Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung DW60M6051US (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Diskmaskiner (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  Skitmaskin. Diskar inte rent och ibland löses inte tabletterna, trots att man tryckt in knappen TAB. Bestickhyllan är helt värdelös och inte kan den vara tänkt för bestick, Lägger man besticken fint i facken och stänger luckan försiktigt ligger allt huller om buller när man öppnar.
  Tyvärr gick vår gamla Miele sönder och vi önskar att vi lagat istället för att köpa den här skitmaskinen. Stor varning: KÖP INTE!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Håller med föregående recensent, värdelös maskin, har en kyl ifrån Samsung och den är inte alls värd sitt pris. Finns Bosch för inte många kronor mer, IKEAS vitvaror är också ett bättre val. Vi kommer kasta ut bestick-hyllan och försöka få in vår gamla bestik korg i nedre delen.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte denna på Elon i tron att samsung levererar bra prylar. Denna diskmaskin är dock inte byggd för svenska hem med Ikea serviser eller förmodligen andra hem heller. Det började med att maskinen inte diskar rent, efter kontakter med både Elon och samsung utan att få någon bra hjälp. Efter samtal med samsung fick jag intrycket att man ska inte förvänta sig att man kan använda alla program och få en ren disk!?
  Igår upptäckte vi själva problemet. För att få in våra glas behöver vi ha övre korgen i nedre läget men då går den övre spolarmen i tallrikarna i undre korgen!? Vi har bl a Ikeas ”kaffeglassen” men högre blir det inte. Även utformningen av korgarna är dålig. Nu har vi valet att diska 2 ggr eller slänga ut bestickslådan. Att byta porslinet känns jobbigt...