Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Onyx Studio 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Uppdatering: Efter garantiperioden så har batteriet kastat in handduken. Den spelar knastrande musik i fem minuter innan den dör. Jag har ALDRIG varit med om en så dålig uppladdningsbar produkt - t.o.m. Brauns värdelösa batterier i deras eltandborstar håller ju längre. Jag har varit i kontakt med H/K:s kundtjänst och de meddelar att jag får bekosta en reparation på egen hand. Har nu beställt ett piratbatteri som jag hoppas att jag kan byta på egen hand. Sänker betyget till två stjärnor.

  Svårt att ogilla den här Onyxen. Sett till pengarna (1300 spänn) låter den bra med skön punch i basen (risk att den blir liiite "bumlig" ibland tyvärr) och ganska öppen ljudbild. Låter ju t.ex. avsevärt mkt trevligare än min JBL Charge 3. Som resehögtalare finns det dock många bättre alternativ då formatet knappast inbjuder till att packas ned. Dessutom har den separat (och unik) strömförsörjning. Batteritiden är på pappret måttligt imponerande, speciellt då effekten dras ned vid batteridrift - men som sagt, finns bättre alternativ om man behöver högtalare att bära runt på.

  Provade att para ihop den med min Charge 3 och det gick utmärkt. Ingen funktion jag tror mig komma att använda dock.

  Köpte ett passande fodral/väska till den på Amazon för 200 spänn som sitter som ett smäck, så nu känns det lite säkrare att slänga ned den i en resväska.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  15 dagar sedan
  Fungerade helt okej i början. Trodde den skulle vara bättre. Med tiden blev den allt sämre då batteriet tog slut snabbt.

  Ljudmässigt är okej för sitt pris, men jag förväntade mig inte bätrte ljud heller så jag kan inte klaga på det.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Prisvärd, köpt för 999:- Ljudet är ok, men inte mer. Duger gott på altanen eller ute i stugan. Bra batteritid (får se hur länge det håller) Stort minus för att det inte går att ladda den via usb. Man måste släpa med den klumpiga adaptern.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag tror inte det blir så mycket bättre i prisklassen 2000 och nedåt, riktigt nöjd!
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Efter 1,5 år med mestadels nätdrift har batteriet gett upp och blåtand hackar ideligen. Bra bas.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Ordentlig bas, passar bra för lite fest på altanen.
  Köpte min på Ica Maxi i Västerås för 999kr.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt djup och resonerande bas, lite väl mycket för vardagligt användande. Perfekt för utomhus eller party i en lägenhet.

  Prisvärt om du är under 25
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Det är en Harman Kardon. Så den har såklart helt okej ljud.
  Jag kan inte tänka mig att dom tillverkar någonting som låter skräp.
  Fast... det är inte direkt BRA ljud.

  Det blir lite olika omdömen beroende på varans pris.
  Det stod att "ordinarie pris" var nästan 4000 kr.
  Jag köpte den för 990.

  OM jag hade betalat 4000 för denna så skulle jag vara rätt missnöjd.
  Men för 990 så är jag, ljudmässigt, mycket nöjd.

  Dock: Vad håller dessa för byggkvalitet?
  Jag har skickat in den på garantiärende inte mindre än tre gånger!
  Första gången bytte dom batteri. Andra gången bytte dom någonting annat, som jag inte kommer ihåg. Tredje gången bytte dom sladden.

  Och nu kan jag åter igen inte köra den på batteri. Jag måste alltid ha sladden inkopplad för att kunna lyssna på musik. Vilket är rätt begränsande, då vitsen med att köpa en batteridriven var att jag skulle kunna ta högtalaren med mig lite var som helst, som typ ut i trädgården, eller till barnens lekplats.

  Låter rätt bra gör den, alltså.
  Men den har gått sönder 4 gånger, utan att den har använts vårdslöst (eller ens speciellt mycket alls).
  Och den har absolut inte något FANTASTISKT ljud.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köpt för 1290 kr, den har bra ljud och lätt att koppla till. Jag är inte en expert på ljudkvalitet, men jag märker ändå att det är riktig bra ljud som spelas upp ur den, appen till den är väldigt grundläggande, hade gärna velat ha en inbyggd equalizer (det kanske inte finns) och jag har problem att koppla den till min tv via Bluetooth av någon anledning, men fick väldigt smidigt att para med våra telefoner.

  Den spelar riktigt högt när den är kopplad till elen och smidig att flytta runt i rummet. Jag anser den vara ett lyckat köp.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Läste mycket gott om denna hur prisvärd den är och det tycker jag att den är. Harman Kardon har bra kvalitet på sina högtalare med ett bra tryck i bassegmentet. Medelsegmentet kanske inte är det bästa, men fungerar bra till musik. Fin design är det också!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Alltså, det finns bara ett ord för denna fantastiska pjäs: Magnifik!

  Med underbar, välbalanserad ljudbild, fyllig bas, klar diskant, tilltalande design och bra batteri, så kan jag bara ge en rekommendation - köp!

