediget surroundsystem.
  Anledningen till att jag köpte TVn var bland annat Philips nya Ambilight-system som består av små ledlampor längst hela baksidan vilket är helt fantastiskt och lite det som gör TVn unikt i TV-träsken. Ser nu att TVn har gått upp till 16000 igen men då jag köpte den för ~11 när den var som allra lägst så fanns det inget som kunde konkurrera varken prismässigt eller kvalitetsmässigt. Att Android Pie också är på väg ut till TVn är ett enda stort plus.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte en sådan här TV och kan inget annat säga än WOW! Kanonbild och fantastisk på alla sätt och vis. 10/10
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kom från en LG 55LA965, vilken TV! Bilden är fantastisk och android tv gör tv upplevelsen helt komplett.

  Efter att ha har TVn ett tag syntes det att ramen var böjd... Och nu vägrar både Webhallen och Philips och ta ansvar och byta ut denna utan önskar att jag ska vara utan tv ett par veckor för den ska tydligen in på service!? Under all kritik tyvärr, service för oss konsumenter måste prioriteras, det kan och får inte vara så att vi konsumenter drabbas när vi får en defekt vara?!? Aldrig mera Philips och aldrig mera Webhallen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick hem min för någon månad sedan, hade tidigare en 65pus9109. Hade lite strul med den och fick således den reklamerad. När jag sedan skulle ha en ny och nya 9 serien inte hade kommit så fick det bli att satsa på 8602 istället. Ångrar det inte en sekund!

  Svärtan är ruggigt bra! Inga problem med clouding eller liknande heller. Svärtan håller OLED klass.

  Ljusstyrkan är även den grymt bra. Gillar inte att köra med olika ekolösningar aktiverade så jag stängde även av ljussensorn. Detta resulterade i att man manuellt fick sänka ljusstyrkan lite för att inte bli trött i ögenen. Har inte hunnit göra alla bildoptimeringar ännu, men riktigt bra redan från leverans!

  Inbyggd android var jag ju van vid redan på 9109 men den hade ju den gamla versionen så denna med nya var ett lyft! Netflix i 4K och HDR är en fröjd för ögat!
  Inväntar nu att android 7 ska släppas. Trodde att denna skulle få det relativt fort men inte sett något om det ännu, tyvärr!

  Ljudet har ju alltid varit en sak som Philips fått bra betyg för på sina tv, likadant här! Ljudet är riktigt bra och soundbaren ser stilren ut. Lite synd att den inte stödjer Philips trådlösa bt baslådor, har kvar en från den förra tvn.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan inte berätta något annat än bra tillfredsställelse, gick från en relativt bra plasma vid den tiden, med bra recensioner, PS50B551 samsung till detta.

  Allting är bättre på detta,

  Mycket imponerad av den svarta nivån på och är LCD / LED.
  Smart tven är väldigt snabb och enkel att använda, inga problem och eftersom jag har läst mycket klagomål om en produkt som de inte har sett men använder prediktiva / psykiska förmågor tydligt och förutse phillips på något som går tillbaka i tid så jag ser nu hur fel tar de i förutsägelserna.