Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lego Harry Potter: Years 1-4 (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Samma som de andra i serien, inget nytt
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det här är ett underbart spel fyllt med allt det bästa från magins och byggandets världar!

  För att ge lite bakgrundsinformation:
  Lego Harry Potter är nästan som en uppföljare av Lego Star Wars, inte i den aspekten att storyn har något som helst med varandra att göra, utan för att konceptet i grunden är det samma. Men det finns ett par skillnader: Harry Potters värld är som gjord att för återskapas i legos komiska kluriga stil där pussel utgör en stor del av spelet. Även om man inte har flashiga laser-svärd den här gången kommer pusslen in på ett mycket mer naturligt sett.

  En stor nyhet för lego-spelen är dessutom att Hogwarts erbjuder ett fantastiskt open-world äventyr där allt du gör förblir så tills nästa gång du kommer tillbaka. Hogwarts är fullt att extra rum och pussel och är ett ställe där du kan tillbringa många timmar i.

  Tillverkarna har också lagt ner mycket tid på två stora nyheter som ger spelet en mycket mer häftig känsla rent tekniskt. Ett unikt splittscreen system som gör att du aldrig mer måste bli sur för att din kompis inte går dit du vill. Den andra nyheten är ett stort antal lösa småprylar som ger spelet en mer levande känsla, hogwarts och alla banor är fulla av böcker och diverse andra objekt som puttas omkring av lego-gubbarnas ben eller dina magier.

  Till sissts ska jag ägna några ord år en sak som slår en när man spelar Lego Harry Potter, det är ett massivt spel!
  Utöver 24 fantastiska banor erbjuder varje "år" flera tillfällen som är i likhet med en nivå i längd och detaljrikedom, men ägnas åt att lära sig nya magier, vilket av någon anledning då inte räknas som en bana. Duy besöker hogsmead (trollkarlsbyn utanför hogwarts), Diadongränden, Kråkboet (Rons tillhåll), förbjudna skogen och många många fler ställen. Om du som jag är ett Potter fan kommer du känna dig riktigt hemma. Det finns ett bonusläge med massor av bonus nivåer där du även kan bygga själv och släppa lös fantasin.

  Jag märker att jag kan fortsätta hur länge som helst, men för att inte den här redan långa omdömet ska bli oläsligt långt så avbryter jag här.

  _____________________

  Betyg

  Grafik - 10/10 - full HD, vad kan man säga, snyggt, även om det inte är ett tekniskt mästerverk

  Spelupplevelse - 10/10 - Jag är kanske Potter fan, men även till den som inte är det är det iaf en 8:a.

  Hållbarhet - 10/10 - det är enormt, fullt av nya saker att göra överallt.

  Nytänkande - 7/10 - Det finns mycket nytt här, med grunden är mycket lik de andra lego-spelen, du känner igen allt för väl för att den här ska bli högre

  Slutbetyg: 9/10 - måste ha...