  Några få minusposter: Lite tung och inte helt kompakt, saknar batteriindikator, all justering av ljud sker i den sändande enheten.

  Men det allra viktigaste när det gäller en högtalare, är ju givetvis ljudet och där finns inte mycket att anmärka på, bättre portabelt ljud i denna prisklass står inte att finna!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Gillar! Bra och prisvärt ljud för 1300 spänn!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte min för 1300 riksdaler (Som de flesta verkar ha gjort!) och för den summan tycker jag det är sjukt bra.

  Pros:

  +Designen! Många håller nog inte med mig.

  +Lätt att bära med pga bär-hålet

  +Ljudet! BASEN! (Drev en hel fest med denna rackare med gott resultat!)

  +Stabil blåtand

  Cons:

  -Högtalarfötterna. Hade en HK Onyx 2 vars ben lossnade vid en liten knuff. *Ska tilläggas att Hk Onyx 4 har betydligt stabilare och bättre ben!*

  -Basen. - Alla lyssnar kanske inte på bastung hiphop eller trance. (Enkelt att justera med flertalet appar, och i Spotify (?)).

  - Inte alls så smidig att ta med sig i väskan pga storleken samt de utstickande benen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Grymt bra ljud för 1300 kr. Stort plus att man kan parkoppla flera stycken. Använder två stycken ute på verandan dock fungerar dom bäst i mindre rum när man kan placera högtalarna i hörn eller mot en vägg.

  //W
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Cool design
  Bra ljud - används uteslutande för Spotify via mobil så denna räcker

  Ok batteritid - kunde önska lite mer kräm för detta.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Passade på att köpa denna högtalare när CDON hade ett erbjudande där man fick med en chromecast audio på köpet för 1490 kr.

  Har inget annat att säga än att du får riktigt bra ljud för pengarna.

  Tänkte köpa två till så att jag har bra ljud i hela lägenheten, så denna ligger på bevakning eftersom den dippar ner i priset titt som tätt.

  4000 kr är den inte värd.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det är svårt att ogilla denna högtalare. För 1290 kr så är detta en mycket bra investering om du vill ha en trådlös högtalare. Lätt att bära runt i huset om man vill, bra ljudkvalitet och ljudvolym. Det är lätt att installera appen i en android smartphone och på så sätt få musiken att höras i högtalaren. Manualen är ingen höjdare. Liten textstorlek och rörigt uppställt med förklaringar.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nog den bästa för 1290kr.... Inget att klaga på! Kör med två ihopkopplade så att man får stereoljud. Grymt bra ljud
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För 1295:- är detta helt makalöst bra. Sen om jag hade köpt den för originalpriset runt 4000:- kanske jag inte hade blivit lika imponerad.
  Det är en välbalanserad högtalare, om aningens bastung, som låter fenomenalt när man spelar upp media som får tweakas till lite via en EQ. Rimlig storlek, enkelt utförande, simpel funktionalitet och stabil i konstruktionen.

  Endast 9/10 i betyg då jag hade sett ett smartare sätt att markera - & + på volymen. I nuläget indikeras det av svart upphöjda gummidetaljer, som ej syns nämnvärt på min svarta modell. Hade gärna sett upplysta eller färgade knappar för smartare funktionalitet.

  Snudd på så bra det kan bli, speciellt när priset är pinsamt låga 1295kr. Men för runt 4000:- finns säkerligen andra likväl prisvärda alternativ. Men detta ger jag nästan full pott för det låter oförskämt bra när man tweakar till basen lite, KÖP!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fin kvalité och design på produkten. Riktigt bra ljud. Klar och fin ljudbild med bra kick i basen. Perfekt rese-högtalare att ta med sig, när den inte står där hemma (får plats i en större ryggsäck). Ordpris på 4000 är lite väl tilltaget. Skulle nog själv acceptera ett pris på 2000. Fick den dock för 1300 på black friday, precis som många andra, så det får ses som ett kap ändå.

  Om man ska lägga fram det negativa då, så saknar jag wifi på den. HK har tre appar men man kan inte stänga av högtalaren med någon utav dem. Har min placerad högt upp, så det hade varit smidigt med en sådan funktion genom mobilen. Sen är det ganska stora hopp på volym-stegen. Kan vara svårt att hitta behaglig volym. Tycker man att det är för låg volym och höjer ett steg, så kan det plötsligt upplevas som för hög volym.

  Är dock väldigt nöjd överlag! Köpvärd under 2000. Under 1500 så finns det inget att tveka på
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt OK. Finns många högtalare i detta segment, ordinarie priset är way off men köpte mina för 1290kr och det är de mkt väl värda. Tycker det är lite dåligt de inte går koppla ihop med Onyx 3, vilket jag hoppades.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte den för 1290:- på Black Friday. Bra ljud och snygg. Tyvärr inte wifi men det löste jag med en Chromecast Audio. Saknar dock ett standby mode.