Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EEWA7700 1,7L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Vattenkokare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Variabel temperatur i 5° steg från 40°. Tyvärr skjuter regleringen över målet med rätt många grader, och det tar ordentlig tid för en kanna vatten att sjunka i temperatur. Men om man vaktar den kan man lyfta av den från plattan när temperaturen är rätt.

  Pipet den bjuder på när den värmt färdigt är onödigt och irriterande högt.

  Höljet på kannan blir brännhett. Hur tänkte produktutvecklarna där? Samtidigt gör kapaciteten på 1,7 liter kannan otymplig att hantera, tom som full. Det, i kombination med det heta höljet gör att jag avråder från köp, speciellt för småbarnsföräldrar.
 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Om man ställer in en temperatur och väljer start + keep warm så kokar den upp vattnet till 100 grader och först 20 minuter senare har vattnet svalnat till de 70 grader jag behöver och stannar där en handfull minuter, då maxtiden för hålla varmt är 30 minuter från uppkokning. Häll upp lite vatten och du får börja om från uppkokning. Kunde inte tro att det var sant när jag läste manualen och det visar sig vara avsiktligt alltihop. Förbluffande "design".
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Fungerar alldeles utmärkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Letade efter en lite lättare vattenkokare med snygg metallfinish. Kraven var att kunna sköta start/stopp och öppna luckan utan att flytta handen för mycket (en del har en knapp under handtaget), samt att kunna se temperaturen och ställa in temperaturen. Denna vattenkokare klarar allt detta galant!

  Kollade först på Xiaomis app-kopplade vattenkokare, idiotisk. Den behöver appen eftersom den saknar knapparna för att ställa temperaturen. Det finn en massa andra smarta funktioner en uppkopplad vattenkokare skulle kunna ha men det hade den inte. Så, lång historia kort, det blev denna från Electrolux!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den fungerar och gör exakt det vi ville att den skulle göra.

  * Ser bra ut (stilren).
  * Gediget handtag.
  * Ställbar temperatur även underhålls temp!
  * Säger till när rätt temp är nådd.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering 1 år senare:
  Min vattenkokare är fortfarande i toppskick. Läser kommentarer om att texten skulle falla bort och finishen skulle försvinna. Icke. Den ser ut som ny fortfarande, trots att vi använder den för välling varje dag, vattenkokning för matlagning osv. Förstår faktiskt inte heller de som klagar på att man kan bränna sig på utsidan. Ja, lägger du huden emot den efter att den kokat upp så bränner du dig, men det är därför handtaget finns där, håller du handtaget så bränner du dig inte.

  En sak som jag dock har märkt är att den ibland, sällan, men ibland, värmer upp över t ex 45 grader vilket då resulterar i att man får reglera med kallvatten. Jag tror att det handlar om mängden vatten som är för lite, temperaturen brukar då nå 50-52 grader istället. Värt att känna till!

  Kanonbra, saknar inget och upplever inte att den varma temperaturen av kannan är ett problem. Man tar alltid i handtaget och jag har aldrig kommit emot. Kanske krävs exceptionellt stora händer för det.

  Ett måste med småbarn som ska ha gröt och välling på löpande band. Underbart att kunna ställa in temperatur och få ett bra resultat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Koka 100 grader, larma när den är på 40 grader, eller ställ in på angivna grader = dröm för småbarnsföräldrar
 • Dålig
  1 år sedan
  Använde den en gång och första som händer är att man bränner sig då den helt verkar sakna isolering vilket innebär att metallen på utsidan blir 90+ grader och lätt hänt man kan skada sig.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Kan inte alls rekommendera. Genomgående dålig kvalitet och finish, lågprisvaruhusens egna produkter är bättre. Man betalar ett överpris på mer än 100 %, bara för att det står Electrolux.
  Text och symboler på knappar flagar bort på ett par veckor.
  Mekanismen för öppning av locket glappar.
  Kontakten mellan bottenplattan och kokaren ser ut som om jag har gjort den själv på slöjden.
  Uppvärmningen sker ojämnt och den kokar väldigt länge, innan den bestämmer sig för att slå av.
  Fyller man till max-strecket kokar det över.
  Ljudsignalen går inte att stänga av eller ändra volym på. Den piper för en oherrans massa saker, och det hade jag gärna varit utan.
 • 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tycker att denna vattenkokare fungerar alldeles utmärkt. Funktionerna som finns fungerar alla som de ska och produkten är väldigt stilren. Den gör sitt jobb smidigt och ger ifrån sig ett svagt tjut när den är klar, inte som vissa andra som man får lust att slänga i väggen.
  Väldigt smidigt att kunna justera temperatur och se den aktuella temperaturen. Dock saknar jag att man inte kan hålla temperaturen vid typ 80 grader utan att behöva koka upp till 100 först, vilket känns lite onödigt och tar extra tid.
  Pipen är dessutom väldigt bra formad och man har verkligen precision när man häller ur den. Kanske låter som en liten grej men har haft flera vattenkokare där det har varit omöjligt att inte spilla lite. Denna är superbra!
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft den i ett par veckor nu, instämmer med tidigare skrivare om nästan allt.

  Enda minuset som är ganska starkt minus är att man bränner sig efter att man kokat vatten, om man tar på utsidan, är väldigt hett. Inte bra om den är öppen och barn tar på den.
  Jag har den silvriga.
  Annars hade den fått full pott.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En dröm för småbarnsföräldrar!

  Har tidigare haft någon billig variant från närmaste matbutiken, som lät som ett stridsflygplan som bryter ljudvallen, vilket jag trodde var standard för vattenkokare. Denna är i jämförelse helt tyst och ger ifrån sig ett par små pip när vattnet nått rätt temperatur.

  Köpte min för 799 kr på Media markt. Var väldigt skeptisk först då den kostade ca 5 gånger mer än den tidigare vattenkokaren, men den är värd varenda krona!

  Perfekt då gröt och välling ska värmas upp till en viss temp! Kan ställas in från 40 till 100 grader med 5 graders intervall. Man ser även i displayen hur varmt vattnet är hela tiden. När den väl värmt upp till rätt temp slocknar displayen efter ett tag, men då kan man bara trycka på en av knapparna så visas aktuell temperatur, vilket är väldigt användbart när man vill koka upp vattnet och sedan vänta på att det svalnat till rätt temp.

  Kan inte säga så mycket om kvalitén ännu då jag bara ägt den ca 2 veckor, men den känns väldigt ordentligt byggd. Jag har hittills inga invändningar utan endast positivt att säga om denna vattenkokaren.