Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EUF8GREEN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min 12 år gamla påslösa Electrolyx gav till slut upp. Och jag kollade då runt på vad det fanns för alternativ idag, och valet föll återigen på Electrolux av kvalitetsmässiga skäl.

  Suget är nästan för bra för mina golv, får köra med minsta möjliga sugkraft för att inte fastna i mitt golv, men den drar ändå in råttor på stort avstånd från munstycket. Den är riktigt tyst vid gång, och lätt och trevlig att manövrera, samt relativt kompakt att ställa in i städskrubben.

  Ett minus dock för handtaget, jag fick ont i handflatan efter en tids dammsugning, men, jag drog på en linda till en innebandyklubba, så blev det trevligare att hålla i, och då var problemet löst. Så jag kör därmed en Electrolux-Unihoc numer.

  Kvalitetsmässigt är det en 10a, men jag drar av ett par stjärnor för den överdrivna sugkraften, samt för handtagets komfort.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fenomenal sugkraft, vilket också drar ner betyget. Den släpper inte taget om mattan. Tyst och lätt maskin. Lättmanövrerad. Enkel att packa ihop snyggt i ett hörn, tar lite plats. Rekommenderas varmt. Har haft påslös dyson innan, vilket är rena skiten.