Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vívosport

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Aktivitetsarmband (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  21 dagar sedan
  Funktionerna är som förväntat.. men skärmen e ju katastrof.. dålig skärpa/ljussvag o ser man inte redan knivskarpt så ser man knappt vad som står
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Själva klockan är jättebra med en massa funktioner. Den håller laddningen i knappt en vecka men betydligt mindre med GPS påslagen. Det stora problemet är ARMBANDET. Mitt gick sönder efter 5 månaders normalanvändning. Armbandet är INNTE UTBYTBART. Plasten verkar sakna all förstärkning. Fick en ny klocka på garantin, men så kan man ju inte hålla på i oändligheten.
  Här har Garmin misslyckats totalt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En fantastisk produkt i sin genre: Liten och diskret aktivitetsmätare som mäter puls och med GPS när man vill. Den funkar inte för intervallträning, man kan bara starta/pausa/avsluta sin löptur med hjälp av touchskärmen, men det räcker för mig! Otroligt skönt att alltid ha med sin sin gps-klocka. Kul att den mäter kalorier förbrukade per dygn och vilopuls när man sover.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min första erfarenhet av aktivitetsarmband som fungerar ok tycker jag. Tunn och märks knappt på armen. Är ingen träningsfantom och mest ute efter distans och steg. Trappor och kalorier får man ta med en nypa salt antar jag men verkat ok. Har bara använt den för uteaktivitet ännu så länge men skall testa jympapass och se hur det fungerar. Jag föredra nog, efter en tids användning, "knappar" som ger en ökad känsla av respons när man trycker. Har jämfört pulsen på armbandet med bröstband och min äldre Garminklocka och det är svårt avgöra vilket som ger "rätt" svar. Ibland samma och ibland olika angivelser. Synkning till paddan fungerar klockrent och tar c:a 10 sek. Köper idag en klocka Garmin 235 till hustrun och kanske blir det uppgradering för mig längre fram.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Detta armbandet är tyvärr nästintill värdelöst. Efter att ha använt det en vecka, här är några av alla problem jag stött på

  - Pulsmätaren är otroligt dålig och den visar kosekvent för låg puls. Felet vid träning på löpband är ofta runt 50bmp. Jag har provat att justera spänningen i armbandet och rakat bort håret under armbandet men ingenting hjälper. Jag har väldigt synliga vener på armarna så armbandet borde ha goda förutsättnignar för att kunna mäta pulsen.
  - Navigeringen med pekskärmen är urusel. Många funktioner kräver att man dubbeltrycker på skärmen. Armbandet är uselt på att registrera dubbeltryckningar och det kan krävas allt från 3 försök till en omstart för att det ska fungera.
  - Mobilapplikationen är full av buggar. Den startar frekvent om. När man editerat en aktivitet (för att armbandet inte gjort sitt jobb) uppdateras aktiviteten inte med den nya informationen.
  - Att synca armbandet med mobilen kan ta allt från 10 sekunder till 10 minuter.
  - Använder man bluetoothhörlurar samtidigt som man tränar fungerar kopplingen till telefonen ännu sämre. Inga andra bluetoothklockor jag äger har liknande problem.
  - Armbandet hängde sig under det inledande guideläget vid första start.

  Till slut, detta känns som en ofärdig produkt och är inte värd i närheten av priset den kostar. Jag har absolut ingen konfidens i mätningarna det ger mig, och till råga på allt är det betydligt fulare än många andra moderna armband.

  Edit: Efter att ha använt armbandet ett par dagar till kan jag nu konstatera att det inte gör någonting alls som det ska.

  -Använder man det för att tracka en session styrketräning försöker det räkna hur många reps man kör var set. Ibland funkar detta hjälpligt med ca 10% fel, men väldigt ofta lyckas armbandet inte räkna en enda repetition. För att markera att ett set börjar eller slutar måste man trycka på skärmen. En gång av fem hänger sig klockan med en konstant vibration under 10+ sekunder innan man återfår kontrollen över den.

  -Pulsmätaren är nästan konstant fel med 10-80 bpm. Inget annat armband har haft i närheten av lika dåligt resultat.

  - Olika vyer i den medföljande applikationen tycks inte uppdateras samtidigt. Jag har vid tillfälle fått rapporterat tre olika siffror för aktiv kaloriförbränning på tre olika vyer, trots att jag gjort allt jag kunnat komma på för att uppdatera/synca med klockan. Dagen efter visar alla vyer samma resultat för gårdagen, men information om nuvarande dag är aldrig pålitlig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Extremt begränsat aktivitetsarmband med felaktig pulsmätning (lägger armbandet på bordet betraktas som stress) och en galen GPS som skär eller lägger till 1 kilometer till 5 kilometer. Testade i 32 dagar 24/7 och kan säkert säga att det bara är värd 25% av priset eftersom det bara är pedaler som inte alltid fungerar ....