Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EUO9GREEN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (134)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fullständigt hopplös.

  Suger bra och är hyfsat tyst men slangen är alldeles för hård och handtaget oergonomiskt.
  Ni som är vana vid att även damma med munstycket kan glömma det. Efter ett par minuter är era handleder trötta och slangen har antagligen åkt runt och slagit ner halva inredningen.

  Efter ett par veckor började den även tjuta högt mellan slang och handtag.

  Betyg: UNDVIK dessa slangar och handtag från Electrolux!
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 månad sedan
  sluta funka efter 1 månad riktigt skit
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  1699 för en grymt bra maskin! Den är väldigt lättmanövrerad och suger väldigt bra på 40%. Fattar inte han innan som gnällde om att den inte suger, den suger grymt!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Tyst. Men inte rolig alls att använda. Slangen är tjock och gjort av hård plast vilket gör den mycket osmidig vid dammsugning och framförallt vid förvaring. Dålig sugeffekt, även med tom påse. Kan inte suga upp smågrus, ärtor osv. Rekommenderas inte.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Efter 20 år med Electrolux Oxygen så var Electrolux ett givet val återigen.
  Läste endel och tänkte att vi skulle spendera lite mer på en "premiummaskin"
  Denna är endast designad för att sälja, den är ganska hopplös att använda.
  Suger mycket bra, men munstycket som följer med tar ej skräpet, man styr det framför sig. Nästintill vacumeffekt mot golv så inget sugs upp.. På mattor funkar den bättre.

  Inskaffade genast ett 3:e parts golvstycke som fungerar som den skall på grus & damm.

  Maskinen gick sönder efter 3 veckor. Trasigt kretskort. Tretti.se återtog maskinen och skickade på reparation. snabb handläggning med retursedel på mejl etc.

  Maskinen känns hastigt konstruerad med kvalitetsbrister, på slangrulle och hela munstyckets konstruktion.. Men snygg på bild :-(

  Undvik.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bra dammsugare med låg ljudnivå och god sugförmåga. Köptes under Black friday 2019 för 1509:-

  Det följer med två munstycken, det vanliga och parkettvarianten. Anslutning på handtag och munstycken är lite rundat fyrkantiga istället för runda som tidigare, så äldre tillbehör funkar inte såvida man inte får tag på någon form av adapter.

  Värt att komma ihåg är att nya dammsugare från och med 1 september 2017 inte får ha en högre effekt än 900 W. Detta gör att nya dammsugare fungerar något annorlunda än äldre modeller, se även testet på råd och rön.

  Passformen mot golvet är därför tajtare än tidigare, vilket gör att det blir lite trögare att dra runt munstycket. Det fungerar ganska bra med det nya handtaget, men visst känns det lite i handleden efter en stunds dammsugande på full effekt. Lyckligtvis så finns reglage på dammsugare och slang för att sänka suget vid behov.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Efter 2 månader gick handtaget av på slangen. Hög sugeffekt, men vad spelar det för roll när den bara knuffar skräpet framför sig och klarar ändå inte att suga upp skräp om det hamnar på "fel" ställe vid munstycket. Nä, aldrig mer en Electrolux... Låg kvalitet till högt pris.
  Kontaktade Electrolux angående det trasiga handtaget men det ignorerades...
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Köpte en EUO9GREEN hos Net on Net i februari 2019. Nu, 5 månader senare, har effektvredet gått sönder. Resultatet är att den alltid kör på lägsta effekt.
  Enligt Net on Net kräver Electrolux att dammsugaren repareras och dem måste därför skickas in. Reparationen tar 1 - 2 veckor :-(

  Det är tredje Electroluxdammsugaren på 5 år som gått sönder för mig. Jag åkte och handlade mig en Miele istället och hoppas på att den håller bättre.

  Personligen kommer jag aldrig mer handla en dammsugare från Electrolux då kvalitén inte motsvarar priset.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Köpte den ny på Netonnet 2018-11-23 för 1 490kr. Idag slutade vredet att fungera där man ställer sugeffekten. Den har funkat bra för övrigt men borde hålla bättre än ca 6månader. :(
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna dammsugare funkar klockrent för mig.
  Dammsugarmunstycket är enkelt att koppla på och gå runt och städa känns bra med ett bra ergonomiskt handtag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tyst dammsugare med bra sugförmåga som klarar av att göra rent mina gamla trägolv. Plastdetaljerna upplevs billiga men vet man att de är gjorda på återvunnen plast så känns det bättre.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick dammsugaren idag. och dammsög 250kvm. lika bra och testa den i hela huset.
  den har ett starkt sug, Och den skjuter inget skit framför sej. ganska följsam. främre hjulet kunde varit lite mer följsamt.
  tycker den låter en hel del när man kör på max. vi hade en electrolux ulta one som blev 9år, den var lite tystare. Kan ju tycka att man borde fått ner ljudnivån lite mer på 9 år. men skit i det, jag har oftast musik i öronen så det funkar för mej.
  Funkar fint på alla sorters mattor tycker jag.
  har inte testat parkettmunstycket än.
  helt klart värt priset.
  får ta och skriva lite till om några veckor.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag tycker att det här är en jättebra dammsugare! Fin kvalité är det, estetisk, stark och tyst! Jag har alltid tyckt att det är lite bohem-aktigt med plastiga/lätta trasmattor och liknande. Jag och min tidigare sambo (som fick den här) har stora, tunga och långhåriga ryamattor. I det fallet lämpar sig denna dammsugare utmärkt. Lägsta trycket funkar absolut! Fastnar inte... Tills vidare har jag just nu en lite äldre Mielle dammsugare hos min nya flickvän. Mielle är absolut inte det billigaste, för sin tid säkerligen klart dyrare än denna Elektrolux... men ändå är Elektrolux:en så mycket bättre på de flesta punkterna. Jag kommer troligtvis skaffa en ny inom kort. Vilken modell får jag funta lite på, kanske jag inte nöjer mig med EUO9GREEN men den är helt klart värd att ha som alternativ.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte dammsugaren idag och har dammsugit lägenheten en gång med den. Lägenheten (55kvm) har genomgående parkett och klinkergolv så jag använde parkettmunstycket till hela lägenheten.

  Den dammsuger bättre än någon av de dammsugare jag har haft/använt tidigare (i stor utsträckning dammsugare under 800kr dock). Vi har en korthårig hund hemma och jag upplevde inga problem med att få med allt hår, även sten och grus följde med utan problem. Upplevde heller inte att man plogar smutsen framför sig vilket alla mina tidigare dammsugare/munstycken har gjort.

  Munstycket suger tag i golvet men jag upplevde det inte som ett problem och testade därför aldrig att sänka sugstyrkan vilket troligtvis skulle avhjälpa ”problemet”. Både maskinen och munstycket rullade bra och verkar skonsam mot parketten.

  Skönt grepp och mycket tyst dammsugare (jämfört med mina tidigare erfarenheter).
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grym. Skapad av män kanske, men vemmsom.helst klarar av den annars är man klen som en bebis. Suger grymt utan att suga fast i golvet, väldigt tyst och skön att hålla i. Bra köp
 • 2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning