Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (284)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Till det yttre så skriker detta tangentbord kvalitet, men funktionerna är tyvärr väldigt irriterande. Jag köpte det för att arbeta med Adobe Premiere Pro, men hjulet är nästan omöjligt att använda där. Det finns två funktioner som man skiftar mellan och rör man en millimeter fel på hjulet så ändrar det funktion och detta händer hela tiden vilket gör att det försvårar arbetet mer än det underlättar. Dessutom dyker dialogrutorna för att ändra mellan dom två funktionerna upp på skärmen varje gång man använder hjulet och är i vägen för tidslinjen i klippet man redigerar. Kommer göra retur på det.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  + 1,0
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  I grunden ett helt fantastiskt tangentbord. Klart bästa jag provat. Skönt, tyst, precist. Det enda är väl att jag trodde hjulet skulle ha fler naturliga funktioner eller vara enklare att "programmera". Och att det är ett ganska dyrt tangentbord. Men MX Keys är ju lite billigare och samma utöver hjulet. Kommer köpa ett MX Keys att ha på kontoret.

  Känslan är lite som "varför har jag inte köpt detta tidigare?"
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Grymt tangentbord för designer
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Gillar att det var så smidigt att byta mellan olika enheter, och dom (nästan) oändliga inställningar och tweaks man kan göra med programvaran, programmera knappar o.s.v. - jag har även deras mus Master MX3 och tillsammans har dessa två verkligen underlättat mitt arbete och plugg. MEN, och ganska stort men, knapparna är jäkligt usla. Och blir slöa/sega efter en tids användning, och det går liksom inte att fixa det. Klistrar sig, jag har varken rengjort med medel eller spillt något i det kan jag tillägga.

  Ägd 2 utav dessa och gjorde misstaget att försöka ta bort enter knappen på första för att försöka göra rent och få bort segheten - STORT MISSTAG, det var i princip omöjligt att få tillbaka den på plats efter sen. Försökte ta bort 1-2 till i hopp om att reverse engineera tillbaka den första utan hopp. Kankse var dumt att beställa ett nytt, för nu efter 2 månader börjar enter och några andra knappar bli slöa igen - vad gör man?

  På tok för dyrt med tanke på knappkvalité i min mening. Måste använda ett annat vid programmering. Logitech Craft duger till slösurf och lite jobb.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Ett fantastiskt tangentbord att skriva på och jag använder det även för gaming.

  Scrollhjulet är för mig meningslöst och jag använder det bara för att kontrollera ljudet. Samtidigt förstår jag att där är en del teknik bakom det med touch-sensor, olika lägen och agerar även som knapp. Av denna anledning hade jag gärna sett ett exakt likadant tangentbord utan detta men som kostar mindre.

  Batteritiden är riktigt dålig och jag tror det delvis beror på att bakgrundsbelysningen tenderar att återställas till att lysa. Av denna anledningen kör jag alltid med kabel i för det ger mindre problem. Men detta är faktorn varför 2 minus dras bort från ett annars väldigt bra tangentbord.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bedrövligt dålig batteritid. Belysningen på tangenterna återställs till fabriksläge. Förvånansvärt ofta fastnar dialogrutor på skärmen som inte försvinner (när man t ex använder kronan för att justera volymen).

  Väldigt bra att det kan paras ihop med 3 olika mottagare (dator, telefon, TV t ex)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Wow, tyst skönt tangentbord, mjukt skålade tangenter med smart bakgrundsbelysning som tänds av närhetssensor, tre tangenter för direkt koppling till tre enheter och några ytterligare extra tangenter, allt i en tung stabil konstruktion.
  Aningen frågetecken: den kombinerade PC/Mac-märkningen på flera tangenter kan förvilla något och "lustigt ljud" från hjulkontrollen när den växlar mellan stegat och fritt läge, men det lär man vänja sig vid.
  Summa summarum: ett riktigt tangentbord man vill bära med sig till den bärbara - eller köpa fler av om man har råd för billigt är det ju inte.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt härligt tangentbord! Riktigt sköna knappar, framförallt mycket tysta. Avger kanske hälften så mycket ljud som mitt gamla K750. Och bara en bråkdel av ljudet jämfört med K810 som jag också har.
  Smidigt med att man kan koppla ihop tangentbordet med flera bluetooth enheter som surfplattan, mobilen och PC.
  Smart att inkludera en egen knapp för miniräknare ovanför NumPad. Mycket ljusstark bakgrundsbelysning, man behöver inte ha belysningen på max. Lite synd att man inte kan vinkla ner t-bordet helt platt, men det är väl en vanesak. Både K750 och K810 är helt platta.
  Mjukvaran Logitech Options ökar anpassningsmöjligheterna rejält. Man kan programmera om de flesta knappar till vad man vill, samt ställa in hur Crown-hjulet ska fungera i vissa program.
  Tar nog ett tag innan jag hittar fulla nyttan med Crown-hjulet.
  Inga konkreta negativa saker har framkommit ännu. Visst tar ett tag att vänja sig vid att träffa Backspace och Esc, men återigen, muskelminnet måste ändras lite sen kommer det bli perfekt.
  Har bara haft tangentbordet en dag än så länge, så kan komma att ändra betyget framöver, men än så länge är jag riktigt nöjd. Fick det för 1490 inkl frakt från Power.se nyss.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har letat efter ett bra tangentbord i mer än 30 år. En del av dem har varit OK. Detta är det klart bästa jag prövat så här långt. Dvs för att skriva med.
  Hjulet vet jag inte om det ger mig så mycket. Inte ännu i vilket fall, men det kanske kommer.
  Att kunna styra 3 olika saker med ett klick är positivt. Dock följer det bara med en sändare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OBS! Omdömde baserat på första intryck och några timmars användande!

