Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Azur Elite GC5031

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (122)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Innovativt strykjärn som automatiskt ställer in rätt temperatur och mängd ånga. När man stryker första gången så försöker man pilla på knappar och alltid ställa strykjärnet upp när man inte stryker. Gör inte det, i med kontakten, stryk och låt järnet bara stå på strykbrädan utan att vinkla upp det vid paus. Strykjärnet sköter allt själv. Minus för att det inte finns någon "inbyggd" sladdvinda i foten som fungerar bra och att indikatorn för läge/knapp på ovansidan inte är helt tydlig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har aldrig tidigare tyckt att det varit speciellt roligt att stryka, det har tagit tid och det har heller inte blivit hundra bra. Sen jag fick detta strykjärn hem till mig tycker jag inte bara att det är väldigt kul att stryka, det blir också riktigt grymt resultat, på väldigt kort tid. Fullkomligt älskar funktionen med att det inte är några inställningar, den känner snabbt av vad det är för material och anpassar temperatur och ånga efter det.. även IQ-tekniken att den aldrig kan bränna ett plagg är perfekt för alla oss som helt plötsligt går iväg och gör något annat. Jag har privat många ångstrykjärn från olika märken men denna är överraskande kraftfull! Ett roligt exempel är att den ångade kläderna såå bra under strykningen att det bildades kondens under strykbrädan, så jag var dessutom tvungen att köpa ett nytt överdrag till strykbrädan så de inte skulle droppa ner på golvet! Det är vad jag kallar ordentligt med ånga. Och det kommer ni även märka på kläderna. Alla små envisa veck och skrynklor försvinner med ett kick! När man stryker med detta strykjärn så känns det lite som man håller i en liten ångmaskin fr man kan känna hur det tuffar när man för det över strykbrädan.. men så fort man stannar upp stannar även värmen/ångan.. detta strykjärn är så smart att det känner av om man håller för länge på ett ställe! Jag är verkligen så himla nöjd med denna produkt så jag var tvungen att dela med mig av min positiva erfarenhet! Därför uppmanar jag alla som vill ha ett användarvänligt men samtidigt sjukt effektivt ångstrykjärn att prova detta! Lovar att ni kommer bli helt sålda! 🙂
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Storleken och tyngden skrämde mig lite innan jag hade testat den. Men mot underlaget flyter den otroligt mjukt och lätt. Magiskt resultat!
  Det absolut bästa med den är säkerheten, speciellt som småbarnsförälder. Spelar ingen roll om man glömmer den mot strykbrädan.
  Känns väldigt tryggt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett strykjärn som är lika genialiskt som enkelt. Jag har aldrig tidigare brytt mig om att läsa eller lära mig om hur strykjärn ska ställas in eller användas för olika material, med resultat därefter. Med detta stykjärn blev resultatet fantastiskt. Smart teknologi som kan underlätta och användas i vardagen. Jag är oerhört imponerad över hur lättanvänt stykjärnet är. Lång sladd gör det möjligt att röra sig och placera sig utifrån rumsliga och fysiska förutsättingar. Stykjärnet väger något mer än väntat, men inget som stör användarfunktionen.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  den här ångstrykjärn är bra, riktigt ordentlig grej kan man säga. Bara en stryk ger slätt på kläderna. Tyvärr är det för tungt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Älskar Philips strykjärn och detta gjorde mig inte besviken! (Nästan) Ett nöje att stryka nu!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snyggt och smidigt strykjärn. Toppklass!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt smidig! Skönt att bara sätta igång och stryka. Snygg design!
  På minussidan: något tung, men det positiva överväger.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  nu när Julen Kryper på och alla gardiner ska strykas, måste jag säga att detta strykjärn funkar alldeles som utlovat. Den stora fördelen är att den är väldigt enkel att använda och inte en massa inställningar som måste göras. det är bara stoppa in kontakten och köra!
  Med 4 små rara Barn mellan 1-11 som springer runt och hittar på allt mellan himmel och jord, så var den automatiska avstängningen den första funktionen som fick ställas på prov och är nått som funkar super! Om jag skulle Hitta något negativt med det hela Skulle Jag väl säga att priset är lite i överkant för en Familj på 6. Men bortser man från det Rekommenderar jag Strykjärnet helt klart!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har alltid avskytt att stryka då det tar oändlig tid och resultatet ändå aldrig blir helt som jag vill.
  Med Philips Azur Elite förändrades allt!
  Tack vare SMART funktionerna arbetar den självtänkande och resultatet blev helt perfekt strukna skjortor, löpare och gardiner, på rekordsnabb tid. Philips Azur Elite har gjort det omöjliga möjligt...jag tycker helt plötsligt att det är roligt!
  Designen är snygg och beskrivningen är lättläst. Automatisk avstängning ger en trygghet i vardagen.
  Med fyra olika funktionsinställningar så är det lätt att hitta det man känner sig bekvämast med. För mig är det utan tvekan IQ. Varför jobba i motvind, när Philips Azur Elite gör jobbet själv åt dig!
  Rekommenderas VARMT!