Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EEWA7700 1,7L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Vattenkokare (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  29 dagar sedan
  Använde den en gång och första som händer är att man bränner sig då den helt verkar sakna isolering vilket innebär att metallen på utsidan blir 90+ grader och lätt hänt man kan skada sig.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Kan inte alls rekommendera. Genomgående dålig kvalitet och finish, lågprisvaruhusens egna produkter är bättre. Man betalar ett överpris på mer än 100 %, bara för att det står Electrolux.
  Text och symboler på knappar flagar bort på ett par veckor.
  Mekanismen för öppning av locket glappar.
  Kontakten mellan bottenplattan och kokaren ser ut som om jag har gjort den själv på slöjden.
  Uppvärmningen sker ojämnt och den kokar väldigt länge, innan den bestämmer sig för att slå av.
  Fyller man till max-strecket kokar det över.
  Ljudsignalen går inte att stänga av eller ändra volym på. Den piper för en oherrans massa saker, och det hade jag gärna varit utan.
 • 11 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Kanonbra, saknar inget och upplever inte att den varma temperaturen av kannan är ett problem. Man tar alltid i handtaget och jag har aldrig kommit emot. Kanske krävs exceptionellt stora händer för det.

  Ett måste med småbarn som ska ha gröt och välling på löpande band. Underbart att kunna ställa in temperatur och få ett bra resultat.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tycker att denna vattenkokare fungerar alldeles utmärkt. Funktionerna som finns fungerar alla som de ska och produkten är väldigt stilren. Den gör sitt jobb smidigt och ger ifrån sig ett svagt tjut när den är klar, inte som vissa andra som man får lust att slänga i väggen.
  Väldigt smidigt att kunna justera temperatur och se den aktuella temperaturen. Dock saknar jag att man inte kan hålla temperaturen vid typ 80 grader utan att behöva koka upp till 100 först, vilket känns lite onödigt och tar extra tid.
  Pipen är dessutom väldigt bra formad och man har verkligen precision när man häller ur den. Kanske låter som en liten grej men har haft flera vattenkokare där det har varit omöjligt att inte spilla lite. Denna är superbra!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den i ett par veckor nu, instämmer med tidigare skrivare om nästan allt.

  Enda minuset som är ganska starkt minus är att man bränner sig efter att man kokat vatten, om man tar på utsidan, är väldigt hett. Inte bra om den är öppen och barn tar på den.
  Jag har den silvriga.
  Annars hade den fått full pott.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En dröm för småbarnsföräldrar!

  Har tidigare haft någon billig variant från närmaste matbutiken, som lät som ett stridsflygplan som bryter ljudvallen, vilket jag trodde var standard för vattenkokare. Denna är i jämförelse helt tyst och ger ifrån sig ett par små pip när vattnet nått rätt temperatur.

  Köpte min för 799 kr på Media markt. Var väldigt skeptisk först då den kostade ca 5 gånger mer än den tidigare vattenkokaren, men den är värd varenda krona!

  Perfekt då gröt och välling ska värmas upp till en viss temp! Kan ställas in från 40 till 100 grader med 5 graders intervall. Man ser även i displayen hur varmt vattnet är hela tiden. När den väl värmt upp till rätt temp slocknar displayen efter ett tag, men då kan man bara trycka på en av knapparna så visas aktuell temperatur, vilket är väldigt användbart när man vill koka upp vattnet och sedan vänta på att det svalnat till rätt temp.

  Kan inte säga så mycket om kvalitén ännu då jag bara ägt den ca 2 veckor, men den känns väldigt ordentligt byggd. Jag har hittills inga invändningar utan endast positivt att säga om denna vattenkokaren.