Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EUO9GREEN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fullständigt hopplös.

  Suger bra och är hyfsat tyst men slangen är alldeles för hård och handtaget oergonomiskt.
  Ni som är vana vid att även damma med munstycket kan glömma det. Efter ett par minuter är era handleder trötta och slangen har antagligen åkt runt och slagit ner halva inredningen.

  Efter ett par veckor började den även tjuta högt mellan slang och handtag.

  Betyg: UNDVIK dessa slangar och handtag från Electrolux!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Köpte den ny på Netonnet 2018-11-23 för 1 490kr. Idag slutade vredet att fungera där man ställer sugeffekten. Den har funkat bra för övrigt men borde hålla bättre än ca 6månader. :(
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Denna dammsugare funkar klockrent för mig.
  Dammsugarmunstycket är enkelt att koppla på och gå runt och städa känns bra med ett bra ergonomiskt handtag.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Tyst dammsugare med bra sugförmåga som klarar av att göra rent mina gamla trägolv. Plastdetaljerna upplevs billiga men vet man att de är gjorda på återvunnen plast så känns det bättre.
 • Bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Fick dammsugaren idag. och dammsög 250kvm. lika bra och testa den i hela huset.
  den har ett starkt sug, Och den skjuter inget skit framför sej. ganska följsam. främre hjulet kunde varit lite mer följsamt.
  tycker den låter en hel del när man kör på max. vi hade en electrolux ulta one som blev 9år, den var lite tystare. Kan ju tycka att man borde fått ner ljudnivån lite mer på 9 år. men skit i det, jag har oftast musik i öronen så det funkar för mej.
  Funkar fint på alla sorters mattor tycker jag.
  har inte testat parkettmunstycket än.
  helt klart värt priset.
  får ta och skriva lite till om några veckor.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Jag tycker att det här är en jättebra dammsugare! Fin kvalité är det, estetisk, stark och tyst! Jag har alltid tyckt att det är lite bohem-aktigt med plastiga/lätta trasmattor och liknande. Jag och min tidigare sambo (som fick den här) har stora, tunga och långhåriga ryamattor. I det fallet lämpar sig denna dammsugare utmärkt. Lägsta trycket funkar absolut! Fastnar inte... Tills vidare har jag just nu en lite äldre Mielle dammsugare hos min nya flickvän. Mielle är absolut inte det billigaste, för sin tid säkerligen klart dyrare än denna Elektrolux... men ändå är Elektrolux:en så mycket bättre på de flesta punkterna. Jag kommer troligtvis skaffa en ny inom kort. Vilken modell får jag funta lite på, kanske jag inte nöjer mig med EUO9GREEN men den är helt klart värd att ha som alternativ.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt värdelös till mattor. Suger tag i mattan och släpper inte även på den lägsta trycket, så du får med dig mattan. Du måste hålla i mattan med foten eller handen.

  Till golv funkar den bra.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dammsugaren idag och har dammsugit lägenheten en gång med den. Lägenheten (55kvm) har genomgående parkett och klinkergolv så jag använde parkettmunstycket till hela lägenheten.

  Den dammsuger bättre än någon av de dammsugare jag har haft/använt tidigare (i stor utsträckning dammsugare under 800kr dock). Vi har en korthårig hund hemma och jag upplevde inga problem med att få med allt hår, även sten och grus följde med utan problem. Upplevde heller inte att man plogar smutsen framför sig vilket alla mina tidigare dammsugare/munstycken har gjort.

  Munstycket suger tag i golvet men jag upplevde det inte som ett problem och testade därför aldrig att sänka sugstyrkan vilket troligtvis skulle avhjälpa ”problemet”. Både maskinen och munstycket rullade bra och verkar skonsam mot parketten.

  Skönt grepp och mycket tyst dammsugare (jämfört med mina tidigare erfarenheter).
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grym. Skapad av män kanske, men vemmsom.helst klarar av den annars är man klen som en bebis. Suger grymt utan att suga fast i golvet, väldigt tyst och skön att hålla i. Bra köp
 • 1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning