Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung DW60M6051UW (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Diskmaskiner (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 år sedan
  Köp inte samsung

  Köpte denna ugnen en diskmaskin från dem. Denna hade en trasig avloppslang från fabrik vilket resulterade i vatten som läckte ut i köket. Samsung vägrade hjälpa mig med byte av slang utan skickade mig bara en ny slang så jag fick ordna bytet själv. För enligt dem var det ingen reklamation av diskmaskin, det var ju bara slangen som var trasig. Att jag skulle bli tvungen att få dit hantverkare igen var inte deras problem tyckte de.

  En ugn köpte jag på rean under black friday också. Efter en kort tid började ugnen ge ifrån sig missljud och sen började fläktarna rassla så mkt att det inte gick att använda ugnen. En tekniker beställde massa nya detaljer. Men bakstycket som de skickade var svartlackerat och inte lika som det var innan. Efter ett tag bestämde samsung att jag skulle få en ny ugn. Men Elgiganten ville inte ge mig en ny ugn utan att jag betalade mellanskillnaden. Samsung vägrade hjälpa mig utan hänvisade bara att de inte kunde hjälpa mig få samma ugn igen utan att betala mellanskillnaden. De kunde bara ge tillbaka pengarna som stod på mitt kvitto från Elgiganten.

  Så med detta sagt kan jag inte annat än uppmana alla att hålla sig borta från samsung. Jag har köpt ugn, micro och diskmaskin. 2 av 3 maskiner har vart trasiga inom 6 månader. Under all kritik !