  Wow vilket skönt tangentbord.. De absolut skönaste tangentbordet jag skrivit på! Det kostar ordentligt men har man användning av flow tekniken kan det vara värt.
  Väldigt intressanta funktioner i wheelhjulet. Inte bara ett slags volym wheel som många tangentbord har sina funktioner för. Denna kan du programmera till att göra nästan vad som helst i olika program. Bara byta fil i firefox gör mig väldigt nöjd. Byta skrivbord fram och tillbaka i windows miljön är också mycket intressant.
  Nu har jag även logitech MX Master 2 vilket också är en väldigt rekommenderas mus. På den har man ytterligare en scrollfunktion som jag använder till att zooma på websidor men annar shade jag använt wheelfunktionen på tangentbordet till det också.

  Jag märker att jag skriver oerhört mycket snabbare på detta tangentbord än något annat jag någonsin skrivit på innan. Det är säkert subjektivt men är man redo att betala premium för ett tangentbord och vill ha ett med bra smidig anslutning (bluetooth), sköna och tysta tangenter, väldigt snyggt, bra funktioner i ett slags wheel, anpassningsbar mjukvara och logitech flow för att ha en enhet som kontrollerar flera olika devices så rekommenderar jag logitech craft starkt!

  Om detta omdömde inte ändras så står min fullpott kvar. Dyker det upp problem i min användning eller andra åsikter som vill dra ner betyget så gör jag det. Annars är detta fortfarande det bästa tangentbord jag någonsin använt!

  Update 12/1 -2018
  Älskar det.. Bästa tangentbord jag haft. Inte för gaming givetvis utan för allt annat.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  ingen aning varför jag köpte det, men jag ångrar det inte! bästa tangentbordet jag haft.

  Ändrar starkt min recension till ett KÖP INTE. Batteriet på detta är otroligt kort, inte ens en vecka och för något så dyrt att ha så dåligt batteri, tänk om ett år när det börjar nötas ut och inte laddas fullt ut ens? Deras support säger att en 12-14 timmar om dagen användning förväntas ge ca. en vecka.

  Jag har haft flera av deras tidigare tangentbord som hållt BRA mycket längre än så och trots det varit mindre, K810 tex.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Köpte tangentbordet för att snabbt kunna växla mellan en macbook pro och en PC med Windows 10.
  Jobbar som systemutvecklare så spenderar mycket tid framför datorn och just nu med nämnd uppsättning.
  Ett robust och stabilt tangentbord med lite tyngd i och växlingsfunktion lät attraktivt så tog en chansning trots vissa problem tidigare med just Logitech bluetooth tangentboord.

  Jag borde ha gjort mer research innan jag införskaffade tangentbordet. En enkel sökning på "Logitech Craft och Macbook Pro Connection Issues" förklarar varför.

  Första kopplingen fungerade felfritt, men när Mac:en gick in i sömnläge så tappades kopplingen och gick inte upp igen. Tog bort parningen och försökte igen, då hittade de varandra men nästa sömnläge var det borta igen och nu kan jag inte ens få dem att identifiera varandra.

  Jag köpte samtidigt ett K380 tangentbord för att ha mellan Mac:en och IPad:en och det fungerar felfritt.

  Gjorde ett test där jag tog bort kopplingen för båda tangentborden och försökte para om båda. Mac:en hittade K380 direkt men lyckades aldrig identifera Craft tangentbordet.

  Har haft vissa problem till PC:en med men inte i samma utsträckning.

  Man köper ju "high end" produkterna för att slippa "grundproblemen" men verkar som i detta fall att man fått dem istället.

  Det är synd, jag gillar tangentbordets utformning och format, samt att det ser ju bra ut. Men då det inte ens går att koppla upp just nu vilket är det mest basic så kan jag inte ge det högre betyg.
  Får du det att fungera så har du ett mycket trevligt tangentbord.

  Just nu använder jag K380 tangentbordet, vilket känns dumt med tanke på att man spenderat 4 gånger pengarna på ett Craft tangentbord.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Smakar det så kostar det; det här är ett väldigt dyrt tangentbord men det är i en helt annan liga jämfört med andra tangentbord. Ta bara som exempel att backlighten slås på när du närmar dig med händerna, den har alltså en närvarosensor! Eller feelingen i ratten beror på vilken applikation man använder. Så är man i en webläsare så är det tydliga "hack" i ratten då den agerar flik-bläddrare, men när man är i windows eller Spotify så är den helt utan hack och bara är smooth då den agerar volymkontroll.

  Andra plus är:
  Väldigt snyggt, tyst, skön knappfeeling gediget byggt och bra mjukvara för inställningar.

  Det enda negativa är priset, men när man väl har använt tangentbordet så förstår man varför det är mycket dyrare än andra tangentbord. :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ligger stadigt är skönt att skriva på. Ratten har jag dock inte använt så mycket ännu. Bra med Bluetooth.