Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Boombox

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (46)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jbl boombox, tillverkad för att vara den kraftfullaste bärbara högtalaren vilket stämmer på rätt bra. Ljudet som den leverar är kristallklart med en fyllig och skön bas att lyssna på.

  Den tekniska informationen om högtalaren är inte 100% korrekt då det står att den inte producerar bas under 50 hz vilket är fel, den producerar som lägst 40 hz bas vilket jag testat själv. Det står också att högtalaren har en 60 watt effekt, det stämmer men det gäller bara när laddnings kabeln är inkopplad, annars ligger högtalaren på en 40 watt effekt. Batteri tiden sägs ligga på 24 h, då den ligger på 20 h.

  En annan gömd sak om högtalaren så finns det något kallat " low frequency mode" vilket höjer låga frekvenser och sänker höga frekvenser. I det här " low frequency mode" har jag sett att högtalaren går ner i 10 hz, kan säkert några hz lägre men det kan skada högtalaren vid höga volymer och det är inte värt det, i mina ögon. Low frequency mode sätts på vid nedtryckning av volume down och Bluetooth knappen i drygt 10 sekunder.

  Det positiva:
  - Kraftfull för storleken.
  - Portabel( Kan dock vara drygt att bära på den under lång tid då högtalaren väger 5 kg)
  - Kristallklart ljud.
  - Jbl connect appen är väldigt enkel att förstå och använda.
  - Low frequency mode ( Kan dock förstöra högtalaren vid höga volymer).
  - Känns som en bärbar stereo.
  - Batteritiden.

  Det negativa:
  - Priset, just nu ligger högtalaren på 4990, vilket känns lite för mycket p.g.a vad man får.
  - Diskanten tar överhand i höga volymer då basen nästan försvinner.

  Jbl boombox får en 9/10 då den är en riktigt bra portabel högtalare och jag rekommenderar att köpa den när priset har sänkts lite, eftersom att nu känns det lite för högt.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Mina erfarenheter efter en bröllopsfest nu i sommar:
  Den fyller utan vidare ett halvöppet partytält 6X12m med mingelmusik inför middagen, vi testade någon gång att dra på lite mer än "mingelnivå" och basen låter som om den kommer från en betydligt större pjäs.

  Senare på småtimmarna efter dansen blir det bastu och badtunnor vid en sjö och högtalaren ställs på bryggan utanför bastun, och återigen imponerar ljudet, bra tryck och tydlighet över hela registret. Går utan vidare att spela så högt att basen "känns" i bryggan. Vattentåligheten testas dock inte fullt ut, men lite stänk klarar den utan problem.

  Ett flertal bröllopsgäster (varav en del faktiskt var nyktra) uttryckte sig i väldigt positiva ordalag om ljudet.

  Högtalaren var fulladdad vid de oilka tillfällena, under badet spelades det på rejäl volym kanske 3..4 timmar (minns inte riktigt) utan några tendenser till avmattning (24 timmar ska den ju klara på sansad volym).

  Lätt att bära tack vare det rejäla handtaget.

  Lätt att paira med mobilen, gick på några sekunder.

  Och priset var inte heller fel, en rabattkod från CDON på 20% dök upp lägligt, listpriset var då 4990:-.

  Edit: går ej att sänka volymen via -knappen längre (trots test på flera enheter och senaste firmware så nu åker betyget ner några snäpp p.g.a. en kvalitétsmiss)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  För en 5kg, 2700kr högtalare som går att koppla med alla andra JBL högtalare med Connect+ så finns det typ inget mer att önska.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Skönt ljud. Bra tryck i basen. Finns i.o.f.s. bara två ljudlägen (ute/inne) - men finns ju equalizer i de flesta mobiler

  Bra mottagning - anslutningen har inte strulat en endaste gång

  Det enda jag stört mig på är att knapparna är så diskreta att de ibland är svåra att hitta om det inte är dagsljus

  Mycket ljud för pengarna (runt 2.500kr)
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Köpte denna högtalare för 2490 kronor.

  Tanken var att använda den i garaget och emellanåt på altanen/ i trädgården. Det som lockade var priset och långa batteritiden.

  Lämnade tillbaka högtalaren dagen efter inköpet då jag tyckte att den lät bedrövligt illa. Missförstå mig inte, den låter mycket, men illa.

  Köpte en Sonos Move istället, otroligt mycket bättre ljudkvalitet.
 • 4 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  För 2690:- kan du nog inte få en bättre portabel högtalare som dessutom har ett utomordentligt bra batteri som håller hela kvällen/natten. Så jag köpte 3 st 😂
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag betalade 2990 kr för den och för det priset är det ett fynd, riktigt skönt ljud med bra tryck i.

  Får du tag på en för 2990 kr har jag bara en sak att säga: KÖÖÖÖP!

  Positivt:
  Grym batteritid!
  Bra ljud!

  Negativt (nu är jag väldigt petig):
  Max volym eventuellt något låg.
  Den väger in på dryga 5 kg...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har ju 2 st JBL Xtreme (1:a generationen), men har velat få tag i Boomboxen ända sedan kom. Blev superglad när jag i förra veckan hittade den för 3290kr hos Elgiganten. Har precis hämtat ut den o åh vilket ljud den har. Hade ju egentligen tänkt köpa en ny Xtreme men andra generationen för min ena krånglar i laddningen o måste alltid sitta inkopplad i ett strömuttag numera. Men att betala 2490 för en Xtreme (2:a generationen) när man kan få en Boombox för 3290 hade varit dumt.
  Ja det är ändå mycket pengar, men 3290kr är definitivt Boomboxen värd, men 4990 hade jag inte betalat för den. Visst det är väl en inte en högtalare man asar runt långa sträckor precis eftersom den väger en del, men den är ändå lätt att flytta runt i huset eller ut i trädgården o den har ett fantastiskt ljud o en bas som är värd namnet bas o som ändå inte dränker diskanten. Eftersom Xtremen fungerar likvärdigt så var Boomboxen var lätt att förstå sig på o den funkar fint att parkoppla till Xtremerna också. Supernöjd med mitt köp :-D
 • Perfekt
  2 år sedan
  Blir 5av 5 då prisjakt tagit bort skalan från 10. Annars hade de blivit 9av10.

  Som många säger så är den stor. Men så farligt stor är den inte. Men den väger några kg.

  Den spelar bättre och högre än JBL extrem. De hörs tydligt om du spelar utomhus och kommer en bit bort från högtalaren. Då hör du att Boomboxen fortfarande har ljud fyllt med bas, medans Xtremen låter men inte ha de fylliga.
  Sedan så spelar Boomboxen högre även om JBl xtreme fortfarande spelar bra den med.

  Jbl är en bättre strandhögtalare samt en liten högtalaren för hemmet.
  JBL boomboxen är en bättre utomhus partihögtalare där du ska spela på en större yta.

  De jag saknar på boomboxen är att man antigen skulle kunna ha en equlizer via appen. Eller en basknapp.

  De som tåls att nämnas är att JBl boombox levererar 2x20watt på batteri och 2x30watt med sladd. Men den är inte blyg på något sätt i batteridrift.

  Kommer de något erbjudande så blir de en till då dom kan synkas. Och vad är bättre än en boombox? Jo 2st boombox 😎
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bästa högtalaren jag skaffat, sålde min JBL Xtreme då batteriet börjat strula. Denna är en uppgradering på alla sätt. Kanske lite stor dock (behöver en egen väska åt den). Är perfekt för både sommarkvällar och sommardagar. Vattentätheten har gjort att jag kunnat lega i vattnet med den och lyssna. Basen fantastisk (speciellt när man kopplar in den i väggen) och med säkert över 20h batteritid så är batterinivån inget problem. Är dock lite missnöjd med att den inte har riktigt lika hög ljudvolym som jag hade hoppats på....
 • Bra
  2 år sedan
  Jag förväntade mig mer av denna, den är bra men inte värd pengarna. Den kostar ändå 5000kr i butik, jag tycker Go Play är betydligt mer högtalare för pengarna. Även Xtreme (gen 1 för ca 1500-2000kr) är mer högtalare för pengarna.
 • Usel
  2 år sedan
  Köp någon av dom mindre ... JBL den spelar inte 1500 kr mer och storlek
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Överlag en mycket bra högtalare.

  JBL är systermärke till harman/kardon och har tagit harman/kardons modell go play 2016 och uppgraderat den på flertalet punkter:

  Högtalaren spelar högre, har mer bas, är vattentät samt har mycket bättre batteritid.

  (Batteritiden är 5.5h vid absolut max volym vid inomhusläge och ännu längre vid absolut max volym på utomhusläge, kanske uppemot 10 timmar. Som en jämförelse så räcker harman/kardon go play 2016 endast 2.5 timmar på högsta volym, harman kardon onyx studio 4 endast 2 timmar samt B&O Beolit 17 2.5 timmar.)

  Trots detta så är ljudkvalitén och ljudkaraktären väldigt snarlig go play vilket är mycket bra då go play låter väldigt kvalitativ. Go play låter något bättre vilket främst märks inomhus men JBL boombox är i det stora hela ändå den absoluta vinnaren just på grund av alla andra punkterna (högre, mer bas, bättre batteritid, vattenskyddad).

  Det bör även noteras att boombox till skillnad från onyx studio 3/4 låter lika högt på batteri som med sladd ansluten.

  Enda som jag tycker saknas med högtalaren är någon form av 360 graders ljud, men det går att fixa genom att hänga en flip 4 i handtaget så att den spelar musik bakåt. Ljudspridningen blir då imponerande bra, med ett ljud som nästan spelar lika högt runt hela högtalaren.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Ett enda sketet minus för utseende. I övrigt är det marknadens tveklöst bästa portabla högtalare.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vilket jävla tryck!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fenomenalt ljud! Dock inte lika rent som Audio Pro Addon T10. Spelar väldigt högt och jäkligt maffig bas